Hagyjuk már ez a neymart,egy két embernek hála,többet foglalkozunk itt mi vele,mint a világban mások összesen.Neymar mit kapott azért ?
Kit érdekel mikor dobja fel magát? Vagy mikor kit rúg meg? Hagyjuk már.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 24., szerda 21:52
Hagyjuk már ez a neymart,egy két embernek hála,többet foglalkozunk itt mi vele,mint a világban mások összesen.Neymar mit kapott azért ?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 24., szerda 21:07
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. június 24., szerda 21:02
Neymar mit kapott azért ?hehe írta:nevetséges milyen kettős mérce van itt, azt kéne visszaolvasnotok, amit neymar könyökölt modricnak a vébén, aztán lehiggadnátok itt végre.
btw sztem hamesz undorítóbb és pláne veszélyesebb volt, mint neymar iménti dolga, amiért a 4 meccset kapta.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 24., szerda 20:02
Ez mondjuk jogos.hehe írta:nevetséges milyen kettős mérce van itt, azt kéne visszaolvasnotok, amit neymar könyökölt modricnak a vébén, aztán lehiggadnátok itt végre.
Ez is jogosnak érzem félig. Neymarnál az volt az undorító, hogy megpróbálta lefejelni az embert, majd a bírót megvárta egy "anyád hogy van" hozzászólással.hehe írta:btw sztem hamesz undorítóbb és pláne veszélyesebb volt, mint neymar iménti dolga, amiért a 4 meccset kapta.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 24., szerda 19:35
Korrigáltam aztán,az öltözői affért később tudtam meg.3-3 meccs nálam a reális,akár az egyik,akár a másik játékosról van szó.Mondjuk azért érdekes, hogy Neymar 4 meccsét sokalltad a gerinctelen sportszerűtlenség+fejelési kísérlet+bíró öltözői szidalmazásáért, Jamesnek meg egy szimpla könyökösért 3 meccset tartanál jogosnak :hmmm: . Jelezném,a mozdulat
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 24., szerda 19:23
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. június 24., szerda 19:10
Mondjuk azért érdekes, hogy Neymar 4 meccsét sokalltad a gerinctelen sportszerűtlenség+fejelési kísérlet+bíró öltözői szidalmazásáért, Jamesnek meg egy szimpla könyökösért 3 meccset tartanál jogosnakmorientes írta:A perui megprópálta valahogy megállítani,Dzsémsznek meg eldurrant az agya,és könyékkel megfenyítette,ennyi a történet.Piros lap+3 meccs,szándékos szabálytalanság,valamint veszélyeztette a játékos testi épségét.Ennyi a történet.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 24., szerda 19:10
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 24., szerda 18:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 24., szerda 16:39
A perui megprópálta valahogy megállítani,Dzsémsznek meg eldurrant az agya,és könyékkel megfenyítette,ennyi a történet.Piros lap+3 meccs,szándékos szabálytalanság,valamint veszélyeztette a játékos testi épségét.Ennyi a történet.James hátranézett, látta hogy fent van a perui keze, ezért ő is feltette, hogy ne fejjel menjen a kéznek, ennyi a történet, nem volt semmiféle ütés, ahogy hátralépett picit arcontalálta, de nem ütötte. Felelőtlen kézhasználat vagy mi, ami sárgát ér.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 24., szerda 15:32
Most is oda készülök. Nézd meg a videót.ziro4vr írta:Fociztál te valaha?Becksy23 írta: James hátranézett, látta hogy fent van a perui keze, ezért ő is feltette, hogy ne fejjel menjen a kéznek, ennyi a történet, nem volt semmiféle ütés, ahogy hátralépett picit arcontalálta, de nem ütötte. Felelőtlen kézhasználat vagy mi, ami sárgát ér.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 24., szerda 15:31
