amúgy én radja-t adom. képzeljetek el egy nigel de jong alkatot egy kis ésszel fűszerezveKondogbia aláírt az Inter Milan csapatához, Benítez kiszemeltjei közül már csak Biglia és Radja Nainggolan elérhető...

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 20., szombat 23:48
amúgy én radja-t adom. képzeljetek el egy nigel de jong alkatot egy kis ésszel fűszerezveKondogbia aláírt az Inter Milan csapatához, Benítez kiszemeltjei közül már csak Biglia és Radja Nainggolan elérhető...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 20., szombat 23:41
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 20., szombat 23:41
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 20., szombat 23:14
Írja a goal is.BBeno írta:az hírlik hogy az inter nyerte a küzdelmet kondogbiáért. nem tudom mennyire megbízható a forrás.
itt a kép az aláírásról. ha igaz.
és a cikk
http://transfernewscentral.com/2015/06/ ... oin-inter/
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 20., szombat 20:30
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 20., szombat 15:47
Realista24 írta:Dehogy őkBBeno írta:hagyd a fb-t. legtöbbször nincs hivatalos oldal sem ha van akkor meg valaki más kezeli. kövesd őket instán meg twitteren és kész. ott legalább ők írnak.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 20., szombat 15:37
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 20., szombat 15:33
Lesz zúgolódás tuti, meg a felkészülési meccseken is kóvályogni fognak a pályán, kapják majd itt az ívetR.M.C.F írta:Na akkor röviden összefoglalom.....nem lesz túl népszerű sok játékosnál,lesz majd zugolódás,fúrás.....ellenben fele ennyi sérülés lesz, fasza kondival egyetemben.A MARCA mai címlapján arról számol be, hogy Rafael Benítez dupla edzéseket fog tartani a Real Madridnál, és a játékosok csak a meccsnapokon “ússzák majd meg” a szigorított edzéstervet. A blancók új vezetőedzője július elsejével kezdi meg a munkát a spanyol fővárosban. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 20., szombat 15:33
Dehogy őkBBeno írta:hagyd a fb-t. legtöbbször nincs hivatalos oldal sem ha van akkor meg valaki más kezeli. kövesd őket instán meg twitteren és kész. ott legalább ők írnak.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 20., szombat 14:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 20., szombat 14:28
Akkor én milyen kamupogbát követek ?nmate írta:Egy Messi posztot nem találtam így hirtelenjében.dzsi91 írta:Pogba olyan szinten cumizza Messit fb-n, hogy kézlem hogy idejönne.Asszonyról nem szokás ennyit posztolnimondjuk én amúgy is inkább Verratti párti vagyok
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 20., szombat 13:36
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 20., szombat 13:33
Na akkor röviden összefoglalom.....nem lesz túl népszerű sok játékosnál,lesz majd zugolódás,fúrás.....ellenben fele ennyi sérülés lesz, fasza kondival egyetemben.A MARCA mai címlapján arról számol be, hogy Rafael Benítez dupla edzéseket fog tartani a Real Madridnál, és a játékosok csak a meccsnapokon “ússzák majd meg” a szigorított edzéstervet. A blancók új vezetőedzője július elsejével kezdi meg a munkát a spanyol fővárosban. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 20., szombat 12:32
Egy Messi posztot nem találtam így hirtelenjében.dzsi91 írta:Pogba olyan szinten cumizza Messit fb-n, hogy kézlem hogy idejönne.Asszonyról nem szokás ennyit posztolnimondjuk én amúgy is inkább Verratti párti vagyok
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 20., szombat 12:30
Nincs hivatalos facebook oldaladzsi91 írta:Pogba olyan szinten cumizza Messit fb-n, hogy kézlem hogy idejönne.Asszonyról nem szokás ennyit posztolnimondjuk én amúgy is inkább Verratti párti vagyok
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 20., szombat 12:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 20., szombat 12:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 20., szombat 12:19
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. június 20., szombat 12:16
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 20., szombat 11:56
Aztán ha ez a csapat triplázik, Perez kikapcsolja az FM-et.R.M.C.F írta:Nekem az is jó, ha illarra elmegy,khedira alap hogy lép, és jön pogba és verratti is.......aztán gyípaci.
Lenne vörsöny.....isco és james mehetne feljebb,bale padra ha béna falloszt játszik, marad elől ronaldo,benz és isco -james kissé visszavonva,középen modric,pogba,kroos,verratti......ejjjjjjj rotálhatna a pincér.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem