nna, megjöttem öt óra után.

a játék kurvakirály. a tankot még így 4 óra után is szokni kell, mert 2 állása van neki és amikor hirtelen kell váltogatni üldözés közben bizony megszivat. egyébként nagyon komoly, de már most ilyen hamar is érezni hogy kurvára túl lesz erőltetve. gyakorlatilag mindent azzal kell csinálni, még a riddler küldetések nagy részét is. a városban való röpködés még mindig a legjobb, ezért ha nem kötelező a batmobil használata akkor inkább csak gyalog. szóval a játék tuti, viszont érezni, hogy az arkham city-vel a rocksteady annyira magasra rakta a lécet, hogy most már náluk is gond van, amikor újítani kell. a batmobil nyilván jó húzás, meg az új fear takedown is fasza. a történet érdekes 5 óra után kb semmit nem lehet még sejteni, arkham knight-on meg scarecrowon kívül senkivel nem is találkoztam még (ja, de riddler). AK elég keménynek tűnik, remélem tartják majd ezt a faszán felépített karaktert a végéig.
ja izé,
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!THE JOKER IS BACK!!!!!!!
ja még vmi, amikor a tank mellett harcolsz, kurva jó az a kombó mikor felcsapod az ellenfelet a levegőbe a tank meg ellövi a fenébe.
a technikai oldal valóban elszomorító, de ameddig mediumon anti-aliasing nélkül 30-60 fps-sel megy addig leszarom hogy az emberek 90% sír miatta. az egyetlen idegesítő dolog a hirtelen framedrop, ha nagyon zúzok a tankkal vagy gyorsan röpködök és tölt a háttérben. azt mondjuk kibírom. szóval a rocksteady úgy néz ki megint összehozta, kár hogy a WB elbaszta, de az én játékélményemet nem tudták.
amikor elindítottam és 10 fps volt, mondjuk akkor befostam, de felraktam az új drivert, kicsit feljebb toltam a procit, a beállításokkal szórakoztam egy keveset, és minden fasza most már. a patchek meg majd úgyis jönni fognak, 1-2 hónap múlva mindenki számára elérhető lesz
a pc témára pedig, én amit csak tehetek pc-n játszok kontrollerrel. nyilván nem az fps-eket. de a tps-eket csak azzal. direkt erre vettem eredeti x360 kontrollert. a legtöbb játék azonnal felismeri, így semmit nem kell állítgatni.