Én minden héten járok focizni, egyszer volt, hogy könyékkel a haveromnak olyan gyomrost adtam, hogy egy percig nem tudott kiegyenesedni és kajak nem vettem észre, csak akkor mikor megállt a játék.Fociztál te valaha?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 24., szerda 15:28
Fociztál te valaha?Becksy23 írta: James hátranézett, látta hogy fent van a perui keze, ezért ő is feltette, hogy ne fejjel menjen a kéznek, ennyi a történet, nem volt semmiféle ütés, ahogy hátralépett picit arcontalálta, de nem ütötte. Felelőtlen kézhasználat vagy mi, ami sárgát ér.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 24., szerda 15:22
James hátranézett, látta hogy fent van a perui keze, ezért ő is feltette, hogy ne fejjel menjen a kéznek, ennyi a történet, nem volt semmiféle ütés, ahogy hátralépett picit arcontalálta, de nem ütötte. Felelőtlen kézhasználat vagy mi, ami sárgát ér.morientes írta:Jaj nem kell ez a gúnyolódós,ki ha én nem,én vagyok a faszagyerek szöveg,mer csak felbaszod a vérnyomásom.Bár a te hsz-ből idéztem,de nem konkrétan rád gondoltam.Engedd el.Én is azt teszem.Kipróbáltam párszor,mivel labdarúgó voltam,és ez ott előfordul. Ha elmentem volna műhímzőnek,akkor max az lett volna nagy "cucc" ha kifogy a cérna a kötőtűből.
Jó játékos volt, nekem valahogy mégis a patkánykodása ugrik be róla először, és az "érdekes" aranylabdája, amit más jobban megérdemelt volna. Az mondjuk meglepő hogy 43, már 2000-ben kinézett annyinaktucsoki írta:Rivaldo 43 évesen újra a pályán, a másodosztályú, kiesőjelölt Mogi Mirim-ben fog együtt játszani a fiával.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 24., szerda 13:24
Jaj nem kell ez a gúnyolódós,ki ha én nem,én vagyok a faszagyerek szöveg,mer csak felbaszod a vérnyomásom.Bár a te hsz-ből idéztem,de nem konkrétan rád gondoltam.Engedd el.Én is azt teszem.Kipróbáltam párszor,mivel labdarúgó voltam,és ez ott előfordul. Ha elmentem volna műhímzőnek,akkor max az lett volna nagy "cucc" ha kifogy a cérna a kötőtűből.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 24., szerda 13:23
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 23., kedd 23:06
A csapat gerince kifele megy, a kovetkezo VB-n mar "ennyi" sem lesz beloluk.torjack írta:
Jaaa...az amelyikben a kőkemény Elefántcsontpart-Japán-Görögország csoportellenfeleken túljutva kiverték a Suárez nélküli urukat, hogy aztán kiessenek a németektől hetest kapó brazilok ellen? Félreértés ne essék, szimpatikus csapat voltak, jó focival, de olyan sokra azért nem vitték. Kissé túl vannak értékelve.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 23., kedd 23:05
Jó, hát most ezzel az erővel akkor a lengyelek a világ legjobb csapata, mert simán megcsapták a németeket otthon.torjack írta:Jaaa...az amelyikben a kőkemény Elefántcsontpart-Japán-Görögország csoportellenfeleken túljutva kiverték a Suárez nélküli urukat, hogy aztán kiessenek a németektől hetest kapó brazilok ellen? Félreértés ne essék, szimpatikus csapat voltak, jó focival, de olyan sokra azért nem vitték. Kissé túl vannak értékelve.Ühmmm..'14-es vébé?
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. június 23., kedd 22:44
Jaaa...az amelyikben a kőkemény Elefántcsontpart-Japán-Görögország csoportellenfeleken túljutva kiverték a Suárez nélküli urukat, hogy aztán kiessenek a németektől hetest kapó brazilok ellen? Félreértés ne essék, szimpatikus csapat voltak, jó focival, de olyan sokra azért nem vitték. Kissé túl vannak értékelve.Ühmmm..'14-es vébé?
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 23., kedd 22:38
Ühmmm..'14-es vébé?torjack írta:Melyik volt az a torna?Mas.
Ez a kolumbiai valogatott is annyira egy tornas egy csapat volt.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem