jó utat

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. június 23., kedd 22:23
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. június 23., kedd 22:21
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. június 23., kedd 22:20
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 23., kedd 22:11
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 23., kedd 22:05
általában egyik munkát sem fizetik meg, ahol játszik a jatt (pultos, pizzafutár, benzinkutas, stb), mert úgy vannak vele a főnökök, hogy úgyis megy zsebre, még akkor is, ha bizonyos helyeken meg van szabva, hogy be kell dobni a közösbe.Itthon a pultosokat nem fizetik jól meg.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 23., kedd 22:04
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 23., kedd 22:01
Jó mondjuk én koli szinten pultoztam, illetve gólyabálon/gólyatáborban ha volt lehetőség.tucsoki írta:'shutterisland véleményéhez csatlakozom, egy flair bartender vonal már elég kelendő és bérezésben is korrekt, bár ez mindig relatív marad. Azt viszont nem győzöm hangsúlyozn, hogy az idő nagy úr, értsd: a nulláról pl. fél év - év alatt nem lehet eljutni nagyon magas szintre, ha csak nincs rengeteg szabadidőd, lehetőséged...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 23., kedd 21:59
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 23., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 23., kedd 21:56
Hát nem tudom. Van egy ismerősöm, náluk a cégnél Hyundai Tucsonok vannak és enyhén szólva sincs senki megelégedve velük. Mondjuk 2006-2008-as évjáratok asszem. A mostaniak lehet már jobbak.A koreaiak már verik a japánokat,sőt mindenkit lassan....persze vannak még "lyukak" a gépezetben,de pusztán idő kérdése. Egy mai koreai autó,minőségben,megbízhatóságban agyonver bármilyen más autót. A desing sem gyenge,a forma és a vonalak korszeűek,szépek,stilusosak....
A presztizs az még kevés persze...ott még kell mutatni valamit....de idővel,olyan prémiumot fognak bemitatni hogy beszarás......
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 23., kedd 21:44
nekem a vendéglátós tanárom barista és bártender is volt, eléggé bele volt bolondulva, vele órákon sokszor szóba jött a téma, sok érdekes videót néztünk és készítettünk is koktélokat.tucsoki írta:Ha van felszolgálói/pultos gyakorlatod (minimum 1 év...) és tényleg ügyes vagy akkor jó esélyeid vannak, de egyből a legtutibbat ne várd.rafael23 írta:Gondolkodom egy mixertanfolyam elvégzésén, megéri?![]()
Pesten lehet utána munkát találni? Ha valaki esetleg benne van a témaban, megköszöném ha írna egy pü-t lenne még pár kérdésem.
Egyénfüggő is, van ismerősöm aki kisvárosi diszkó pultból jutott nagyvárosi menő hely szintre.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 23., kedd 21:41
Marky írta:én inkább valami japánt ajánlanék. például egy mitsubishi lancert. az 1.6os motor nagyon finoman fogyaszt és lehet pörgetni eszetlenül. nem kell a dízelbetegségektől tartani, jóformán csak benzin, olaj meg víz kell bele.
én is autót akarok majd cserélni, de nem tudom eldönteni, hogy sedan vagy valami coupe lenne e jobb... múltkor találtam egy nagyon jó állapotú kabriót is, de olyannal sose volt még dolgom, nem tudom mennyire bírja a tető a használatot
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 23., kedd 18:40
Ha van felszolgálói/pultos gyakorlatod (minimum 1 év...) és tényleg ügyes vagy akkor jó esélyeid vannak, de egyből a legtutibbat ne várd.rafael23 írta:Gondolkodom egy mixertanfolyam elvégzésén, megéri?![]()
Pesten lehet utána munkát találni? Ha valaki esetleg benne van a témaban, megköszöném ha írna egy pü-t lenne még pár kérdésem.
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2015. június 23., kedd 18:03
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2015. június 22., hétfő 9:48
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. június 22., hétfő 7:23
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. június 22., hétfő 1:05
HozzászólásSzerző: Savant » 2015. június 21., vasárnap 12:46
Találtam egyet használtautón és hiába 2006-os 100 000 van csak benne. Belül valóban luxus kategóriaR.M.C.F írta: Mercedes E 2006 os évjárat kompresszoros benzines motorral.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 21., vasárnap 0:16
Nem egy izgalmas puncimágnes az Octi, de ilyen magas futásra én is valami hasonló VW groupban gondolkoznék. Mondjuk én most a Sportsvanre veremSavant írta:Kösz a válaszokat!
Az Octavia, meg általában a Skoda nem a zsánerem. Sosem volt nekem, tapasztalatom nincs velük, de formára, stílusra nem nagyon jön be. Ettől függetlenül ha NEM kombi verzióban (van egyáltalán? nem igen láttam) találok, lehet hogy befutó lesz.
A Mazda 6 nagyon tetszik, de csak 2010-től, onnan pedig a keretem felső határába esik az áruk vagy szét vannak hajtva a jó magyar utakon. De formára, minőségre -mivel japcsi- ezt választanám a 163 lovas motorral.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. június 20., szombat 23:43
Hát, nem tudom.nmate írta: Ki ne akarna Steve McQueen lenni csak 10 másodpercre?
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem