Ez mi ez? Így már tényleg nem hiszem, hogy valaki jönni fog a kp-raA Real Madridnak idén nyáron összesen 54 millió eurót kell kifizetnie múltbéli igazolásai miatt (Benzema, Kaká, Cristiano Ronaldo)

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 25., csütörtök 14:40
Ez mi ez? Így már tényleg nem hiszem, hogy valaki jönni fog a kp-raA Real Madridnak idén nyáron összesen 54 millió eurót kell kifizetnie múltbéli igazolásai miatt (Benzema, Kaká, Cristiano Ronaldo)
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. június 25., csütörtök 14:38
Kerlon írta:csak a csapat lenne fociz idegen, szerintem bbenon meg tokyn kívül senki se kér többé Mourinho fasza taktikájából
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 25., csütörtök 14:33
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 25., csütörtök 14:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 25., csütörtök 12:17
Az "El Pais",az naggyából a madridi népszabadság,señor Torres meg kb az általatok nagyra tartott Hegyi IvánGT37 írta:Érdekességként: Diego Torres (El País) szerint a Real (és főleg Pérez) valóban szeretne megválni Ramostól, és ennek az lehet az egyik oka, hogy Pérez vissza akarja hozni Mourinhót, amilyen hamar csak lehet.
Összegzésként annyit ír, hogy Ramos is menni akar, a MU tényleg nagyon szeretné elvinni, és egyáltalán nem lenne meglepő, ha létrejönne az egyezség a nyár folyamán.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 25., csütörtök 12:00
Pedig szerintem végül ez lesz belőle...Ramos lépni fog egy nagyobb összeg fejében a nyár végén, így lesz pénz az átigazolásokra és a pénzügyi fair play is "egyensúlyban" lesz...Casillas pedig marad...dzsi91 írta: Tehát Iker marad![]()
Megvárom a végét a story-nak de csúnya jelenetet rendezek, ha Ramos is lépni fog.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 25., csütörtök 11:31
Én jobbat tudok: Bale szépen húzzon a Chelseabe, aztán ott lehet a csapat szerves rész, ne itt idegenkedjen.numberone1 írta:Mou csapataban Kedira es Higu sem volt testidegen....egyre jobb.Nika91127 írta:
1. Mou nem jönne vissza,ott van az imádott Chelsea-jénél. Ott azt tehet,amit csak akar.
2. Ha jön Mou,akkor Casillas-Ramos out. Casillas helyett jönne DDG, Ramos helyett pedig én egy Laporte-t elnézegetnék.
3. Ha jönne Mou,talán,ismétlem TALÁN Bale se lenne ennyire "testidegen"...![]()
Bale csak menjen vissza oda ahova valo, ott nem lesz testidegen. Ja es Mou remelem az eletben nem jon vissza.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 25., csütörtök 11:19
Mou csapataban Kedira es Higu sem volt testidegen....egyre jobb.Nika91127 írta:
1. Mou nem jönne vissza,ott van az imádott Chelsea-jénél. Ott azt tehet,amit csak akar.
2. Ha jön Mou,akkor Casillas-Ramos out. Casillas helyett jönne DDG, Ramos helyett pedig én egy Laporte-t elnézegetnék.
3. Ha jönne Mou,talán,ismétlem TALÁN Bale se lenne ennyire "testidegen"...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 25., csütörtök 11:10
csak a csapat lenne fociz idegen, szerintem bbenon meg tokyn kívül senki se kér többé Mourinho fasza taktikájábólNika91127 írta:1. Mou nem jönne vissza,ott van az imádott Chelsea-jénél. Ott azt tehet,amit csak akar.GT37 írta:Érdekességként: Diego Torres (El País) szerint a Real (és főleg Pérez) valóban szeretne megválni Ramostól, és ennek az lehet az egyik oka, hogy Pérez vissza akarja hozni Mourinhót, amilyen hamar csak lehet.
Összegzésként annyit ír, hogy Ramos is menni akar, a MU tényleg nagyon szeretné elvinni, és egyáltalán nem lenne meglepő, ha létrejönne az egyezség a nyár folyamán.
3. Ha jönne Mou,talán,ismétlem TALÁN Bale se lenne ennyire "testidegen"...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 25., csütörtök 10:55
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. június 25., csütörtök 10:52
1. Mou nem jönne vissza,ott van az imádott Chelsea-jénél. Ott azt tehet,amit csak akar.GT37 írta:Érdekességként: Diego Torres (El País) szerint a Real (és főleg Pérez) valóban szeretne megválni Ramostól, és ennek az lehet az egyik oka, hogy Pérez vissza akarja hozni Mourinhót, amilyen hamar csak lehet.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 25., csütörtök 10:51
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. június 25., csütörtök 10:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 24., szerda 18:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 24., szerda 18:09
1, nem fog elmenniRemy írta:Szép volt Perez.Köszi!
Remélem Otamendit nem tudjuk megvenni, hanem helyette visszajön Albiol, vagy esetleg rámegyünk Terryre. De akár Mertesacker is mozdítható, ha elég pénzt rakunk le Wenger elé.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 24., szerda 18:01
Tehát Iker maradDragonhall írta:+ Ramos és Iker egy évben nem fognak elmenni.
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 24., szerda 18:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 24., szerda 16:49
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 24., szerda 16:47
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. június 24., szerda 16:36
Bemásolom,amit ezzel kapcsolatban fb-ra írtam...Remy írta:Szép volt Perez.Köszi!
Remélem Otamendit nem tudjuk megvenni, hanem helyette visszajön Albiol, vagy esetleg rámegyünk Terryre. De akár Mertesacker is mozdítható, ha elég pénzt rakunk le Wenger elé.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem