Ha Ecclestone elmegy,az is előfordulhat,hogy megszünik az egész cirkusz...talán majd ha Ecclestone elmegy, akkor lesz változás, addig kizárt.

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 30., vasárnap 13:22
Ha Ecclestone elmegy,az is előfordulhat,hogy megszünik az egész cirkusz...talán majd ha Ecclestone elmegy, akkor lesz változás, addig kizárt.
HozzászólásSzerző: zolus » 2013. június 30., vasárnap 10:06
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 29., szombat 19:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 29., szombat 15:07
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. június 29., szombat 10:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 28., péntek 17:29
Az hogy nincs mögötte teljesítmény,nézőpont kérdése.Az igaz,hogy monacoba meg kanadàba odaverte,de aztán a kanadai futamon elég szépen teljesített,előtte szintén nem volt rossz monaco kivételével...még edzésen Alonsot is elkapta egyszer-kétszer....Rendben, hogy a dolgok jelen állása szerint Massa a legjobb opció, mint "szárnysegédnek". Viszont, ha továbbra is minden második futamon összetöri a kocsit és agyban egyenlő a nullával, akkor igenis el kell gondolkodni a váltáson. Mert azért az nem buli, hogy folyamatosan falnak ereszti a kocsit, teljesítmény meg nincs. Vannak fellángolásai, de azok kevesek a Ferrariba. Ha a Virgin-ben lenne ott oké. De itt nem. Szerintem.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 28., péntek 17:16
Rendben, hogy a dolgok jelen állása szerint Massa a legjobb opció, mint "szárnysegédnek". Viszont, ha továbbra is minden második futamon összetöri a kocsit és agyban egyenlő a nullával, akkor igenis el kell gondolkodni a váltáson. Mert azért az nem buli, hogy folyamatosan falnak ereszti a kocsit, teljesítmény meg nincs. Vannak fellángolásai, de azok kevesek a Ferrariba. Ha a Virgin-ben lenne ott oké. De itt nem. Szerintem.morientes írta:Szét nézni,de ki után?Sztárpilótát Alonso nyakára nem hoznak,a többi meg...én azt mondom,még mindig a brazil a legjobb opcio,attol függetlenül hogy finoman szólva is hullámzik a teljesítménye...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 28., péntek 17:10
Vagy megint magára talál mint tavaly év végén...amúgy meg 3hete jó versenyt futott,remélem mentálisan felszívja magát,aztán tud Alonsonak segíteni...Nagyon lesüllyedt a fiú. Lassan tényleg el kell gondolkodnia a Ferrarinak egy új pilóta nevén, körül kell nézni a lehetőségek között, mert valljuk be, Massa nem lesz már a régi. Sőt!
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 28., péntek 17:05
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 28., péntek 17:00
Nagyon lesüllyedt a fiú. Lassan tényleg el kell gondolkodnia a Ferrarinak egy új pilóta nevén, körül kell nézni a lehetőségek között, mert valljuk be, Massa nem lesz már a régi. Sőt!adamzz írta:Remy írta:Massa megint a falban
de gyökér ez az ember. mikor takarodik már el és jön helyette valaki aki tehetséges is?
