Nezettseg alapjan mar az elso evad utan kaszalni kellett volna. Mar az is csoda volt, hogy a masodik evadot berendeltek, a harmadik evadrol nem is beszelve. A keszitonek a Starz-on lesz uj sorozata (American Gods), a stream jogokrol azt olvastam, hogy az Amazonnal vannak, de akar a Netflix is bejelentkezhet 1-2 evadra. Egyebkent is 4-5 evadra terveztek a sorozattal.Norbii írta:Hannibál 3. évad után kasza. erre azért nem igazán számítottam.

Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
ez a ballers nem volt túl nagy eresztés.
második részt azért még megnézem, de sztem el sem lehet dönteni, h mi akart ez lenni. lehet kevés volt az a 28 perc.
viccesnek nem volt elég az (komédiának..), drámának gyenge volt. legalábbis ilyen kategóriákba van sorolva.
második részt azért még megnézem, de sztem el sem lehet dönteni, h mi akart ez lenni. lehet kevés volt az a 28 perc.
viccesnek nem volt elég az (komédiának..), drámának gyenge volt. legalábbis ilyen kategóriákba van sorolva.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én mondjuk annyira nem lepődtem meg, Fuller már az American Gods piloton dolgozik. Aki nem tudja mi az lesse meg, mert aki meg igen, az mind benedvesedett a hírre
(persze tudom ez a Hannibal rajongókat nem fogja meghatni)

(persze tudom ez a Hannibal rajongókat nem fogja meghatni)
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
szerintem én vagyok az egyetlen aki mindegyik évadot nagyon szerette.;d az 1-2 évad természetesen jobb volt, de én egyáltalán nem unatkoztam a maradékon se és élvezettel néztem. Ez talán azért lehetett mert nagyon sok karakter erős és érdekes volt.
Hannibál 3. évad után kasza. erre azért nem igazán számítottam.
Hannibál 3. évad után kasza. erre azért nem igazán számítottam.

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Az első valóban zseniális. Az tényleg mindegyik felett van. Egy igazi adrenalin bomba. A 2-3, ahogy te mondtad jó. Vannak benne gyengébb részek, de még hozza úgy ahogy a szintet. Meg szerintem az első az annyira egyben van, hogy azt nem lehetett volna felülmúlni. A 4. évad viszont már tényleg szar. Már nem tartott feszültségben nem igazán izgultam, hogy most mi lesz. Az első fele nagyon rossz lett. És utána is rosszul oldották meg szerintem, hogySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!visszahozták az anyját, de azért akadt pár rész a 4. évadban, ami hozta a régi feelinget főleg a vége felé. De most itt lesz az esély javítani. Az eredeti készítő csinálja és szerintem nem is fogja elrontani.Remy írta:Első évad 10/10. Láttam vagy 4x A többi igazából már csak levezetés volt. Itt-ott 1-2 kimagasló résszel, de semmi extra. Nagy bajom amúgy a többi évaddal sincs igazából (kivéve talán az utolsót, arra nem is nagyon emlékszem), csak óriási a különbség az első és a többi között. Első zseniális, a többi jó.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Első évad 10/10. Láttam vagy 4x A többi igazából már csak levezetés volt. Itt-ott 1-2 kimagasló résszel, de semmi extra. Nagy bajom amúgy a többi évaddal sincs igazából (kivéve talán az utolsót, arra nem is nagyon emlékszem), csak óriási a különbség az első és a többi között. Első zseniális, a többi jó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
azt simán nem vettem észreZsombor írta:hamesz írta: te amúgy még nem láttad ezt a sorozatot?Remy írta:Úristen mekkora királyság még mindig.

Na akkor Remy neked mi a véleményed a többi évadról? Szerinted azok milyenek lettek?

hamesz írta: te amúgy még nem láttad ezt a sorozatot?
Remy írta:Úristen mekkora királyság még mindig.
- hamesz
helló szia :Đ én most kezdtem el újra nézni. Szépen lassan el kell ütni az időt vele mire jön 2016-ba az újRemy írta:Szökés 1x1
Úristen mekkora királyság még mindig. Az első évadot mindenképpen lenyomom, aztán meglátjuk.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szökés 1x1
Úristen mekkora királyság még mindig. Az első évadot mindenképpen lenyomom, aztán meglátjuk.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én valamennyire bizakodok, nem létezik, hogy ami merész, stílusos, egyedi, az ne kelljen senkinek, még ha szűkebb réteget is fog meg.
Ez a magyarázat meg nagyon bűzlik.
Ez a magyarázat meg nagyon bűzlik.
Nem illik.
Hát gondolom igen, de nem hinném, hogy sok esély van erre. Amúgy a kifogás már meg is van.
"Sources tell The Hollywood Reporter that there may have been a rights issue at the center of the decision to end the series as Fuller had wanted to introduce Clarice Starling in season four, with the rights to the character previously portrayed by Jodie Foster said to be unavailable."
"Sources tell The Hollywood Reporter that there may have been a rights issue at the center of the decision to end the series as Fuller had wanted to introduce Clarice Starling in season four, with the rights to the character previously portrayed by Jodie Foster said to be unavailable."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a mocskos kurva anyjukat. amúgy érezhető volt, fullertől hiba volt szerintem, hogy ennyire elment artsy pózerkedésbe. persze ez még semmi amúgy, erre cancelt adni...kapják be a lőcsömet
amúgy más csatorna még felkarolhatja, nem?
amúgy más csatorna még felkarolhatja, nem?
Nem illik.
- hamesz
Hannibalba még nem tartok a 3. évadnál, de akkor lehet nem is kell folytatnom. :S Jó gyenge lehetett a nézettség.

Kaszálták a Hannibalt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Büdös, tetves, kurva anyjukat, menjenek el a jó büdös picsába bassza meg. Pardon my french.
na, gg Boky

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Büdös, tetves, kurva anyjukat, menjenek el a jó büdös picsába bassza meg. Pardon my french.
na, gg Boky
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Hannibal kaszat kapott.
Rip.
Szlamb csicska nbc.
Rip.
Szlamb csicska nbc.
K.i.é.g.t.e.m.
Marha jó még az, hogy a színészet abból áll mindegyiknél, hogy folyamat
-t nyomnak.

Marha jó még az, hogy a színészet abból áll mindegyiknél, hogy folyamat

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
megvolt.
megyek most lezuhanyzom egy kenyérpirítóval.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért a rich bitch színészi játéka komolyan fizikai fájdalom.
kérdik tőle hol vetted a táskát.
- lui vuttony.
megyek most lezuhanyzom egy kenyérpirítóval.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért a rich bitch színészi játéka komolyan fizikai fájdalom.

kérdik tőle hol vetted a táskát.
- lui vuttony.