Akkor ne írd le, mert senkit nem érdekel...egyszerűen nem tudom eldönteni az unalmasabb amit minden verseny után leírsz Vettelről, vagy maga a futam
Vannak dolgok amiket nem tudsz megcáfolni, Vettel jó. Bárhová ment a csapat szerette, jól ment az aktuális autóval. Utálod mert sorra vert mindenkit, egy rohadt jó autóval. De könyörgöm, ha Kimi alatt nem szart volna be állandóan a meki, Schuminak 2-vel kevesebb vb címe lenne, ami a finn neve mellé lenne írva. Egy jó autó nélkül semmit sem tudna elérni a világ legjobb pilótája sem. Soha nem értettem, hogy miért lehet valakit azért utálni mert nyer. Valaki jön és azt mondja, utálja Alonsot mert nagyképű, megértem, mert így van, de mégis az egyik legjobb pilóta. Ha valaki Hamiltont utálja mert egy vereség után olyan mint egy hisztis kurva, hát ki ne értené meg? Mégis az egyik legjobb. Ezek versenyzők, ha nem nyernek az kudarc. De utálni valakit aki sikeres, nem nagyképű, ha kikap a társtól vagy mástól az első a gratuláció és annak az elismerése, hogy a másik jobb. Vettel számláján a Webber elleni dolgok nyomnak sokat, de abban nyugodj meg, nem a német a ludas. Annó a jó Rubenst sem Schumi kérte meg hogy parkoljon félre, hanem a csapat...a dobogós jelenet mindent elárult. Tehát ott tartok, hogy nem értem, és magyarázd meg az utálatod okát.
Írtam ezt mind úgy, hogy nem vagyok sem Vettel, sem Ferrari drukker. Nem voltam RB drukker sem.