Dél-amerikai foci

Foci a Real Madridon túl...
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Dél-amerikai foci

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 21., vasárnap 16:00

gólvonal írta:
hehe írta:tudtam, hogy jössz és írod, hogy ez nem foci, ez lófasz.

bezzeg amikor céronaldo ugrál cél nélkül a szögletzászlónál, meg az oldalvonalnál, aztán jön a sima alibi visszapassz, na az mán valami. :lol:
Ez a Neymar csel már rég sikerült nekem is élesben, akkor egy profi focistának álmában is meg kell csinálnia, mégsem csinálják. Hogy lehet ez?

Nem írhatom,hogy mert felnőttek és profik között ez bohóckodás,mert azt fogja írni rám,azért írom mert barcás.

Bráááháháááááááá..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mondjuk ha ezt ronaldo csinálta volna.... :hmmm: :hmmm: akkor lehet nem ezt írom. :lol: :lol: hát menjünk már el a **********ba.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. június 21., vasárnap 15:36

bezzeg amikor céronaldo ugrál cél nélkül a szögletzászlónál, meg az oldalvonalnál, aztán jön a sima alibi visszapassz, na az mán valami. :lol:
Ez a Neymar csel már rég sikerült nekem is élesben, akkor egy profi focistának álmában is meg kell csinálnia, mégsem csinálják. Hogy lehet ez?

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 21., vasárnap 15:30

Hagyjuk. Jobban védik itt mint a saját apja....kiállitották. Paréj volt. Megérdemelte.
Az meg hogy percenként 15x20x megrúgnak valakit....
Többet nem jövök. Ez már nagyon gáz színvonal.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 21., vasárnap 15:25

Becksy23 írta:Hát... Fociban elég gyakran megrúgják a másikat labdával, percenként vagy 15-20×... Ha meg minden pofázásért járna 3 meccs, akkor az Atletico kb 2650-ig el lenne tiltva a mérkőzésektől, Mandzukic csak ellenünk a BL-ben a föld pusztulásáig kitiltotta volna magát.
Csak Neymar esete teljesen más. Ő lefújás után rúgta el a labdát (ugyanez az eset volt Fabregasnál is, szabálytalanság volt, ő meg majdnem lerúgott egy embert a labdával--->piros), nem tudom mit próbáljátok védeni. Már lassan ott tartunk, hogy szegény, hogy kaphatott pirosat, amikor semmi rosszat nem csinált.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 21., vasárnap 15:19

sentry írta:
palesz77 írta:Lefújás után belebikázta az előtte állóba a labdát, ilyen tahóságot nem lehet csinálni, megérdemelte a pirosat. A 4 meccs mondjuk szerintem is túlzás, de gondolom szépeket mondott a bírónak - meg is érdemelte. Engem nem zavar amúgy az eltiltása, többet pihenhet.. :D
Ez alapján Neymar örülhet, hogy csak 4 meccset kapott /index/

Pontosan ezért kapott 4 meccset. Valószínűleg 1 meccs a piros miatt (teljesen jogos, hogy ha valakit labdával megrúgsz kapsz 1 pirosat, mindig is így volt) 3 meccs meg pofázásért. Ez se ritka, hogy ha valaki ugat, és az bekerül a jegyzőkönyvben akkor azért kap pár meccset.

Nem láttam a mérkőzést, de jogosnak tartom a felvételek és a jegyzőkönyv miatt. Még fiatal, és ha most nem mutatják meg, hogy ilyent nem lehet, akkor valószínűleg sosem tanulná meg. Ráadásul Ronaldo nyilatkozta (valaki bemásolta ide), hogy ilyen nem tehet meg senki...
Hát... Fociban elég gyakran megrúgják a másikat labdával, percenként vagy 15-20×... Ha meg minden pofázásért járna 3 meccs, akkor az Atletico kb 2650-ig el lenne tiltva a mérkőzésektől, Mandzukic csak ellenünk a BL-ben a föld pusztulásáig kitiltotta volna magát.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 21., vasárnap 15:18

Mondtam ilyet valaha is? Ne kamuzzunk már.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 21., vasárnap 14:54

tudtam, hogy jössz és írod, hogy ez nem foci, ez lófasz.

Kép
Kép
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 21., vasárnap 14:46

Remy.
A realban is van több ember aki megtud csinálni ilyen bugyuta lábközéfogós átemelős cselt arra nyugodtan mérget is vehetsz....csak ez nem labdarúgó játék elem hanem bohóckodás. Ehhez nem kell különleges képesség....

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 21., vasárnap 14:41

palesz77 írta:
Remy írta:...
Igazából az egész hsz-em túlcsordult az iróniától, azt hittem egyértelmű.. :D
Pedig az volt :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 21., vasárnap 14:39

palesz77 írta:
Jaa... ez most nem jött át. :)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 21., vasárnap 14:39

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 21., vasárnap 14:37

Baszkoknál összeraksz 3 embert talán kijön 1 sültkrumplinak az IQ-ja, nem kell meglepődni.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 21., vasárnap 14:37

palesz77 írta:
Mondjuk én még ezt is beraknám, ez nem futballpályára való.. :/
Ez? Ha egy ilyet tolna valamelyik játékos a csapatból, akkor állva tapsolnék. :agree: Ez megalázó? Csak irigység, mert kevesen képesek ezt meghúzni.

Ha a lába közé szorítja a labdát és úgy ugrál be az üres kapuba egy utolsó perces kontránál. Vagy letérdelve befejeli, mint a sulis focikon a nagypofájú játékos, azt megértem. Az tényleg nem profi focistához méltó. De ez? Ez skill.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 21., vasárnap 14:33

hehe írta:azonkívül az mindennek a teteje, hogy egy bilbao fel van háborodva, amiért megcsinál egy cselt ellenük és emiatt úgy van beállítva, mintha neymar az ősgonosz.
Sajnos nem csak őket alázta meg, legutóbb a Copán is görénykedett ez a senkiházi, hál istennek az NSO sem maradt tétlen, és fel is hívja rá a figyelmet.. Csak erős idegzetűeknek ajánlom a következő cikket, undorító jelenetsorok következnek.

"Videó: Neymar öt legpofátlanabb csele, amit élesben bevállalt".

Mondjuk én még ezt is beraknám, ez nem futballpályára való.. :/

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 21., vasárnap 14:10

Neymar iszonyat tehetséges (ezt senki nem vonja kétségbe, kivéve aki hülye) de hehe azért lásd be, hogy vannak fura, hülye dolgai Neymarnak is, amit idővel kinő, vagy ki kell nőnie ha nagy játékos akar lenni. Az ilyen büntetések meg hosszú távon a javára vállnak. Szerintem.
persze hogy vannak hülye dolgai.
de ha céronaldot szereti vki, akkor bazzeg neymart is szeresse, mert céronaldo még hatszor ennyire fetrengett meg szimulált 2003-tól 3-4 éven át, igazi undorító féreg volt.
azonkívül az mindennek a teteje, hogy egy bilbao fel van háborodva, amiért megcsinál egy cselt ellenük és emiatt úgy van beállítva, mintha neymar az ősgonosz.
jobban kell focizni, ezek a kislányok a fetrengéssel, szimulálással, bőgéssel, ordítással, hogy nekik semmi se jó, egy darab férfi nincs a pályán bazmeg, szánalmas az egész.
Kép
Kép
Kép

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 21., vasárnap 14:06

MesQueUnClub írta:
ádámjol írta:megérdemli nelymár nagyon nem szeretem őt jól játszik de na ilyen ő :ike: :ike: :ike: :vivo:
Én csak azt nem csipázom, ha indexen és hasonló neves sza****n jelenik meg bármi a RM-ról, az bullshit, most pl Neymarrol, akkor az maga a szent írás. :D Meg úgy mondod, hogy ő ilyen mintha vele kezdted volna a groundon. :D
Volt már jó írás origon-n is meg indexen is Reallal kapcsolatban, az hogy most többnyire fogalmatlanok írják, az ok.
Én csak azért linkeltem be, mert ott idézve volt, hogy mit mondott.

hehe írta:ne vicceljünk már, minden játékos a világon puta madrézza a bírót, elég egy spanyol bajnokit megnézni.
Ez is igaz. De ki is lehetne szórni mind. Én értem, hogy te igazságtalannak érzed ezt, van benne igazság. Meg abban is, hogy a patkány dolgok, a színészkedés, a brutális belépők meg sokszor elfelejtődnek. Sajnos ez van. Ettől szerintem ez még megérdemelt, és legalább lesz ideje lenyugodni, és átgondolni a dolgokat.

Neymar iszonyat tehetséges (ezt senki nem vonja kétségbe, kivéve aki hülye) de hehe azért lásd be, hogy vannak fura, hülye dolgai Neymarnak is, amit idővel kinő, vagy ki kell nőnie ha nagy játékos akar lenni. Az ilyen büntetések meg hosszú távon a javára vállnak. Szerintem.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. június 21., vasárnap 14:05

ádámjól a kommenteidet elnézve csodálom, hogy idetaláltál az nso-ról.
vagy csak réj iz bekk tu dö gém
Kép

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 21., vasárnap 12:47

ádámjol írta:megérdemli nelymár nagyon nem szeretem őt jól játszik de na ilyen ő :ike: :ike: :ike: :vivo:
Én csak azt nem csipázom, ha indexen és hasonló neves sza****n jelenik meg bármi a RM-ról, az bullshit, most pl Neymarrol, akkor az maga a szent írás. :D Meg úgy mondod, hogy ő ilyen mintha vele kezdted volna a groundon. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 21., vasárnap 12:45

ne vicceljünk már, minden játékos a világon puta madrézza a bírót, elég egy spanyol bajnokit megnézni.
Kép
Kép
Kép

ádámjol
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, De Gea, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szlovák válogatott

HozzászólásSzerző: ádámjol » 2015. június 21., vasárnap 12:38

megérdemli nelymár nagyon nem szeretem őt jól játszik de na ilyen ő :ike: :ike: :ike: :vivo:
real the best
real forever

Vissza: