Erről beszéltem, elhiszem, hogy titeket nem zavart volna, ha marad az eltiltás, fordított esetben lehet engem se - bár szerintem ez a stadionba se léphet be meg nem is edzhet dolog mindenhogy túlzó, miközben lábakat meg karriereket törnek ketté undorító becsúszásokkal pár hét eltiltással -, de attól még magasabb körökben sokan nem értettek ezzel egyet - láthatóan a CAS sem. De gondolom ők is azért vélekedtek így, mert a Poolból a Barcába igazolt.PEEtör írta:Igen, szerintem is felháborító, hogy egy embert, aki harmadjára (!!!) megharap valakit egy futballpályán nem egy életre tiltanak el a labdarúgástól.
Most erre nem tudok mit mondani, ha szerinted ettől semmis, szíved joga. De megnéznék egy Pogba kaliberű játékost, hogy mit szólna hozzá, ha csak Januártól játszhatna nálunk.. Biztos igent mondana a transzferre.. A komoly ténykedésből ki vagyunk idén zárva, nem véletlen, hogy 2016-os érdkezésről szólnak csak a pletykák a nagyobb játékosoknál.RealRaúl77 írta:Pont nem azt mondtam, hogy enyhítés, hanem hogy egy olyan kiskapu, mely semmissé teszi a büntetést.
Az újságokra meg amúgy nem kell alapozni, júli 18-ig elnökségünk sincs, anélkül meg bombaigazolást nem lehet végrehajtani tudtommal. Az meg, hogy Braida utazgat a Barca pénzén körbe a világban és állítása szerint mindenkit megszerez nem komoly hír, 1 hónap múlva lehet már megy a kukába az eddigi munkájával együtt.