Ilyet venne nekem valaki akkor? Kifizetem.tucsoki írta:Kis bestbuydodi írta:én egy xiaomi piston-t nyúzok, ár/értékben még mindig az egyik legjobb. én itt vettem (itt valóban eredetit adnak), de azóta van egy újabb modell is.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 30., kedd 21:41
Ilyet venne nekem valaki akkor? Kifizetem.tucsoki írta:Kis bestbuydodi írta:én egy xiaomi piston-t nyúzok, ár/értékben még mindig az egyik legjobb. én itt vettem (itt valóban eredetit adnak), de azóta van egy újabb modell is.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 30., kedd 21:20
Hangzasban mennyire lehet kulonbseg a sima es a youth kozott? Ha jol latom leginkabb az anyagokon sporoltak. Nincs kevlar boritas meg fem helyett muanyag.tucsoki írta:Ehhez a kiszereléshez nem jár. 2000 forintot ez a "butított", Youth változat is bőven megér, a hasonló árkategóriában fekvő márkás cuccokhoz képest jó. A sima változata 4-5-6 ropi körül van. Ezt ismerem.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 30., kedd 21:15
A Media Marktban fel lehet próbálni a cuccokat?tucsoki írta:Ehhez a kiszereléshez nem jár. 2000 forintot ez a "butított", Youth változat is bőven megér, a hasonló árkategóriában fekvő márkás cuccokhoz képest jó. A sima változata 4-5-6 ropi körül van. Ezt ismerem.
A Sennheiserekről (azon kívűl hogy minőségiek) azt mondják hogy ár/érték arányban nem biztos hogy megfelelő hangzást ad át, ebben az árkategóriában meg pláne. Bár lehet ez csak szőrszálhasogatás, mint pl. nekem, akinek elég annyi hogy a madárcsicsergés ne nyomja el a zenét. Az biztos hogy egy Media Marktban nem árt ha szemügyre veszi az ember. Kényelem, méret, hangerő, stb..
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 30., kedd 20:55
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 30., kedd 20:40
Én ódzkodok a külföldi vásárlástól.tucsoki írta:Kis bestbuydodi írta:én egy xiaomi piston-t nyúzok, ár/értékben még mindig az egyik legjobb. én itt vettem (itt valóban eredetit adnak), de azóta van egy újabb modell is.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 30., kedd 18:35
Thx! Vettem is egyet gyorsan.tucsoki írta:Kis bestbuydodi írta:én egy xiaomi piston-t nyúzok, ár/értékben még mindig az egyik legjobb. én itt vettem (itt valóban eredetit adnak), de azóta van egy újabb modell is.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 30., kedd 18:23
Kis bestbuydodi írta:én egy xiaomi piston-t nyúzok, ár/értékben még mindig az egyik legjobb. én itt vettem (itt valóban eredetit adnak), de azóta van egy újabb modell is.
HozzászólásSzerző: dodi » 2015. június 30., kedd 12:18
prohardveren elég up-to-date lista, mi az ajánlottrashidm írta:Hali!
Én fülhallgatót szeretnék vásárolni, azt jobban el lehet rakni, ha éppen utazok és nem hallgatok zenét/filmet/rádiót. Milyen márkájút, esetleg konkrét fülhallgatót érdemes vásárolnom? Sennheiser-ről hallottam, hogy jó márka, bár ár/érték arányban nem igazán jó...
Nem vagyok egy nagy zenei művész, én szimplán használni szeretném, de azért fontos számomra:
-minőségi cucc legyen
-strapabíró, tehát fél év után ne törjön el a kábelje pl.
-nagyon max 15k-ig mennék el.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 30., kedd 0:06
Imádom őket, szerintem a legjobbak. Nekem januárban ment tönkre a 2006-ban vett (9 éves!!!) fülesem, pedig nyüstöltem rendesen ez idő alatt, persze, hogy megint azt vettem.pheco írta:Nekem pl egy 6k-s agybadugós Sennheiser van lassan 2 éve és nincs vele semmi gondom.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 29., hétfő 23:50
Nos igen, ezt mondtam én is az egyik fórumon, de hát "hogy hangzásban odaverik a sennheisert... 50k-ért meg nem veszek azért fülhallgatót/fejhallgatót, hogy jó "hangzása" legyen.pheco írta:Szerintem egy 10k körüli Sennheiserrel vagy Sonyval nem igazán tudsz mellélőni. Nekem pl egy 6k-s agybadugós Sennheiser van lassan 2 éve és nincs vele semmi gondom.rashidm írta:Hali!
Én fülhallgatót szeretnék vásárolni, azt jobban el lehet rakni, ha éppen utazok és nem hallgatok zenét/filmet/rádiót. Milyen márkájút, esetleg konkrét fülhallgatót érdemes vásárolnom? Sennheiser-ről hallottam, hogy jó márka, bár ár/érték arányban nem igazán jó...
Nem vagyok egy nagy zenei művész, én szimplán használni szeretném, de azért fontos számomra:
-minőségi cucc legyen
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 29., hétfő 20:15
Szerintem egy 10k körüli Sennheiserrel vagy Sonyval nem igazán tudsz mellélőni. Nekem pl egy 6k-s agybadugós Sennheiser van lassan 2 éve és nincs vele semmi gondom.rashidm írta:Hali!
-minőségi cucc legyen
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 29., hétfő 7:21
tucsoki írta:BarcaNorbi, itt egy alternatíva: ThinkPad T420s
Vedd figyelembe hogy akksi nem jár hozzá (némi plusz pénzért tudsz hozzá venni, kijön a keretből), és a billentyűzet sem magyar, de magyarosítható.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 28., vasárnap 20:13
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 26., péntek 15:02
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. június 26., péntek 14:05
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. június 19., péntek 18:50
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. június 19., péntek 17:17
Vine?tubatibi írta:Az instagram videófelvevőjéhez hasonló van? Tehát, hogy meglehessen állítani a videót és utána onnan folytatni? iOS.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. június 19., péntek 17:00
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 17., szerda 15:25
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 17., szerda 14:12
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem