HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 25., csütörtök 12:56
Ezek szerint akkor Casquero is patkány volt...ma megint tanultam vmi újat. Az a Messi vs Maicon eset meg pont nem illik ide. Véletlen ütközés volt, semmi szándékosság. Legalább olyat kellett volna belinkelni ahol tényleg gusztustalan volt.
De Pepe vs Casquero-hoz hasonlítani...az egy 1,5 perces ámokfutás volt. Előbb agyon akarta rúgni a földön fekvő játékost...nálunk régen a téren mikor bunyók voltak az ilyen alattomos viselkedésért lincselés járt, nem, hogy vki ezt egy Real mezben teszi sok millió néző láttára, aztán fojtogatás, volt talán egy ütés is és csak aztán sikerült elhagynia a pályát. Lement neki a roló, teljes sötétség, elfelejtette azt is, hogy hol van éppen. Én élőben ilyet életemben nem láttam, felvételről is csak a Cantona-s esetet. A francián is rajt maradt ez a bélyeg. Ehhez hasonlítani egy fejelést, köpést v azt, hogy kibikázod a labdát a nézők közé...ilyenből láttam sokat, azon kívül, hogy ezek sem pályára valók.
Amúgy meg lehet nézni mikor volt a legforróbb egy klasszikus hangulata. Mikor José edzette a Real-t. Meg lehet nézni a mostani Chelsea-t is. Egy Fabregas-t lezavartak sportszerűtlen viselkedésért legutóbb. Mourinho harcba küldi az emberereit, nem focizni, mert az ő csapatainak jól jön a balhé, addig se játszik az ellen, aztán szögletből bekotor egyet Cahill v Terry.