soadroli írta:Mad Max a boltokban HD-ban, bár még csak WEB-DL verzsön.
A Fury Road megértéséhez szükséges pótolni a többi Mad Maxet?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 22., hétfő 15:12
soadroli írta:Mad Max a boltokban HD-ban, bár még csak WEB-DL verzsön.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 22., hétfő 15:05
Tipp numero uno:nem kell komolyan venni ezt a filmet.Kerlon írta:A "főgonosz" a szánomra szánalmas volt, a film kiszámítható... Valahogy nagyon nem ült. Mondjuk a berhaveroknal két fokkal jobb volt.nmate írta:Nem biztos, hogy a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni. Érvelhetnél miért nem tartod jó filmnek.
(top képregény adaptáció btw)
szerk: mármint a Kingsman.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. június 22., hétfő 15:02

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 22., hétfő 14:42
A "főgonosz" a szánomra szánalmas volt, a film kiszámítható... Valahogy nagyon nem ült. Mondjuk a berhaveroknal két fokkal jobb volt.nmate írta:Nem biztos, hogy a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni. Érvelhetnél miért nem tartod jó filmnek.
(top képregény adaptáció btw)
szerk: mármint a Kingsman.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 22., hétfő 8:59
Elmenjek inkább helyettük instantba?Kerlon írta:megnzétem a kingsmant meg a bérhaverokat... ne pocsékoljátok el az életetek ilyenekre
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. június 22., hétfő 1:24
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 22., hétfő 1:12
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 22., hétfő 1:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 22., hétfő 0:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 21., vasárnap 23:51
Bármibe belemagyarázhatsz bármit, max hülyeség.Kerlon írta:szerintem mindent bele lehet magyarázni a film végébe
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 21., vasárnap 23:38
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. június 21., vasárnap 23:34
Épp ma néztem, Belső útvesztő.TBone írta:most sikerült bepótolnom a viharsziget és az eredet c. filmeket, eddig kimaradtak valahogy. tudnátok még mondani hasonló olyan filmeket, mint ezek, hogy kicsit úgy hagyják ott az embert a film végén elgondolkodva, hogy "na akkor most hogy is volt ez? mi lehet az igazság?"
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. június 21., vasárnap 16:13
->Kerlon írta:stáblistamocsok írta:ha már itt tartunk. szerintetek a viharszigetnek mi a vége?
Kerlon írta:ez annyira vicces volt megint
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 21., vasárnap 16:08
stáblistamocsok írta:ha már itt tartunk. szerintetek a viharszigetnek mi a vége?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. június 21., vasárnap 14:29
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. június 19., péntek 23:09
+1, nem hiába vagy a kedvenc spejleremziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha a legvégére gondolsz, szerintem felfogta mi a szitu, és azért tettette a visszaesést, hogy legyen végre vége, nem akar szörnyetegként élni.mocsok írta:ha már itt tartunk. szerintetek a viharszigetnek mi a vége?

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 19., péntek 22:16
Nem gondoltam volna, hogy pont hamesz ajanlasa tetszeni fog, de ez nagyon bejott.hamesz írta:Megnéztem a Bérhaverok című filmet. Visítok rajta...Aki akar látni egy jó vígjátékot annak ajánlom
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 19., péntek 21:52
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha a legvégére gondolsz, szerintem felfogta mi a szitu, és azért tettette a visszaesést, hogy legyen végre vége, nem akar szörnyetegként élni.mocsok írta:ha már itt tartunk. szerintetek a viharszigetnek mi a vége?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. június 19., péntek 21:36
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát elvitték a toronyba, ott meg megbuherálták az agyát vagy megölték. legalábbis szerintemmocsok írta:ha már itt tartunk. szerintetek a viharszigetnek mi a vége?

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. június 19., péntek 21:24
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem