Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
fura ezt látni azért.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez valszinű igaz.De azt nem gondolnám hogy a faterja ne tudott volna róla.Nyilván szemmel tartotta a családi büdzsét,úgyis mint a Messi korporésön első embere...Csabi írta:őszintén szólva...messi egy milliomos, az ilyen embereknek mindenre van emberük. szerintem ő azt se tudja, hogy mennyi az adó spanyolországban. neki van rá embere, akinek ezeket kellett volna intézni. szóval, még ha nem is volt neki befizetve, kétlem, hogy az ő utasítására.
Szóval az öreg valszinű hogy sáros,de mivel bizonyítékom nincs rá,így aztán hagyom is annyiban...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
őszintén szólva...messi egy milliomos, az ilyen embereknek mindenre van emberük. szerintem ő azt se tudja, hogy mennyi az adó spanyolországban. neki van rá embere, akinek ezeket kellett volna intézni. szóval, még ha nem is volt neki befizetve, kétlem, hogy az ő utasítására.
- morientes
Így igaz.Aztán meg jövőre,ilyen-olyan ürüggyel meg visszaigényli...Zidane írta:Várható volt, h ennyi lesz a sztori...mondjuk ezzel be is igazolódott, h igaz volt a sztori.Na, Messi még 15 misit befizet, csak hagyják már békén...pénzzel bármit.

LEGIO PATRIA NOSTRA

- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Várható volt, h ennyi lesz a sztori...mondjuk ezzel be is igazolódott, h igaz volt a sztori.Na, Messi még 15 misit befizet, csak hagyják már békén...pénzzel bármit.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, Messi még 15 misit befizet, csak hagyják már békén...pénzzel bármit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Zidane hiánya volt a probléma.....előtte és utána is a valaha élt egyik legjobb focistára épült ott minden,akkor különbség volt,hogy ha akarták volna sem tudták volna nélküle megoldani...vagy megnyerni a VB és EB-t.ha nem lesz némi változtatás,akkor megéghetünk,mint a franciák 2002-ben,címvédőként koreába
A spanyol válogatott nem ennyire "függő"....én megnéztem 1998-2006 között a lehetőség szerint minden fra meccset.....ha volt zizu akkor volt foci....ha nem volt....akkor foci a közelbe sem volt.....túlzás nélkül mondom.
ott lesznek.....a dominancia meglesz,de az kevés.ha a spanyolok kiesnek 1 ponttal, utolsóként a csoportból, akkor felveszem a morientes nevet hivatalosan is.
viccet félretéve igaz, hogy elég egy rossz meccs is, hogy lefőjön a kávé egy vébén, mégis úgy érzem, hogy a 4 között ott lesznek.
Oké.....nehéz érvelni ellened,mert a számok téged igazolnak.....de.....azt nézted hogy ezek a számok hogy alakultak aragones sikeretlen.....sikeres......majd vdb sikeres ideje alatt?maximálisan leják,azt hogy mit változtatna rajtuk sok ember, a feladat adott 2008 óta,meg kell verni őket igazi tétmeccsen
A focija elment egy irányba......ami csalóka...mert domináns,de keveset mutat....többre képesek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Nem Karcsi bácsival van gond, ha nem lenne állandóan sérült, akkor azért jobb lenne a Barca védősora (tudom már Ő sem 20 éves, de Piquet úgy tudja gatyába rázni, mint amire még Shakira sem képes). Amennyiben Puyi le tud hozni egy közel sérülésmentes évet, akkor szerintem a VB-n Ő lesz Pique párja, Ramos meg mehet ki jhv-nek.'shutterisland írta: arra gondoltam, hogy amit elöl azzal veszít a csapat támadásban, hogy nem messi van, hanem torres vagy villa, esetleg soldado, azt úgymond visszanyerik azon, hogy a kapuban nem valdes áll, hanem casillas, és ramos pique párja, nem puyol, mascherano, vagy aki éppen beesik sokszor más posztról oda.
- 'shutterisland
ha a spanyolok kiesnek 1 ponttal, utolsóként a csoportból, akkor felveszem a morientes nevet hivatalosan is.ha nem lesz némi változtatás,akkor megéghetünk,mint a franciák 2002-ben,címvédőként koreába....ők is nyeretlenül,utólsóként estek ki a csoportból....asszem 1 pontal...és ők is azt hitték hogy minden a legnagyobb rendben...aztán jött a zsíroskenyér szindróma...pofára estek.

