Offolok még:ugyanígy voltam, bármelyik angol, olasz meccset megnéztem akkoriban, spanyolról nem beszélve (mekkora kpsok tolták egyes csapatokban:Riquelme, Valeron, Mendieta, Denilson, ...).El lehet lenni ezzel-azzal, de a foci az igazi szenvedélyek tárháza. és tényleg, ahogy hehe is írta, simán leültem a 2000-es évek közepén egy tök random olasz meccset is megnézni, mert volt színvonal, hangulat, kis pisis koromban tomboltam a 2002-es vbn, hogy a sárgákat hogy merészelnek így betolni a legjobb négybe. Tartalmas évtized volt, amit aztán lezárt egy borzalmasan szar 2010-es vb. Ott valami eltörött. Bennem is.
Az NFL komplexebb, mint bármelyik sport. Minden meccsen teljes erőbedobással áll ki minden egyes játékos, óriási küzdelem, szenzációs megmozdulások minden egyes meccsen, labdától függetlenül (értsd, nem csak a labda körül történnek a dolgok, hanem mindenhol, és mindig). Elképesztő sport, engem teljesen beszippantott, és valószínűleg nem fog ereszteni, ahogy anno a fociról is gondoltam.
OFF vége.