+1nmate írta:Sajnálom, hogy nem vágjátok mi is a Kingsman lényege. Mondanom sem kell, ahhoz hogy 100%-osan értékelni tudja az ember ezt a vígjátékot illik tisztaban lenni a 007-es világával.
De nem csak erre igaz. Engem ezért hittek sznob f_sznak meg kritikus khöcsögnek, meg még hisznek is sokan, mert átlátom a film mélyebb részleteit. Nem, nem vagyok zseni! Csak van aki könnyebben koncentrál 100-110%ban egy egész filmen át, vagy könnyebben/mélyebb átlát dolgokat. No meg nem mindegy, hogy ki mihez van szocializálódva.
Hosszan tudnék erről írni, de felesleges lenne. Lényeg, hogy biztos vagyok benne, hogy nem mindenki képes/alkalmas vagy nem akar annyira mélyen látni egy filmet, mint egy másik réteg, aki meg igen.
Aki meg a B meg ZS kategóriás filmekhez szokott, az meg főleg nem fog értékelni egy A vagy A+-os filmet, ami mesterien van összerakva
Ezt általánosságban írtam, nem Kerlonnak címeztem. Csak ez a Kingsman téma is erősíti azt amit leírtam.
De ilyen a már sokat emlegetett Harcosok klubja, vagy más igazán klasszikus amit sokan nem értenek és ezért nem is értik a körölüttük kialakult kultuszt.