morientes írta:Ha nálatok avval a fogalmatlan LE-vel sikerült,egy BL győztes trénernek miért ne sikerülhetne mégegyszer?
Látom ez fogott meg mindenkit legjobban a mondandómból, pedig nem ezen volt a hangsúly. WZoLee7 írta, hogy Pogba érkezése esetén Verrattinak lehet megjönne a kedve a távozáshoz, hogy kupákat nyerjen. Én erre reagáltam azt, amin így fennakadtatok, hogy egy folyamatosan egyre jobban épülő csapatban, ahova Európa egyik legnagyobb ígéretet elhozzák a társának, nincs kevesebb esélye Bl-t nyerni, mint egy éppen teljesen újjáépülő csapatban, ahol még senki se tudja mi lesz a koncepció. Ezzel ti meg láthatóan nem értetek egyet..
Azt meg a szezon előtt nálunk se lehetett megmondani, hogy idén Bl győzelem lesz, tavaly nyáron, ha Bl-t akartam volna nyerni, akkor tuti a Realt választom új csapatomnak. De ettől is szép a foci, nem lehet előre kiszámítani semmit. Viszont ilyen alapon, hogy ha a Barcának összejött, miért ne jöhetne a Realnak is, kétlem, hogy klubot váltana bárki is - már ha wZoLee7 feltételezését vesszük alapul, hogy kizárólag azért vált, mert kupákért akar harcolni.
Na mindegy, láthatóan csak én nem látom a logikát abban, hogy Pogba érkezése után - akivel még erősebbek lennének -, miért akarnának megválni Verrattitól, aki szintén a sikerük kulcsa lehet - miközben másokból tudnának pénzt szerezni. Gondolom nem a középmezőny a tervük a jövőben a Bl-ben, ehhez pedig nem az az út vezet, hogy eladják az egyik legjobbjukat, hogy vegyenek egy másik jó játékost.. De amúgy Pogba egyáltalán képbe van a PSG-nél?
Anthony írta:Nyilván lehet, hogy T.Motta helyére akarják, de 2 igazán értékes játékosuk van: T.Silva és Verratti (Ibra lejáró, és öreg), esetleg Cavani, de bárkit adnak el pótolni kell nekik.
Persze lehet nincs igazam, de én remélem, ha Pogba PSG, akkor Verrattira nagyobb az esély.
Ilyen alapon ha Verrattit adják, akkor őt is pótolni kell, mert őt Pogba nem tudja.. De amúgy én azt olvastam még anno, hogy Cavanitól és Lavezzitől szeretnének megválni, Verrattit és Marquinhost meg semmi esetre sem adnák - ezt még tavaly mondták -, mert rájuk építenék a jövő csapatát.