Szerintem így van vele minden épp elméjű Real szurkoló.ziro4vr írta:Engem az idei szezonotok kevésbé zavart. Nagyon összeállt a csapatotok, élén a támadóhármassal. Kockáztattatok, bejött. És még így is simán lett volna esélyünk 1-2 trófeát elvenni előletek, de nem jött össze, hagyjuk az okokat. A BL-ben is, magabiztosak voltatok végig. Jobban zavart anno a sokszor az égig dicsért, majdnem tetoválásig magasztalt Pep-éra bizonyos meccsein, főként idegenbeli bl kieséses meccsen tapasztalt hátszél, aminek meg kellett támogatnia az amúgy abban a korszakban ténylegesen legjobb csapatotokat.
Nem azért zavar az átigazolási műeltiltás és társai, mert hű de elvertetek idén minket. Hanem mert olaj arra a tűzre, ami elég régen ég már. Amikor éveken át azt kellett nézni, hogy gusztustalanul a bíró nyeri meg a meccseket az amúgy is bivalyerős csapatotoknak (soha nem felejtem el, spanyol bajnoki meccs, utolsó percek döntetlen állásnál Xavi az ellenfél 16-osánál elesett a labdába úgy, hogy 5 méteres körön belül nem volt hozzá közel senki, erre befújta a spori a 11-est. Még a sport tv-s szagkommentátorok ( Fröcsi Öcsivel az élen) sem tudták megmagyarázni a szitut), hogy a görény módjára viselkedő játékosaitokat az égig magasztalták, hogy a hazugságokat szinte már az iskolában tanították.
Mostanában kicsit realizálódni látszik a helyzet, de higgyétek el, elég egy kis véleményes ügy (nem ilyen 50-60 millás adócsalás, kenőpénzek meg biszem-baszom átigazolásból kizárások
Csak sajna lehet, hogy ezt mi már nem fogjuk megélni