viccet félretéve igaz, hogy elég egy rossz meccs is, hogy lefőjön a kávé egy vébén, mégis úgy érzem, hogy a 4 között ott lesznek.
na részemről is vége az off-nak, konföderációs topicban kellene nyomni a spanyolokat.
- morientes
Már megbocsáss,de én is nekik szurkolok,és nagyon sok spanyol barátom látja úgy,hogy ha nem lesz némi változtatás,akkor megéghetünk,mint a franciák 2002-ben,címvédőként koreába....ők is nyeretlenül,utólsóként estek ki a csoportból....asszem 1 pontal...és ők is azt hitték hogy minden a legnagyobb rendben...aztán jött a zsíroskenyér szindróma...pofára estek.Na ezt nem kivánom én látni.De befejeztem mer nem is az a topic(talán egy kicsitkelemen.istvan írta:Én továbbra is azt mondom,hogy majd változtatnak ha kell..de addig hülyék lennének..
Már bocsánat,de szerintem a spanyolok (mind a játékosok,mind a szurkolók) maximálisan lemorientes írta:Maximálisan egyetértekják,azt hogy mit változtatna rajtuk sok ember, a feladat adott 2008 óta,meg kell verni őket igazi tétmeccsen
![]()

LEGIO PATRIA NOSTRA

- 'shutterisland
arra gondoltam, hogy amit elöl azzal veszít a csapat támadásban, hogy nem messi van, hanem torres vagy villa, esetleg soldado, azt úgymond visszanyerik azon, hogy a kapuban nem valdes áll, hanem casillas, és ramos pique párja, nem puyol, mascherano, vagy aki éppen beesik sokszor más posztról oda.Nem tudom, hogy tudsz párhuzamot vonni egy védő páros és egy támadó között.
ezt arra írtam, hogy
ami igaz is, de mégis stabilabb a spanyol válogatott, mint a barca.Sajnos,VDB elment nagyon a barca irányába,ahol viszont messi hiányában nincs meg a kellő átütőerő,robbanás.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Én továbbra is azt mondom,hogy majd változtatnak ha kell..de addig hülyék lennének..
ják,azt hogy mit változtatna rajtuk sok ember, a feladat adott 2008 óta,meg kell verni őket igazi tétmeccsen
Már bocsánat,de szerintem a spanyolok (mind a játékosok,mind a szurkolók) maximálisan lemorientes írta:Maximálisan egyetértek

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- morientes
Maximálisan egyetértek.Egyrészt kiismerik majd a játékot,másrészt a jóllakotság miatt lankadxmajd a fegyelem,nem zárnak majd vissza,labdátvesztenek a kp-n,stb stb....A spanyoloktól én sokkal több átlövést várnék. Iniesta, Silva, Mata, Cazorla, Fabregas, Xavi, Alonso, Pedro... Mind remek lábbal vannak megáldva és van, amikor még a 16 os előterében tologatnak. Főleg a Barcások, de a többiek is... Szerintem időkérdése csak, hogy valaki nem kapja el őket. A nagyon gyenge franciák már egyszer elértek egy X-t ellenük, szóval egy kieséses szakaszban lehet a saját késükbe fognak majd dőlni...
És akkor trónfosztás.Ezért kellene frissíteni,úgy játékban,mint új arcokkal...(lehet hogy edzővel...)
LEGIO PATRIA NOSTRA

Nem tudom, hogy tudsz párhuzamot vonni egy védő páros és egy támadó között. Casillas és Ramos nem fogja hozni a +gólokat, bár Ramos Pedro mögött a második ('shutterisland írta:tény, hogy lehetne a tempón növelni, meg direktebben nyomni, de igazából tényleg ez az egy hibája a spanyol taktikának.
itt még az sincs, mint a barcánál, hogy a védelem(védekezés) kuka.
tehát túl szép lenne, ha sem az eredményekben, sem a futballban nem lenne semmi kivetnivaló, és ez nem 1, nem 2 évig lenne így, hanem több világeseményen át.
a barcával való összehasonlításban pedig amit messi hiánya miatt veszít a spanyol válogatott, azt casillas és ramos szerepeltetésével szerintem nagyjából visszanyerik.
ugyanúgy a világ legjobbjának tartom őket a posztjukon, mint messit.
pláne, hogy pique is kiegyensúlyozottabb ramos mellett, így két legyet egy csapásra.
nem véletlenül stabilabb a spanyol válogatott, mint a barca, holott sokszor 7 játékos is ott van a barcából.
na jó, az is igazság, hogy klubszinten könnyebb megtalálni az ellenszert egy csapat ellen a sok-sok meccs miatt, mint a válogatottaknál.

A spanyoloktól én sokkal több átlövést várnék. Iniesta, Silva, Mata, Cazorla, Fabregas, Xavi, Alonso, Pedro... Mind remek lábbal vannak megáldva és van, amikor még a 16 os előterében tologatnak. Főleg a Barcások, de a többiek is... Szerintem időkérdése csak, hogy valaki nem kapja el őket. A nagyon gyenge franciák már egyszer elértek egy X-t ellenük, szóval egy kieséses szakaszban lehet a saját késükbe fognak majd dőlni...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Csak azok a jó balhék fognak hiányozni a klasszikusokon,mikor még a jóöreg El Unico vezényelte a társaságot...mahitoo(Henke) írta:Na! Várom Ancelotti ténykedését a Madridnál. Mindig is egy szimpatikus edző volt számomra.

A spanyolokhoz meg csak annyit,hogy előbb-utóbb eljön az az idő,mikor megtalálják ennek a játéknak az ellenszerét,gondolok itt a németekre,de a brazilok is összeállhatnak jövőre....a szélen kellene gyorsítani a játékot,hogy aztán ki lenne erre alkalmas,az megint jó kérdés....mert pl Tello még asszem oda kevés,talán Mata a mostani garniturából...
Most megint a barcaval hasonlítom össze a szitut,de a bayern szélen került a védők mögé...
De VdB nem fogja ott hagyni a kitaposott ösvényt...ez lehet a vb-n a veszte a csapatnak...
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Na! Várom Ancelotti ténykedését a Madridnál. Mindig is egy szimpatikus edző volt számomra.

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Most hogy mondod, Rooney-bol meg lehetne egy kozepesen jo szelso a Barcaban.Realista24 írta:Miért akartok 30 milliót adni Rooneyért? Vagy vele pótolnátok Messit?

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- 'shutterisland
tény, hogy lehetne a tempón növelni, meg direktebben nyomni, de igazából tényleg ez az egy hibája a spanyol taktikának.
tehát túl szép lenne, ha sem az eredményekben, sem a futballban nem lenne semmi kivetnivaló, és ez nem 1, nem 2 évig lenne így, hanem több világeseményen át.
a barcával való összehasonlításban pedig amit messi hiánya miatt veszít a spanyol válogatott, azt casillas és ramos szerepeltetésével szerintem nagyjából visszanyerik.
pláne, hogy pique is kiegyensúlyozottabb ramos mellett, így két legyet egy csapásra.
nem véletlenül stabilabb a spanyol válogatott, mint a barca, holott sokszor 7 játékos is ott van a barcából.
na jó, az is igazság, hogy klubszinten könnyebb megtalálni az ellenszert egy csapat ellen a sok-sok meccs miatt, mint a válogatottaknál.
Teljesen egyetértek RMCF-fel. Amúgy nekem Soldadoval sincs sok bajom, mert a spanyoloknál annyi a mozgékony ügyes ember, hogy simán befér egy ilyen vércse oda előre... Meg a lövőtechnikája nem is rossz, szóval bekeni a helyzetei nagy részét. Mezőnyben meg a maradék 5 középpályás - tökmindegy, hogy Xavi, Iniesta, Alonso, Busquets, Martinez, Cazorla, Mata, Silva (Thiago, Isco) legyen - megoldják és kitudják neki játszani a helyzetet. Persze egy liverpoolos Torressel vagy egy valencias Villával még többre vihetnék... Igaz mindent megnyertek, de szépíteni még lehetne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Soldadot leszámítva egész jó elképzelés, sajnos ott is inkább az kinevethető, hogy a legjobb formában lévő csatáruk ő. Egy gyenge Higuain az az ember.