TheKingSlayer írta:Ez is egy vélemény, szerintem meg meg nem.R.M.C.F írta: Ha figyelmes vagy akkor hamar rájössz mikor tör elő.....amikor patkányokkal áll szemben.
A tévedés joga nálad fenntartva.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 25., csütörtök 12:28
TheKingSlayer írta:Ez is egy vélemény, szerintem meg meg nem.R.M.C.F írta: Ha figyelmes vagy akkor hamar rájössz mikor tör elő.....amikor patkányokkal áll szemben.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 25., csütörtök 12:20
Julio Cesar olvasta az újságban hogy Messi fasza gyerek,vagy mi?Sastre írta:https://www.youtube.com/watch?v=kPyEMryoZ5A
Pepét egy ilyen után egyből lerohanták volna az Inter játékosai, és számonkérik rajta amit tett. Viszont Messi jófiú, Julio Cesar szinte úgy megy oda hozzá, hogy sajnálom a vállad haver... jó persze, az is benne van, hogy tisztelik Messit a teljesítménye miatt, viszont a média is rengeteget hozzátesz a játékosok megítéléséhez...
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. június 25., csütörtök 10:18
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. június 25., csütörtök 10:08
Mourinho anno ezt nyilatkozta.. nagy okosság, megjegyeztemTéOeM írta:Ha jobban belegondolunk, bármekkora hazugságot a lehető legtermészetesebb formában tálalhat és sokszori ismétléssel az válik igazzá és természetessé.
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. június 25., csütörtök 9:17
A mai világ egyik legveszélyesebb eleme a média. Generált trendek, közösnek hazudott elvek/érdekek alapján üzemel. Ha jobban belegondolunk, bármekkora hazugságot a lehető legtermészetesebb formában tálalhat és sokszori ismétléssel az válik igazzá és természetessé. Ha bárki mást akar mondani, az lesz a fekete bárány és nemcsak a politika vagy a média, de még az átlag ember is ellenségnek vagy legalább ellenzéknek fogja titulálni. Úgy csapják be ezt a tegnapra sem emlékező, egy méterre se előre látó igavonó birka barom fajt, amik többnyire (nem mind) mi vagyunk, ahogy akarják.TheKingSlayer írta: a média állítja be ilyen "jófiúnak"
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 25., csütörtök 8:13
Egyet értek, hogy nem lehet összehasonlítani. Pepe-t a Getafe meccsen történtek miatt mondogatják haverjaim, hogy nem kellene már pályán lennie. Csak azért mert ő Pepe, a Real játékosa. Bezzeg a nagy Messi.TheKingSlayer írta:Egyik sem követendő példa, de vicc a Pepe-vel való összehasonlítás. Mondjuk egy ideje már lenyugodott, csak néha tör elő a régi énje.Becksy23 írta: Labdát bikázni a nézők közé követendő példa, akárcsak leköpni az ellenfelet. Ha ezeket Pepe csinálja...
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. június 25., csütörtök 7:56
Ez is egy vélemény, szerintem meg meg nem.R.M.C.F írta: Ha figyelmes vagy akkor hamar rájössz mikor tör elő.....amikor patkányokkal áll szemben.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 25., csütörtök 6:12
Ha figyelmes vagy akkor hamar rájössz mikor tör elő.....amikor patkányokkal áll szemben.TheKingSlayer írta:Egyik sem követendő példa, de vicc a Pepe-vel való összehasonlítás. Mondjuk egy ideje már lenyugodott, csak néha tör elő a régi énje.Becksy23 írta: Labdát bikázni a nézők közé követendő példa, akárcsak leköpni az ellenfelet. Ha ezeket Pepe csinálja...
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 25., csütörtök 1:19
Nem is. Pogba es csaladja birtokaban levo alapitvany szamlajara titokban 30-40 milla, Pogba ugynokenek 20, Pogbanak 10, a Juvenak 60, amibol a media fele a Barcelona kommunikal 45-ot, plussz harom lamasias kolcsonbe 2 evre, plussz barimeccs oda vissza. Es igy ki is jon a 30 millios vegosszeg, (ugye a jatekos fizeteset ha kivonjuk a 45 milliobol).palesz77 írta:Még jó amúgy, hogy pár napja nyilatkozta Laporta - elvileg -, hogy nem fogunk 80 millókért Pogbákat igazolni..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 25., csütörtök 1:04
Pogba transfer saga, 57. fejezet.Laporta (presidential candidate): "Pogba? He'd like to join. He'd be one of the best signings. Everyone thinks he would fit in." [catradio]
"Pogba? Szeretne jönni. Az egyik legjobb igazolás lenne. Mindenki szerint passzolna hozzánk."
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. június 25., csütörtök 0:40
Egyik sem követendő példa, de vicc a Pepe-vel való összehasonlítás. Mondjuk egy ideje már lenyugodott, csak néha tör elő a régi énje.Becksy23 írta: Labdát bikázni a nézők közé követendő példa, akárcsak leköpni az ellenfelet. Ha ezeket Pepe csinálja...
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 25., csütörtök 0:36
Meg mocsok is vanmocsok írta:még mindig nem sikerült teljesen a fórum féregtelenítése.
Labdát bikázni a nézők közé követendő példa, akárcsak leköpni az ellenfelet. Ha ezeket Pepe csinálja...TheKingSlayer írta:Nem igazán, legalább is én nem láttam tőlük olyat, mint a Casquero eset plGéci írta: Még szerencse, hogy Messire meg Xavira se volt sose jellemző olyan, hogy lehùzták a rolót...
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. június 25., csütörtök 0:33
Értem.mocsok írta:igen..azért.![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. június 25., csütörtök 0:22
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. június 25., csütörtök 0:17
Mert reagáltam az ironikus összehasonlításra? Hm...mocsok írta:még mindig nem sikerült teljesen a fórum féregtelenítése.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. június 25., csütörtök 0:07
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. június 25., csütörtök 0:01
Jó megfigyelő vagy :-)h3x0r írta: Te még itt vagy?
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. június 25., csütörtök 0:00
Nem igazán, legalább is én nem láttam tőlük olyat, mint a Casquero eset plGéci írta: Még szerencse, hogy Messire meg Xavira se volt sose jellemző olyan, hogy lehùzták a rolót...
HozzászólásSzerző: TheKingSlayer » 2015. június 24., szerda 23:59
ha te mondod...Galacticos írta: a te regisztrációd maga az irónia.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 24., szerda 20:05
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem