Nem értelek. Azt írod, hogy ha marad, akkor Iker miatt feszkó lesz, akkor minek jönne idén DDG? Jövőre jöhetne ingyen, pofátlanul magas fizetésért is. Ráérne, ha nem látná biztosítottnak a helyét a kezdőben.tucsoki írta:DDG nem azért akar jönni mert Perez biztosította róla hogy remek lesz minden és csomót fog játszani, hanem mert tudja nagyon jól, Iker napjai megvannak számlálva.

Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
DDG nem azért akar jönni mert Perez biztosította róla hogy remek lesz minden és csomót fog játszani, hanem mert tudja nagyon jól, Iker napjai megvannak számlálva.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez megvan, ez már régi, de nekem nem mérvadó. Nem dolgozna ennyit rajta a vezetőség és DDG sem jönne ide, ha nem lenne egyértelmű a szituáció szerintem.BH710 írta:Realista24 írta:Mármint hol nem szólnak egymáshoz? Kicsit le vagyok maradva a napokban hírek ügyében. Volt vagy van valami friss?
volt egy video ahogy egyszerre erkeznek meg a valogatotthoz,adtak autogrammot es egy szot sem szoltak egymashoz.edzesen is kerultek egymast.
Egyébként meg arról nem töltenek fel videót, ha beszélnek vagy köszönnek egymásnak ,mert az nem eladható.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A parkolós videóra gondolok, meg amikor edzésen látványosan kerülték egymást. Igaz ott volt egy pacsi-szerűség, de elég erőltetettnek tűnt. Nem szokásom bevenni az ilyen média-maszlagot, de látom amit látok, ezt nehéz félreérteni. Ettől függetlenül nehéz elképzelni számomra hogy menne felváltva a dolog köztük. Bár az tény, hogy De Gea-nak van ideje bőven átvenni a szerepét, csak kérdés, hogy kibír e még 1-3 évet másodhegedűsként, vagy előbb-utóbb jön a feszkó (erre tippelek...)
Nainggolan? Ha vagy 3 évvel fiatalabb lenne talán megérne egy próbát, de kötve hiszem hogy belőle minőségi, top, klasszis, - kinek mi tetszik - játékos lesz már. Ingyen, cserének, Khedira/Illarra helyére max...
Nainggolan? Ha vagy 3 évvel fiatalabb lenne talán megérne egy próbát, de kötve hiszem hogy belőle minőségi, top, klasszis, - kinek mi tetszik - játékos lesz már. Ingyen, cserének, Khedira/Illarra helyére max...
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Realista24 írta:Mármint hol nem szólnak egymáshoz? Kicsit le vagyok maradva a napokban hírek ügyében. Volt vagy van valami friss?
volt egy video ahogy egyszerre erkeznek meg a valogatotthoz,adtak autogrammot es egy szot sem szoltak egymashoz.edzesen is kerultek egymast.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mármint hol nem szólnak egymáshoz? Kicsit le vagyok maradva a napokban hírek ügyében. Volt vagy van valami friss?
Más:
Spinosi (Nainggolan's agent):"I think Nainggolan will continue at Roma, but when it comes to RM , things can change."
Más:
Spinosi (Nainggolan's agent):"I think Nainggolan will continue at Roma, but when it comes to RM , things can change."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Miért lenne rendben? Egymáshoz se szólnak...Realista24 írta:Minden jel arra mutat - szerintem - hogy marad Iker, szerinted ez így nem lesz rendben?tucsoki írta:Ez önmagában kevés addig amíg a "Casillas-ügy" nincs megoldva. Persze, azért nem leszek dacos ha bejelentik, de...
2x eljátszottuk már ezt (Navas-t ide veszem, feltétlezem nem marad 3. számúnak), mi változik/változott?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Minden jel arra mutat - szerintem - hogy marad Iker, szerinted ez így nem lesz rendben?tucsoki írta:Ez önmagában kevés addig amíg a "Casillas-ügy" nincs megoldva. Persze, azért nem leszek dacos ha bejelentik, de...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez önmagában kevés addig amíg a "Casillas-ügy" nincs megoldva. Persze, azért nem leszek dacos ha bejelentik, de...
így legyen..

hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hopp, azt írják, teljes az egyezség a MU és a Real között, órákon belül jöhet a hivatalos bejelentés...

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem fogalmatlanok de nem is topedzők. Nekem pl peppel főleg az volt a bajom, hogy valami ritka nagy edzőnek titulálták holott nem az.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
90 százalék, hogy Danilo. Ezt írják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hala madrid!
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Sander, sok mindenben egyetértek, igen Rijkaard mikor Dinho leült ő is elfogyott bár az esélyt se kapta meg a folytatásra. Csak hogy nála az a nagy dolog, hogy honnan hozta fel a Barca-t a csúcsra. A semmiből szó szerint. Az egyik legsötétebb korból.
Sacchi Milan, Cruyff v Pep Barca, ezekre 50 év múlva is emlékezni fognak, lehetne sorolni még a példákat, de pl Ancelotti Milan-ját, Juve-ját, Chelsea-jét v PSG-jét már most se emlegeti senki és a Real Madridot is azért fogják, mert az volt a tizedik. Az a csapat történelmében volt 1 óriási és egyedülálló dolog, nem az edzőjében.
Nálam azok a nagy edzők, akik vmi korszakosat alkotnak, a többi is jó, ha jó csapatot teszel alájuk de nagyot alkotni nem tudnak.
...bocsánat a hülye fogalmazásokért de telefonon számomra átláthatatlan amit írok...
Sacchi Milan, Cruyff v Pep Barca, ezekre 50 év múlva is emlékezni fognak, lehetne sorolni még a példákat, de pl Ancelotti Milan-ját, Juve-ját, Chelsea-jét v PSG-jét már most se emlegeti senki és a Real Madridot is azért fogják, mert az volt a tizedik. Az a csapat történelmében volt 1 óriási és egyedülálló dolog, nem az edzőjében.
Nálam azok a nagy edzők, akik vmi korszakosat alkotnak, a többi is jó, ha jó csapatot teszel alájuk de nagyot alkotni nem tudnak.
...bocsánat a hülye fogalmazásokért de telefonon számomra átláthatatlan amit írok...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lesliejr 2015. június 18., csütörtök 21:24-kor.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Én erre inkább azt mondanám hogy ezek az edzők játékfilozófiája nagyon passzol\passzolt a Barcához. Meg azért nem gyenge játékoskeretek álltak rendelkezésre. Persze nem csak a kereteken múlik a dolog.... de ahhoz hogy kupákat nyerjen a csapat kellenek a klasszis játékosok is. /nem arra gondolok hogy néha napján leesik-e vmilyen kupa/. Plussz szerintem ami a két csapat közti a legnagyobb különbség az szerintem az hogy a Barcánál talán nagyobb az edző "szabadsága" . Pl.: Pep simán kirúgta Ronaldinhot, Eto'o-t meg Zlatant is. A rendszer amit Pep kitalált ezt követelte meg ugye az öltöző. Nálunk nemhogy azt hogy Bale-t eladjuk de lassan oda jutunk hogy aki lecseréli az év végén mehet is ...... Amugy :lesliejr írta:Rijkaard, Pep, LE mind fogalmatlan,
Rijkaard: jó kis csapata volt és addig nagyon ment a szekér amíg Ronaldinho-nak is ment .... de azért ne felejtsük el amikor a Camp Nou fehérbe volt a sok kendőtől. Aztán azóta se tudott semmit felmutatni. Sőt még azt a filozófiáját sem tudta tovább vinni amit játszatott a Barcával.
Pep: amit a Barca akkor játszott az inkább Pep volt mint Barca, hiszen ezt játsza a BM is pedig mindenki azt hitte hogy ezt máshol nem lehet játszani meg hogy ezt lehetetlenség leutánozni, pedig le lehet csak hát a BM kerete nem erre a játékrendszerre a legalkalmasabb. A BM kerete egy nagyon pengés és gyors csapat volt (hála Riberynek és Robbennek). Ha szerintem ezt Pep megpróbálta volna használni már lehet hogy korszakos BM-ről beszélnénk de inkább ő a saját játékát akarja ráerőltetni a csapatra. Nem hiába voltak olyan nyilatkozatok a játékosoktól hogy nem ártana néha váltani. Nem rossz edző csak az amit ő szeretne játszani a csapatával az nem biztos hogy minden csapatnak menni fog. Mondjuk a Man. City-nél nem hiszem hogy sikeresen tudná alkalmazni. Félre értés ne essék a csapat tudná azt játszani ami Pep akar csak nem biztos hogy annyi kupát nyernének vele.
LE: emlékszem amikor a Romához igazolt, mindenhol azt írták -mert persze azt mondta- hogy úgy fog játszani a Roma ahogy a Barca. Hááát nagyon nem jött be neki. Pedig aztán igazolhatott is bőven. Néztem pár meccsüket de az minden volt csak a Barca játéka nem. Kevés volt ahhoz az a keret meg ugye az olasz bajnokságban nem is passzolt. A Celta Vigo-i munkájáról viszont nem tudok semmit. De amikor a Barcához igazolt akkor is körülbelül azt mondta mint amikor a Románál volt. Csak a két csapat közt az a különbség hogy amíg az egyik helyen megvan a minőség és a filozófia is passzolt a kerethez addig a másiknál abszolut nem.
Nem feltétlenül mindig az a legjobb ha -épp- a legjobb edzőt ültetik a kispadra. Lehet hogy egy gyengébb képességű edzővel sokkal többet elérhet a csapat mint egy jóval képzettebb edzővel. Erre szerintem a legjobb példa az idei bajnokság ... véleményem szerint -és nem azért mondom- Carlo sokkal képzettebb edző mint Le, mégsem nyertünk semmit. Mondjuk ebben más is közre játszott de most erről kár beszélni.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
numberone1 írta:Hat igen akkor volt kibol valogatni, es meg akkor sem tudott mindenkit megszerezni lasd Vieria, Ronaldinho. Mondjuk Beckham helyett hozhatott volna sokmas jobbat is.Nika91127 írta:
Azért az egy kicsit más korszak volt...Gondoljuk csak bele,az akkori "nagy nevekbe"...
Figo-Zidane-Beckham-Roberto Carlos-Ronaldo-Raúl-Van Nisterooy-Henry-Bergkamp-Del Piero-Nedved-Crespo-Totti-Cafú-Maldini-Nesta-Thuram- Rui Costa-Hierro-Morientes-Mendieta-Rivaldo-stb... Mennyi példakép-sztár...Most pedig?
Hát igen...Pedig ha Vieria jött volna mikor Makelele elment...Te atya úr isten,belegondolni se merek...

-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Egy Arrigo Sacchi nevezetű embernek összesen volt 1 korszakos Milanja, kb akkorát szólt mint Pep Barca-ja, mégis azóta is emlegetik és az edző géniuszok között emlegetik. SAF-nak megadatott, hogy több mint 20 évig egy csapatot menedzselhetett és nálam a valaha volt egyik legjobb edző, pedig meggyőződésem, ha bárhová elmegy, a felét sem hozta volna. Azért mert 2-3 évente pattogsz a legjobb csapatok között és egyiknél másiknál összejön vmi mert a világ összes pénzét költheted még nem leszel a legjobb. Én így látom.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hat igen akkor volt kibol valogatni, es meg akkor sem tudott mindenkit megszerezni lasd Vieria, Ronaldinho. Mondjuk Beckham helyett hozhatott volna sokmas jobbat is.Nika91127 írta:
Azért az egy kicsit más korszak volt...Gondoljuk csak bele,az akkori "nagy nevekbe"...
Figo-Zidane-Beckham-Roberto Carlos-Ronaldo-Raúl-Van Nisterooy-Henry-Bergkamp-Del Piero-Nedved-Crespo-Totti-Cafú-Maldini-Nesta-Thuram- Rui Costa-Hierro-Morientes-Mendieta-Rivaldo-stb... Mennyi példakép-sztár...Most pedig?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
OutSider írta:Hát na ez az... annó a Figo-Zidane,Ronaldo féle csapatban a pályán szaladgált a világ 4-5 legjobb játékosa... most már csak a legdrágább 4-5... kicsit szintet lépett Perez csak éppen hátrafeléBarçaNorbi írta:elégedetten nézegethetné ahogy a pályán szaladgál a világ 4-5 legdrágább játékosa.
Figo-Zidane-Beckham-Roberto Carlos-Ronaldo-Raúl-Dinho-Van Nisterooy-Henry-Bergkamp-Del Piero-Nedved-Crespo-Totti-Cafú-Maldini-Nesta-Thuram- Rui Costa-Hierro-Morientes-Mendieta-Rivaldo-stb... Mennyi példakép-sztár...Most pedig?