HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 21., vasárnap 18:55
besteve7 írta:Becksy23 írta:Hát... Fociban elég gyakran megrúgják a másikat labdával, percenként vagy 15-20×... Ha meg minden pofázásért járna 3 meccs
Hát komolyan nem értem te melyik bolygóról nézed a meccset. Megnézném mi lenne a reakciód, ha egy megnyert meccs után az ellenfél hátba rúg a labdával, de komolyan, ha ez a gyökérség nem piros ...
Aláírom az első sárgája, amit kapott jogtalan volt, de aztán köszönheti a bírónak, hogy nem szórta ki még az első félidőben a "szent"-et. Majd ugye a mérkőzés utáni jelenetek, + ez, ha igaz a cikk, hogy megvárja a bírót és úgy kezd el anyázni és ki tudja még mit, abszolút jogos a négy meccs. Eddig sem volt szimpatikus a gyerek, de ilyen gerinctelenül viselni egy vereséget....
És visszatérve az anyázásra, azért a meccs hevében elejtett szitkozódás és a meccs utáni öltözőkijáróban való szidalmazások között azért van különbség
Megnyert meccs után Brazília ellen? Szerinted érdekelne? Baszki csak egy labda, nem gránáttal dobálta meg

Egyébként pont ma küldtek fejbe labdával, teljes erőből, 3 méterről... Mi volt? Ment tovább a játék, sőt, még én "aláztam" azzal hogy kifejeltem a lővését, pedig simán beguríthatta volna mellettem... Ez van, a foci része hogy eltalál a labda, én lehet "észre se vettem volna".
A 15-20-hoz: ha passzolsz valakinek, akkor nem megrúgod a labdával?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano