OFF
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: OFF
Azért óvatosan a használt Octaviákkal, elég nagy részük szarráhajtott "menedzser autó". Érted...
Én Corolla vagy 6-os Mazda mellett raknám le a voksomat, ebben a kategóriában megbízhatóbbak a japó verdák.
De Octavia is jó lehet, csak olyannal kell megnézetni aki ismerős és elég jól ért hozzá.
Én Corolla vagy 6-os Mazda mellett raknám le a voksomat, ebben a kategóriában megbízhatóbbak a japó verdák.
De Octavia is jó lehet, csak olyannal kell megnézetni aki ismerős és elég jól ért hozzá.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
+1 az Octaviára. 7 éve mindig volt Octavia a családban. (4db)Kb 800ezer km-el, a hátunk mögött, bátran ajánlom.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Az aláhúzott szóval nem feltétlenül értek egyet,de amúgy én is egy újabb Octaviát vagy Passatot javasolok.kiserik írta:Én egy 3-4 éves diesel Octavia-t vennék 140 lóval (2.0 CR motor). Ha több kell, akkor egy kicsit idősebb RS-t (170 LE). Nagy, kényelmes, megbízható, keveset fogyaszt, jól megy.Savant írta:Szevasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek milyen használt autót vegyek kb 2,5-3,5 M forintért?
- Napi 80-100 km biztosan meg lesz vele téve (80%-a városon kívül), ez az alap.
- NEM kell kombi!, SŐT ne legyen kombi!
- Megbízható legyen, blablabla...
- Nem kritérium, hogy öten kényelmesen elférjenek benne, mert 99%-ban egyedül fogom használni.
- Ha odalépek neki, akkor ne vaciláljon, húzzon mint a g**i
Aki képben van autó-témáéban pls írjonKösz!
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Én egy 3-4 éves diesel Octavia-t vennék 140 lóval (2.0 CR motor). Ha több kell, akkor egy kicsit idősebb RS-t (170 LE). Nagy, kényelmes, megbízható, keveset fogyaszt, jól megy.Savant írta:Szevasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek milyen használt autót vegyek kb 2,5-3,5 M forintért?
- Nem kritérium, hogy öten kényelmesen elférjenek benne, mert 99%-ban egyedül fogom használni.
Aki képben van autó-témáéban pls írjonKösz!
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Szevasztok,
Aki képben van autó-témáéban pls írjon
Kösz!

Aki képben van autó-témáéban pls írjon

CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

muszáj elrettenteni az összes jó helytől, amit szerettem??Realista24 írta:Ismeros csinálja. Gyros. Arabok.ziro4vr írta: Őőőő én is arra leszek holnap...de akkor lehet inkább maradunk az északi parton.![]()
![]()
Azt az xxl cumót meg egyszer toltam már, két részletben ment le kb 1 óra alatt.![]()
Fasza hely amúgy.
Folytassam?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Vácon a vasútállomástól 50-100 m-re a sarkon van a CSocsaj Grill, ott lehet mindenfélét kajálni (még délszláv kaják is voltak), és ott ettem gyros tálat, eléggé rendben volt, lehetett érezni a húson is meg a zöldségeken is hogy frissek voltak. És 1000 pééézért teljesen megérte.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Azért nem minden gyros olyan alja, ott a Gyradiko a Római fürdőnél, róluk talán elhiszem, hogy nem olyan hulladék az egész

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nekem a cseh import Budweiser sör a tuti.nmate írta:Épp most szürcsölöm ezt az Eichbaum barna sört, nem egy világklasszis, de 220-ért árulnak szarabbat is. Ár/érték rendben van.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ismeros csinálja. Gyros. Arabok.ziro4vr írta:Őőőő én is arra leszek holnap...de akkor lehet inkább maradunk az északi parton.hamesz írta: Pont holnap megyek.![]()
![]()
Azt az xxl cumót meg egyszer toltam már, két részletben ment le kb 1 óra alatt.![]()
Fasza hely amúgy.
Folytassam?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Inkább sör+kézműves sör kombo gyerekek. Hihetetlen hogy mennyire lehet zongorázni a különbséget. Főleg mondjuk egy nagyon gyenge ászok után. Egy kézműves megváltást jelent.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Akkor nem fogunk sörözni.Pont holnap megyek.
Őőőő én is arra leszek holnap...de akkor lehet inkább maradunk az északi parton.![]()
![]()

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Őőőő én is arra leszek holnap...de akkor lehet inkább maradunk az északi parton.hamesz írta: Pont holnap megyek.

Azt az xxl cumót meg egyszer toltam már, két részletben ment le kb 1 óra alatt.

Fasza hely amúgy.
Nem illik.
Kezdésnek ledobnám annak a kilós kenyérnek a felét róla

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Van beled

nekem 40 perc alatt sikerült.. megdöntöd szóljhamesz írta:Pont holnap megyek.pátkán írta:Aki Siófokon jár a nyáron toljon le egy XXL Gyrost a Mustafaban. Nekem sikerült leküszködni

http://www.kephost.com/image/F5Wu
voltak bajok a végénél..csabi* írta:olyan rossz?

joabulicsak
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Pont holnap megyek.pátkán írta:Aki Siófokon jár a nyáron toljon le egy XXL Gyrost a Mustafaban. Nekem sikerült leküszködni