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. június 28., péntek 16:40
Remy írta:Massa megint a falban
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 28., péntek 16:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 27., csütörtök 18:04
Még olyan nagy meglepetés sem lenne.Hisz ki hitte volna annak idején,hogy Schumacher nem a ferrarihoz tér vissza,vagy hogy Hamilton otthagyja "nevelőegyesületét.."Remélem, hogy nem arra a csapatra gondoltál, amire én gondoltam....:mrgreen: De nem hiszem, nem tudom elképzelni, hogy Vettel elköszönjön az energia italosoktól. Legalábbis most nem.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 27., csütörtök 17:17
Remélem, hogy nem arra a csapatra gondoltál, amire én gondoltam....morientes írta:aztán Vettel sem marad.Bár nála csak egy csapat jöhetne akkor szóba,de oda meg ne jöjjön.Mert akkor magamhoznyúlok...![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 27., csütörtök 17:11
Azt most megmondhatom,Raikkönen pincsikutya-nem lesz.Ilyenbe nem menne bele,ahogy azt már írtam.Ő,versenyezni akar a VB címért.Christian Horner meg hülye,ha majd azt hiszi,a finn beáll a sorba...úgyértem hogy Vettel mögé.Kimi leszerződtetése komoly kockázatot jelent a Red Bullnak. Hiszen, akkor ha leigazolják a Finnt, akkor 100%-ra biztos, hogy Vettel uralma megfog törni. Kérdés, hogy mennyire szeretnék ezt? Kérdés, hogy Kimi hajlandó lesz e le alacsonyodni és pincsi lenni? Vagy nem lesz? Vettel mellé egy olyan kell, mint anno Michael mellé Rubens. Akkor is elengedte, amikor nem kellett. Vettel mellé is olyan pilóta kell, aki még álmában is segíti csapattársát... például legyen az... Heikki. :mrgreen:
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 27., csütörtök 16:31
Kimi leszerződtetése komoly kockázatot jelent a Red Bullnak. Hiszen, akkor ha leigazolják a Finnt, akkor 100%-ra biztos, hogy Vettel uralma megfog törni. Kérdés, hogy mennyire szeretnék ezt? Kérdés, hogy Kimi hajlandó lesz e le alacsonyodni és pincsi lenni? Vagy nem lesz? Vettel mellé egy olyan kell, mint anno Michael mellé Rubens. Akkor is elengedte, amikor nem kellett. Vettel mellé is olyan pilóta kell, aki még álmában is segíti csapattársát... például legyen az... Heikki.morientes írta:Nem lep meg különösebben hogy Webber megy.Azok után,miután Vettel megelőzte,pedig nem ez volt a terv,nagyon fagyos lehet ott a hangulat.Mondhat a Red Bull amit akar...
Na most ha tényleg Raikkönen váltja az aussit,akkor Vettel kap a nyakába egy olyan valakit,aki magasról tesz rá,hogy ki az első vagy másod vagy isten tudja hanyad...
Abba biztos nem megy bele,hogy csak másodhegedűs legyen.Ha odaszerződik,nyilván avval a kitétellel hogy a feltételek egyformák legyenek.Úgy a technikai,mind a versenyzési...mert ha menetközbe próbálnák Kimit úgymond "megkötni",akkor van annyira tökös,hogy szezon közbe otthagyná őket a pba..
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 27., csütörtök 16:06
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 27., csütörtök 15:32
HozzászólásSzerző: zolus » 2013. június 27., csütörtök 15:24
Persze hogy nema malajziai botrány – amikor is csapattársa, Sebastian Vettel a csapatutasítást figyelmen kívül hagyva megelőzte őt és megnyerte a futamot – nem volt hatással döntésére.
Nem kicsi a probléma úgy látom.nem valószínű, hogy valaha is visszatér a száguldó cirkuszba.
„Szerintem ez nagyon valószínűtlen, különösen, ha megnézzük, milyen irányba tart a kategória. Gyorsan kikerülök ebből a körforgásból
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 27., csütörtök 11:48
Pótlására Kimi érkezhet, legalábbis ezt híresztelik most a legtöbb helyen. Szerintem elcsesznék a Red Bullnál (bár nem, mintha érdekelne...) mert a kicsi Vettel nyakára hoznának egy olyan pilótát, aki nagyban szarna a csapat utasítására, ha a győzelme forogna kockán. Kimi meg nem egy Webber szintű pilóta, így a kis kedvenc sokszor idegeskedneTéOeM írta:Mark Webber bejelentette, hogy a 2014-es Le Mans-i 24 órás viadalra készülő Porschéhoz szerződik és az idény végén elhagyja a Formula–1-et.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem