Dél-amerikai foci

Foci a Real Madridon túl...
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Dél-amerikai foci

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 24., szerda 21:52

Neymar mit kapott azért ?
Hagyjuk már ez a neymart,egy két embernek hála,többet foglalkozunk itt mi vele,mint a világban mások összesen.

Kit érdekel mikor dobja fel magát? Vagy mikor kit rúg meg? Hagyjuk már.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 24., szerda 21:07

Ez viszont szep volt Jamestol, a tobbiek csak tovabb ballagtak.

https://www.youtube.com/watch?t=76&v=KGm6-cV4QT4
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. június 24., szerda 21:02

hehe írta:nevetséges milyen kettős mérce van itt, azt kéne visszaolvasnotok, amit neymar könyökölt modricnak a vébén, aztán lehiggadnátok itt végre.

btw sztem hamesz undorítóbb és pláne veszélyesebb volt, mint neymar iménti dolga, amiért a 4 meccset kapta.
Neymar mit kapott azért ?

Ja hogy sárgát. Hogy ott mi történt az talán valamivel nyilvánvalóbb. Ott is kinézett, aztán ment a könyökös. Hogy szándékos volt-e ? Valószínű. Egyértelműbb mint ez, de f*sz se tudja. Nálam az is sárga. Valószínű akik akkor őrjöngtek azok tiltanák el Jamest is 3 meccsre.

Amiért most meg 4 meccset kapott... Én ezt nem részletezném. Aki nem látja hogy miért 4 meccs az , hogy labdával lefújás után , szándékosan megrúgja a sporttársát ... És itt nem vitatható, hogy szándékos-e ... Utána meg még bevárja a bírót. Nevetséges.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 24., szerda 20:02

hehe írta:nevetséges milyen kettős mérce van itt, azt kéne visszaolvasnotok, amit neymar könyökölt modricnak a vébén, aztán lehiggadnátok itt végre.
Ez mondjuk jogos.
hehe írta:btw sztem hamesz undorítóbb és pláne veszélyesebb volt, mint neymar iménti dolga, amiért a 4 meccset kapta.
Ez is jogosnak érzem félig. Neymarnál az volt az undorító, hogy megpróbálta lefejelni az embert, majd a bírót megvárta egy "anyád hogy van" hozzászólással.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 24., szerda 19:35

Mondjuk azért érdekes, hogy Neymar 4 meccsét sokalltad a gerinctelen sportszerűtlenség+fejelési kísérlet+bíró öltözői szidalmazásáért, Jamesnek meg egy szimpla könyökösért 3 meccset tartanál jogosnak :hmmm: . Jelezném,a mozdulat 
Korrigáltam aztán,az öltözői affért később tudtam meg.3-3 meccs nálam a reális,akár az egyik,akár a másik játékosról van szó.
Ez a szimpla könyöklés meg,annyira természetessé vált sajnos a mai fociba,hogy már sokan készpénznek veszik.Pedig kurva veszélyes,nekem így törték szarrá az orrom.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 24., szerda 19:23

nevetséges milyen kettős mérce van itt, azt kéne visszaolvasnotok, amit neymar könyökölt modricnak a vébén, aztán lehiggadnátok itt végre.

btw sztem hamesz undorítóbb és pláne veszélyesebb volt, mint neymar iménti dolga, amiért a 4 meccset kapta.
Kép
Kép
Kép

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. június 24., szerda 19:10

morientes írta:A perui megprópálta valahogy megállítani,Dzsémsznek meg eldurrant az agya,és könyékkel megfenyítette,ennyi a történet.Piros lap+3 meccs,szándékos szabálytalanság,valamint veszélyeztette a játékos testi épségét.Ennyi a történet.
Mondjuk azért érdekes, hogy Neymar 4 meccsét sokalltad a gerinctelen sportszerűtlenség+fejelési kísérlet+bíró öltözői szidalmazásáért, Jamesnek meg egy szimpla könyökösért 3 meccset tartanál jogosnak :hmmm: . Jelezném,a mozdulat szerintem sem pályára való volt, és járt volna a piros, de csak 2 meccs.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 24., szerda 19:10

Szerintem csak le akarta csapni a legyet az orráról. Segíteni akart, igazi úriember volt James. :sziv:

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 24., szerda 18:21

Szerintem csak nagy lett az arcuk a VB utan, Venezuela es Peru ellen ugy is mentek fel a palyara.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 24., szerda 16:39

James hátranézett, látta hogy fent van a perui keze, ezért ő is feltette, hogy ne fejjel menjen a kéznek, ennyi a történet, nem volt semmiféle ütés, ahogy hátralépett picit arcontalálta, de nem ütötte. Felelőtlen kézhasználat vagy mi, ami sárgát ér.
A perui megprópálta valahogy megállítani,Dzsémsznek meg eldurrant az agya,és könyékkel megfenyítette,ennyi a történet.Piros lap+3 meccs,szándékos szabálytalanság,valamint veszélyeztette a játékos testi épségét.Ennyi a történet.
Elhiszem hogy kedveljük,(nekem sincs vele különösebb bajom),meg a mi kutyánk kölyke,de legyünk már objektivak.
Ha Messi csinálja,már felrobbant volna a fórum.
De túl van ez már ragozva nagyon,a magam részéről lezártam.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 24., szerda 15:32

ziro4vr írta:
Becksy23 írta: James hátranézett, látta hogy fent van a perui keze, ezért ő is feltette, hogy ne fejjel menjen a kéznek, ennyi a történet, nem volt semmiféle ütés, ahogy hátralépett picit arcontalálta, de nem ütötte. Felelőtlen kézhasználat vagy mi, ami sárgát ér.
Fociztál te valaha?
Most is oda készülök. Nézd meg a videót.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 24., szerda 15:31

Fociztál te valaha?
Én minden héten járok focizni, egyszer volt, hogy könyékkel a haveromnak olyan gyomrost adtam, hogy egy percig nem tudott kiegyenesedni és kajak nem vettem észre, csak akkor mikor megállt a játék. :lol:
Lehet szándékos volt a Hámeszé, de én nem vagyok teljesen meggyőződve róla.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 24., szerda 15:28

Becksy23 írta: James hátranézett, látta hogy fent van a perui keze, ezért ő is feltette, hogy ne fejjel menjen a kéznek, ennyi a történet, nem volt semmiféle ütés, ahogy hátralépett picit arcontalálta, de nem ütötte. Felelőtlen kézhasználat vagy mi, ami sárgát ér.
Fociztál te valaha?
Nem illik.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 24., szerda 15:22

morientes írta:
Kipróbáltam párszor,mivel labdarúgó voltam,és ez ott előfordul. Ha elmentem volna műhímzőnek,akkor max az lett volna nagy "cucc" ha kifogy a cérna a kötőtűből.
Jaj nem kell ez a gúnyolódós,ki ha én nem,én vagyok a faszagyerek szöveg,mer csak felbaszod a vérnyomásom.Bár a te hsz-ből idéztem,de nem konkrétan rád gondoltam.Engedd el.Én is azt teszem.
James hátranézett, látta hogy fent van a perui keze, ezért ő is feltette, hogy ne fejjel menjen a kéznek, ennyi a történet, nem volt semmiféle ütés, ahogy hátralépett picit arcontalálta, de nem ütötte. Felelőtlen kézhasználat vagy mi, ami sárgát ér.
tucsoki írta:Rivaldo 43 évesen újra a pályán, a másodosztályú, kiesőjelölt Mogi Mirim-ben fog együtt játszani a fiával.
Jó játékos volt, nekem valahogy mégis a patkánykodása ugrik be róla először, és az "érdekes" aranylabdája, amit más jobban megérdemelt volna. Az mondjuk meglepő hogy 43, már 2000-ben kinézett annyinak :mrgreen:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 24., szerda 13:24

Kipróbáltam párszor,mivel labdarúgó voltam,és ez ott előfordul. Ha elmentem volna műhímzőnek,akkor max az lett volna nagy "cucc" ha kifogy a cérna a kötőtűből.
Jaj nem kell ez a gúnyolódós,ki ha én nem,én vagyok a faszagyerek szöveg,mer csak felbaszod a vérnyomásom.Bár a te hsz-ből idéztem,de nem konkrétan rád gondoltam.Engedd el.Én is azt teszem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 24., szerda 13:23

Rivaldo 43 évesen újra a pályán, a másodosztályú, kiesőjelölt Mogi Mirim-ben fog együtt játszani a fiával.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 23., kedd 23:06

torjack írta:
Jaaa...az amelyikben a kőkemény Elefántcsontpart-Japán-Görögország csoportellenfeleken túljutva kiverték a Suárez nélküli urukat, hogy aztán kiessenek a németektől hetest kapó brazilok ellen? Félreértés ne essék, szimpatikus csapat voltak, jó focival, de olyan sokra azért nem vitték. Kissé túl vannak értékelve.
A csapat gerince kifele megy, a kovetkezo VB-n mar "ennyi" sem lesz beloluk.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 23., kedd 23:05

torjack írta:
Ühmmm..'14-es vébé?
Jaaa...az amelyikben a kőkemény Elefántcsontpart-Japán-Görögország csoportellenfeleken túljutva kiverték a Suárez nélküli urukat, hogy aztán kiessenek a németektől hetest kapó brazilok ellen? Félreértés ne essék, szimpatikus csapat voltak, jó focival, de olyan sokra azért nem vitték. Kissé túl vannak értékelve.
Jó, hát most ezzel az erővel akkor a lengyelek a világ legjobb csapata, mert simán megcsapták a németeket otthon.

Kolumbia:kijutott, ott volt, simázták a csoportjukat, és negyeddöntőztek, ahol szintén nem voltak esélytelenek. Ennyi a lényeg. Előtte meg sokáig ki sem jutottak VB-re, ezért egytornás csoda, nem azért, mert ők nyerték a kupát.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. június 23., kedd 22:44

Ühmmm..'14-es vébé?

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 23., kedd 22:38

torjack írta:
Mas.
Ez a kolumbiai valogatott is annyira egy tornas egy csapat volt.
Melyik volt az a torna? :hmmm:
Ühmmm..'14-es vébé?
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Vissza: