Te állat, hát lerúgom a monitorommajdnem tetoválásig magasztalt

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 19., péntek 20:46
Te állat, hát lerúgom a monitorommajdnem tetoválásig magasztalt
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 19., péntek 20:45
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 19., péntek 20:40
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 19., péntek 20:22
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 19., péntek 19:55
Amennyi meccset elcsaltak a barcának a bírók az utóbbi években nem nagyon érdekelt volna engem személy szerint, ha tévesen tiltják el a barcát.És akkor mi lett volna, ha kizárnak minket az átigazolási szezonból, és utána kiderül, hogy ártatlanok vagyunk? Persze nem lettünk - hála Bartoéknak, akik 1 év alatt nem tudtak elrendezni egy ilyen ügyet-, de most vegyük úgy, hogy felmentett volna minket a CAS - a döntés előtt ti is erre esküdtetek volna -, de jogtalanul elvette volna a FIFA a nyarat tőlünk. Arra mit mondtatok volna? Ez van, előtte megvádolt a FIFA, szóval jogos volt az eltiltás..? Remélem érthető, hogy mit akarok mondani..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 19., péntek 19:24
Azt tudom, nem is neked szólt ez.RealRaúl77 írta:Mondjuk az már írtam, hogy a tavaly nyárral nekem nem volt gondom..
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 19., péntek 19:19
Mondjuk az már írtam, hogy a tavaly nyárral nekem nem volt gondom..palesz77 írta:És akkor mi lett volna, ha kizárnak minket az átigazolási szezonból, és utána kiderül, hogy ártatlanok vagyunk? Persze nem lettünk - hála Bartoéknak, akik 1 év alatt nem tudtak elrendezni egy ilyen ügyeth3x0r írta:Ez az a resz, amit a Barcasok mindig elfelejtenek, mert egyaltalan nem mindegy, hogy egy teli, majd egy nyari atigazolasi szezonbol zarnak ki vagy egy nyaribol, majd egy telibol. Erre meg rajon az is, hogy elotte volt idejuk elore bevasarolni.-, de most vegyük úgy, hogy felmentett volna minket a CAS - a döntés előtt ti is erre esküdtetek volna -, de jogtalanul elvette volna a FIFA a nyarat tőlünk. Arra mit mondtatok volna? Ez van, előtte megvádolt a FIFA, szóval jogos volt az eltiltás..? Remélem érthető, hogy mit akarok mondani..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 19., péntek 19:06
És akkor mi lett volna, ha kizárnak minket az átigazolási szezonból, és utána kiderül, hogy ártatlanok vagyunk? Persze nem lettünk - hála Bartoéknak, akik 1 év alatt nem tudtak elrendezni egy ilyen ügyeth3x0r írta:Ez az a resz, amit a Barcasok mindig elfelejtenek, mert egyaltalan nem mindegy, hogy egy teli, majd egy nyari atigazolasi szezonbol zarnak ki vagy egy nyaribol, majd egy telibol. Erre meg rajon az is, hogy elotte volt idejuk elore bevasarolni.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 19., péntek 18:50
Felolem aztan lehet legalis a dolog, de a tenyen nem valtoztat, hogy engem es meg jo par madridista tarsamat rohadtul zavar az egesz.DinhoL írta:Itt önmagadnak mondasz ellent. A kiskapuk = lehetőség a büntetés "kijátszására" és ahogy te is mondtad ezt bármelyik csapat megtenné. De ez a téma már túl lett tárgyalva, nem lesz ebból barcás-madridista összeölelkezés, bele kell törődni..h3x0r írta:
Nyilvan ki lehet jatszani a kiskapukat, mint ahogy az is elvarhato a vezetosegtol, hogy mentsek a menthetot, legyen szo barmelyik csapatrol. Az viszont baromi idegesito (felhaborito), hogy a kiskapukat kihasznalva egy ilyen szintu buntetes valamilyen szinten ki lett jatszva (sumakolva).
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 19., péntek 18:40
Itt önmagadnak mondasz ellent. A kiskapuk = lehetőség a büntetés "kijátszására" és ahogy te is mondtad ezt bármelyik csapat megtenné. De ez a téma már túl lett tárgyalva, nem lesz ebból barcás-madridista összeölelkezés, bele kell törődni..h3x0r írta:
Nyilvan ki lehet jatszani a kiskapukat, mint ahogy az is elvarhato a vezetosegtol, hogy mentsek a menthetot, legyen szo barmelyik csapatrol. Az viszont baromi idegesito (felhaborito), hogy a kiskapukat kihasznalva egy ilyen szintu buntetes valamilyen szinten ki lett jatszva (sumakolva).
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2015. június 19., péntek 18:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 19., péntek 18:23
Ez az a resz, amit a Barcasok mindig elfelejtenek, mert egyaltalan nem mindegy, hogy egy teli, majd egy nyari atigazolasi szezonbol zarnak ki vagy egy nyaribol, majd egy telibol. Erre meg rajon az is, hogy elotte volt idejuk elore bevasarolni.kiserik írta:"Van 1 átigazolási eltiltásunk" : fél évvel eltolva. Így tudtátok rendezni a soraitokat tavaly. Plusz ugye most is igazolhattok, csak várni kell rá fél évet, ami megint könnyítés. Szarabb lett volna a helyzet, ha egy teljes idényből vagytok "kizárva".
Nyilvan ki lehet jatszani a kiskapukat, mint ahogy az is elvarhato a vezetosegtol, hogy mentsek a menthetot, legyen szo barmelyik csapatrol. Az viszont baromi idegesito (felhaborito), hogy a kiskapukat kihasznalva egy ilyen szintu buntetes valamilyen szinten ki lett jatszva (sumakolva). Ez a FIFA-nak es a Barcanak is win-win szituacio; elobbi elmondhatja, hogy egy Barca szintu csapattal peldat statualtak, mig utobbi meg lett buntetve, ami a szemszogukbol nyilvan szivas, de azert messze nem azt kaptak, amit eredetileg kellett volna.DinhoL írta:Miért lett volna elsumákolva? A jogi utakat bárki kijátszhatja. Más csapat is megtette volna ugyanezeket a lépéseket, ez nem kivételezés a Barcával.RealRaúl77 írta:Azért elég felháborító, hogy így el lett sumákolva ez a barca büntetés..
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 19., péntek 16:59
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. június 19., péntek 16:52
Én meg nem tartom viccesnek. Nézzük:lesliejr írta:Én viccesnem tartom, hogy vannak akik folyamatosan azt hangoztatják, hogy a Barca mindig mindent megúszik és mindenből jól jövünk ki. Van 1 átigazolási eltiltásunk, egy elnökünk belebukott már a Neymar ügybe és kézenfogva megy a másikkal a bíróságra. Messi is menni fog. De ennyi. Mit vártok de komolyan kérdem? Visszasoroljanak minket a 4. osztályba, lebontsák a stadionunkat, megkapjátok Neymar-t mi meg Bale-t egy opcióval, hogy kötelező kezdetni minden meccsen ha egészséges...most nem kötekedésből de mi a francot kapjunk ezeken kívül? Megkapta, megkapja mindenki a méltó büntetését, volt elnökeinknek a börtön is kinézhet, be fogjuk fizetni az elmaradt adót, ahogy Messi is befogja. Persze ha mindenhol bebizonyosodik, hogy bűnösek. Ne felejtsük, addig az ártatlanság vélelme megilleti őket jogilag. Aztán minden megy tovább, nem fog történni semmi egyéb.
A játékosok is elmondták, mióta a Barca csillaga ilyen magasan van, azóta sokkal több a dopping ellenörzés is nálunk. Kirakatban vagyunk, ránk szálltak, akik hibáztak majd felelnek a bíróság előtt. De ezeknek semmi köze ahhoz, hogy a pályán hogyan focizunk.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 19., péntek 16:18
nmate írta:Az is gusztustalan, hogy Ramos majd fele annyit keres, mint Bale.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 19., péntek 16:10
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 19., péntek 16:02
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 19., péntek 15:43
Egyértelmű...csak mégsem így kellene felvernie a fizetését...bár szerintem végül meg fognak egyezni...Ramost nem tudom elképzelni más csapatban...nemhogy a Barcelonában...nmate írta:Az is gusztustalan, hogy Ramos majd fele annyit keres, mint Bale.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 19., péntek 15:06
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 19., péntek 14:59
Elég gusztustalan húzásnak tartanám Ramostól, ha így kívánná elérni, hogy meghosszabbítsák a szerződését...mondjuk lehet, hogy kacsa...kit tudja...GT37 írta: Azért kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami cáfolat Ramos részéről, mert ezek a pletykák/nyilatkozatok nem tüntetik fel jó színben sem őt, sem az ügynökét.
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem