Tehát Iker maradDragonhall írta:+ Ramos és Iker egy évben nem fognak elmenni.

Megvárom a végét a story-nak de csúnya jelenetet rendezek, ha Ramos is lépni fog.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 24., szerda 18:01
Tehát Iker maradDragonhall írta:+ Ramos és Iker egy évben nem fognak elmenni.
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 24., szerda 18:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 24., szerda 16:49
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 24., szerda 16:47
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. június 24., szerda 16:36
Bemásolom,amit ezzel kapcsolatban fb-ra írtam...Remy írta:Szép volt Perez.Köszi!
Remélem Otamendit nem tudjuk megvenni, hanem helyette visszajön Albiol, vagy esetleg rámegyünk Terryre. De akár Mertesacker is mozdítható, ha elég pénzt rakunk le Wenger elé.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 24., szerda 16:24
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 24., szerda 16:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 24., szerda 13:10
Amikor meg tavaly szóba került,akkor sokan azt gondolták,nem kell mert öreg.R.M.C.F írta:ziro4vr írta:Ha igaz is, nem ettől az igazolástól fogjuk magunkat összecsinálni.
vannak elegen akik egy egy ellenfél igazolástól aludni sem tudnak, mert azt hiszik számít valamit.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. június 24., szerda 12:48
Az mindegy, hogy mit hova sorolunk, a lényeg, hogy ezeket a játékos tudja, és azt is, hogy ezekben a fázisokban mit kell tennie.R.M.C.F írta:
Fasza elképzelések,tetszik. De nem elég kiterjedt.
Sokszor írtam már taktikai hozzászólásokat,de jól leírni nem lehet,illetve én nem tudom,ha leülünk egy asztalhoz,vagy egy táblához és rajzolunk,akkor "énekelni" kezd a papír, vagyis a mutatvány.
Értem mire akarsz kilyukadni,és bizonyos értelemben vagy inkább bizonyos szegmensekben van benne igazság,de én másképpen gondolkodom.
Pl a pozició felvétele már a labdakihozatali részhez tartozik,és innen már szabad az út mekkáig,mert ez által fontos a pozició helye,mozgásának iránya,sebessége.
Ez egy kurva nagy téma,óriási....akkora hogy kifejezni nem lehet,nem is megyek bele,mert reggelig lehetne írni,egy birtoklás,vagy egy ellenfél általi birtoklás mozgási,ütemi metódikái nem egy perces kommentek.....ezeket be kell mutatni,ezeket a mozgásokat ,pozició feléveteleket le kell rajzolni,hogy megértsék. Minden mozdulatnak fontossága van,egy üresnek tűnőnek is. Ezeket tanítani lehet....de nem teszik,mert nem tudják,nem látják át méllyen.
Ja,Ferenczit olvasol? Oké....korrekt a faszi,én már teszteltem.személyes beszélgetésem is volt vele....több könyve is megvan.....ha ismered az elképzeléseit akkor a kiindulás a STILUS.....ez egy nagy fejezet...majd ki kell fejteni ez mit jelent,tényleg fontos dolog,és Ferenczi nem lő vele bakot.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 24., szerda 12:47
ziro4vr írta:Ha igaz is, nem ettől az igazolástól fogjuk magunkat összecsinálni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. június 24., szerda 12:13
ezt a norvég meccset nem most pakolták be. már fél éve bejelentették a norvégok, hogy ismét egy nagy csapat érkezik nyáron hozzájuk, a Real.Anthony írta:Ennyit számít akkor Benitez véleménye a vezetőségnél. Minden interjúban megemlíti, hogy mennyire nem örül a felkészülési meccseknek, erre beraknak még egyet a programba.
A Bernabeu kupára ráadásul nem kellene utazni, mégis az marad el, vagy bepakolják még azt is valahova..
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 24., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 24., szerda 11:28
Legutobb is elmaradt a sok szuperkupa miatt.Újabb felkészülési mérkőzés a naptárban. A Real Madrid augusztus 9-én délután 15:00-tól a norvég Valerenga vendége lesz. Érdekesség, hogy ez a mérkőzés az Audi Kupát követő hétvégén lesz, ami egyben az utolsó szabad hétvégéje a csapatnak a bajnokság kezdete előtt. Nagyon úgy tűnik, hogy ebben az évben elmaradhat a Bernabéu Kupa, amelyet már 35 éve mindig megrendeztek Madridban. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 24., szerda 10:30
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 24., szerda 9:59
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. június 23., kedd 23:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 23., kedd 23:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 23., kedd 23:17
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. június 23., kedd 23:16
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 23., kedd 23:14
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem