veled tartok.Csak jelentsék már be, és kész a tervem harmada.

5 percenként frissítgetem a hivatalos oldalt.

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. június 18., csütörtök 22:24
veled tartok.Csak jelentsék már be, és kész a tervem harmada.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 18., csütörtök 22:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 18., csütörtök 22:11
Nem értelek. Azt írod, hogy ha marad, akkor Iker miatt feszkó lesz, akkor minek jönne idén DDG? Jövőre jöhetne ingyen, pofátlanul magas fizetésért is. Ráérne, ha nem látná biztosítottnak a helyét a kezdőben.tucsoki írta:DDG nem azért akar jönni mert Perez biztosította róla hogy remek lesz minden és csomót fog játszani, hanem mert tudja nagyon jól, Iker napjai megvannak számlálva.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 18., csütörtök 22:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 18., csütörtök 22:08
Ez megvan, ez már régi, de nekem nem mérvadó. Nem dolgozna ennyit rajta a vezetőség és DDG sem jönne ide, ha nem lenne egyértelmű a szituáció szerintem.BH710 írta:Realista24 írta:Mármint hol nem szólnak egymáshoz? Kicsit le vagyok maradva a napokban hírek ügyében. Volt vagy van valami friss?
volt egy video ahogy egyszerre erkeznek meg a valogatotthoz,adtak autogrammot es egy szot sem szoltak egymashoz.edzesen is kerultek egymast.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 18., csütörtök 22:07
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. június 18., csütörtök 22:02
Realista24 írta:Mármint hol nem szólnak egymáshoz? Kicsit le vagyok maradva a napokban hírek ügyében. Volt vagy van valami friss?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 18., csütörtök 21:55
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 18., csütörtök 21:53
Miért lenne rendben? Egymáshoz se szólnak...Realista24 írta:Minden jel arra mutat - szerintem - hogy marad Iker, szerinted ez így nem lesz rendben?tucsoki írta:Ez önmagában kevés addig amíg a "Casillas-ügy" nincs megoldva. Persze, azért nem leszek dacos ha bejelentik, de...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 18., csütörtök 21:49
Minden jel arra mutat - szerintem - hogy marad Iker, szerinted ez így nem lesz rendben?tucsoki írta:Ez önmagában kevés addig amíg a "Casillas-ügy" nincs megoldva. Persze, azért nem leszek dacos ha bejelentik, de...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 18., csütörtök 21:48
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. június 18., csütörtök 21:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 18., csütörtök 21:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 18., csütörtök 21:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 18., csütörtök 21:28
90 százalék, hogy Danilo. Ezt írják.
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. június 18., csütörtök 21:23
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 18., csütörtök 21:22
HozzászólásSzerző: sander » 2015. június 18., csütörtök 21:16
Én erre inkább azt mondanám hogy ezek az edzők játékfilozófiája nagyon passzol\passzolt a Barcához. Meg azért nem gyenge játékoskeretek álltak rendelkezésre. Persze nem csak a kereteken múlik a dolog.... de ahhoz hogy kupákat nyerjen a csapat kellenek a klasszis játékosok is. /nem arra gondolok hogy néha napján leesik-e vmilyen kupa/. Plussz szerintem ami a két csapat közti a legnagyobb különbség az szerintem az hogy a Barcánál talán nagyobb az edző "szabadsága" . Pl.: Pep simán kirúgta Ronaldinhot, Eto'o-t meg Zlatant is. A rendszer amit Pep kitalált ezt követelte meg ugye az öltöző. Nálunk nemhogy azt hogy Bale-t eladjuk de lassan oda jutunk hogy aki lecseréli az év végén mehet is ...... Amugy :lesliejr írta:Rijkaard, Pep, LE mind fogalmatlan,
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. június 18., csütörtök 21:11
numberone1 írta:Hat igen akkor volt kibol valogatni, es meg akkor sem tudott mindenkit megszerezni lasd Vieria, Ronaldinho. Mondjuk Beckham helyett hozhatott volna sokmas jobbat is.Nika91127 írta:
Azért az egy kicsit más korszak volt...Gondoljuk csak bele,az akkori "nagy nevekbe"...
Figo-Zidane-Beckham-Roberto Carlos-Ronaldo-Raúl-Van Nisterooy-Henry-Bergkamp-Del Piero-Nedved-Crespo-Totti-Cafú-Maldini-Nesta-Thuram- Rui Costa-Hierro-Morientes-Mendieta-Rivaldo-stb... Mennyi példakép-sztár...Most pedig?
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 18., csütörtök 21:11
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem