Egy szóval nem írtam, hogy csak azért, mert Barca.DinhoL írta:Igen és nem is érkezik új játékos a keretbe, csak télen. Addig marad a keret úgy, ahogy van. A regisztráció és a szóbeli megállapodások nem voltak része a büntetésnek és nem is volt olyan periódusa a tárgyalásoknak amikor ezeket is tiltották volna. Most az, hogy ez az "enyhítés" csak azért van mert mi a Barca vagyunk...Legyen, de szerintem ez csak a rosszindulat mondatja sok emberrel.RealRaúl77 írta:hát a múlt nyár az ki lett játszva, oké, ezt megértem, mindenki élt volna azzal, de én elsősorban az idén nyárról beszélek, amikor már elvileg jogerős..
De beláthatod, hogy ez így semmi. Ez nem szankció, csak valami látszat dolog, hogy el lehessen mondani, hogy büntettünk, meg hogy a Barca is elmondhassa, hogy büntettek, de ezen felül a valóságban semmi nem történt. Ugyanúgy igazoltok, itt olvasom az átigazolási híreket a Barcával kapcsolatban. Szóval semmi sem változott. Azt meg pont leszarom, hogy csak téltől játszhatnak. Az ősz nem fog meghatni titeket, de ott a lehetőség, hogy tavaszra erősödjetek. Ez pont olyan, mintha nem lett volna semmi.
Pont nem azt mondtam, hogy enyhítés, hanem hogy egy olyan kiskapu, mely semmissé teszi a büntetést.palesz77 írta:Az meg, hogy most megegyezhetünk a játékosokkal meg a klubokkal nem egy utólag enyhített dolog, hanem egy jogi kiskapu. Nem tudom hogy jött ez sokaknak, hogy ezt utólag engedték meg nekünk.. De ez se olyan egetrengetően nagy segítség mint azt itt sokan beállítják - semminél persze jobb -, mert egy valóban minőségi játékos tuti nem vár januárig, hogy játszhasson, csak a Vidal szinteknek éri meg, mert ez lehet életük igazolása. De egy Gündi pl simán mutatni fogja a fukkot szerintem, aztán elzúz a MU-ba, pedig amúgy elég jó esélyeink lettek volna nála, és pont egy ilyen stílusú játékos kéne most Xavi pótlására..
Nem.Gondolj bele, ha eltiltottak volna minket egész nyárra úgy, hogy fellebbezünk a CAS-nál, és Novemberben vagy mikor kiderül, hogy jogtalan volt az eltiltás.. Az lett volna a normális? Bár gondolom szerintetek ja.
Na ja..Igen, szerintem is felháborító, hogy egy embert, aki harmadjára (!!!) megharap valakit egy futballpályán nem egy életre tiltanak el a labdarúgástól.