Es meg egy rossz szavuk sem lehet.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 25., csütörtök 20:37
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. június 25., csütörtök 20:36
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 25., csütörtök 20:32
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. június 25., csütörtök 20:25
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 25., csütörtök 19:35
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 25., csütörtök 18:55
Eddig , kiléptem a játékból , hívott a természet /kaja , klotyó / , akarom indítani erre kiírja hogy a játék indítható , mondom rendben , kilépek , erre gép újraindul , Steam törlődik .P. Krisz írta: én eddig egy árva buggal nem találkoztam
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. június 25., csütörtök 18:09
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 25., csütörtök 13:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 25., csütörtök 13:10
Az összes bugos játék játszható, legalábbis a játékosok egy bizonyos százalékának. Lásd Batman. Krisz és Csabi is vígan tolja, aztán egy rakás szar az egész játék. Neked szerencséd volt, de például én leszedtem a Unityt és vállalhatatlanul fos volt, ahogy például havernál is.volt írta:Az unityt konzolon is játszhatatlannak tekintették, minden probléma nélkül -apróbb bugok persze voltak, de miben nincsenek?- végigvittem a játékot. Szóval ennyit arról, hogy játszhatatlan.hamesz írta:Sokan a patchtől várják a megoldást de ez a játék technikailag úgy el van b@szva, hogy ezen már patch sem segít, úgy hogy a Unity sem segített az a pár darab patch, amit kiadtak hozzá.
HozzászólásSzerző: volt » 2015. június 25., csütörtök 13:07
Az unityt konzolon is játszhatatlannak tekintették, minden probléma nélkül -apróbb bugok persze voltak, de miben nincsenek?- végigvittem a játékot. Szóval ennyit arról, hogy játszhatatlan.hamesz írta:Sokan a patchtől várják a megoldást de ez a játék technikailag úgy el van b@szva, hogy ezen már patch sem segít, úgy hogy a Unity sem segített az a pár darab patch, amit kiadtak hozzá.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 25., csütörtök 11:29
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 25., csütörtök 11:11
Na és én hol vagyok ?Csabi meg bemakkolta, ő az egyetlen, aki tud vele játszani.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 25., csütörtök 9:51
HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 25., csütörtök 9:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 25., csütörtök 8:52
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 25., csütörtök 8:48
AtyaúristenRemy írta:Leállitották az Arkham Knight PC-s verzió eladásait, steamről is leszedték.Na, ez gáz.
Hihetetlen, hogy ilyen megtörténhet. (mármint, hogy ennyire szar legyen a kiadott játék)
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 25., csütörtök 8:41
Leállitották az Arkham Knight PC-s verzió eladásait, steamről is leszedték.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. június 25., csütörtök 0:06
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 24., szerda 23:09
Ahaa, ertem. Koszi. Ha jol latom hogy a teljes pakk az 15 dollaros fix aron van es nem novekszik, illetve meg 13 napig tart a bundle. Szerintem hetvegen ra is megyek.VanillaSky írta:Mindegyik időzáras bundle és minegyik növekszik, ahogy egyre többen veszik. (amikor én linkeltem még csak 4 dollár volt)Ertem, koszi. Az eleg jo deal. Ha befejeztem HL2-t, meg akar be is probalhatnam. Mennyi jatekidot folgal magaba ez nagysagrendileg?
A minimum fizetés az 1 dollár ezért megkapod a legfelső sort, 6.16 vagy többért a középsőt és a legfelsőt, 15ért pedig mindent. Mindkét játék erősen coop központú, nekem két barátom is van aki 350+ órát tett bele. (300 ftért megveszed az alapcsomagot és kipróbálod) Minkét játék híres lett és a maga idejében 80+-os reviewkat kapott mind hivatalos, mind játékosok részéről. 1800 ftért bőven megéri, de 3000ért is. Nézz róla 1-2 gameplay videót, mondjuk a grafikát szokni kell, az sokakat elriaszthat.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. június 24., szerda 22:22
Mindegyik időzáras bundle és minegyik növekszik, ahogy egyre többen veszik. (amikor én linkeltem még csak 4 dollár volt)Ertem, koszi. Az eleg jo deal. Ha befejeztem HL2-t, meg akar be is probalhatnam. Mennyi jatekidot folgal magaba ez nagysagrendileg?
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem