Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 28., péntek 16:22

Kisfiu írta:Várom én is a felkészülési időszakot, de már látom magam előtt, ahogy az első meccs után jönnek a felháborodott szurkolók (főleg facebookon, ahol Kaká még mindig az egyik legjobb játékos, és akinek betonkezdőnek kéne lennie), hogy nincs rögtön szemkápráztató játék... Aztán ne legyen így. :)
Pedig én attól tartok hogy így lesz... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 28., péntek 16:12

Várom én is a felkészülési időszakot, de már látom magam előtt, ahogy az első meccs után jönnek a felháborodott szurkolók (főleg facebookon, ahol Kaká még mindig az egyik legjobb játékos, és akinek betonkezdőnek kéne lennie), hogy nincs rögtön szemkápráztató játék... Aztán ne legyen így. :)

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. június 28., péntek 15:40

Nem tudom miért, de engem most kezd elkapni megint az az érzés, ami régen meg volt, hogy alig várom már a barátságos meccseinket is. :D

Örülök nagyon ennek a Carlo-Zidane párosnak, azokból a nyilatkozatból amiket olvastam, nekem az jön le, hogy Ancelotti sokkal jobban átérzi azt, mire van szüksége a madridistáknak, mint elődje, gondolok itt a nyilatkozatában beígért látványos támadófutballra. Zizut meg ilyen szempontból meg sem kell említeni.
Persze az még nagy kérdés, hogy mennyire sikerül majd ezt megvalósítani, de a kezdeti igazolásaink és a fent említett nyilatkozatok egy nagyon ígéretes jövőképet vetítenek előre.
Ha beválik ez a páros és nagyon remélem, hogy így lesz, akkor Ancelotti után Zidane-t is el tudnám képzelni a kispadon.

Egy botrányoktól mentes madridot szeretnék, ahol a látványos játéké lesz majd a főszerep, még 1-2 erősítés és minden adott lesz a mókázáshoz. :)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 27., csütörtök 14:56

Lényegtelen, hogy mennyire értenek a focihoz. Mivel az emberek nagy részének ez a véleménye, így szinte lejáratni sem tudja magát
Nem mert az emberek jobbára arra emlékeznek aki voltés azt meg nem látják(vagy nem akarják tudomásul venni ami lett....Ès így bizony nehéz objektívnek maradni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Wertz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. június 27., csütörtök 13:51

morientes írta:Na mielőtt félreértenének egymást...én sem kívánom ide,persze ezt még egy pár játékosról el lehetne mondani...
Azok a facebookhuszárok,akik a csapatba követelik,annyit tudnak kb az egészről,hogy a labda gömbölyű,a pálya zöld,a mez meg fehér... :)
Lényegtelen, hogy mennyire értenek a focihoz. Mivel az emberek nagy részének ez a véleménye, így szinte lejáratni sem tudja magát

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 27., csütörtök 13:41

Hogy járatná már le magát? Az emberek 90%a megvan róla győződve, hogy őt a csúnya, rossz, gonosz Mourinho azért nem játszatja, mert utálja és rosszat akar neki
Na mielőtt félreértenének egymást...én sem kívánom ide,persze ezt még egy pár játékosról el lehetne mondani...
Azok a facebookhuszárok,akik a csapatba követelik,annyit tudnak kb az egészről,hogy a labda gömbölyű,a pálya zöld,a mez meg fehér... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. június 27., csütörtök 13:32

kapor_89 írta:
Most meg mindenki azt várja hogy legyen kedves szálljon ki,oszt menjen.Csakhogy ez üzlet.Én se mennék sehova.Majd ha hülye volnék...
A gond ott kezdődik, hogy Kakáról beszélünk, nem egy utolsó csövesről. Csak magát járatja le..
Hogy járatná már le magát? Az emberek 90%a megvan róla győződve, hogy őt a csúnya, rossz, gonosz Mourinho azért nem játszatja, mert utálja és rosszat akar neki

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 27., csütörtök 13:30

nem hiszem hogy egy világbajnok, aranylabdás játékoshoz ez méltó hogy alig játszik, és ezzel ő kb elégedett és csak felveszi a nagy lét. plusz ugye akar játszana kövi vb-n is, így hogyan?
Előrebocsájtom,nem vagyok Kaká ügyvédje...csak az ő szemszögéből is megpróbálom szemlélni a dolgokat.
Kicsit off leszek,de idővel,ha kezd idősödni az ember,egyre inkább háttérbe szorulnak az ilyenidealista dolgok,mint világlegjobbja,meg aranylabda...és előtérbe kerülnek az egzisztenciális dolgok,pláne egy olyan szakmába ahol van max 15 éved hogy úgy rendesen összeszedd magad...pláne szarsz az idealizmusra mikor egy két pofonnal meg is kinál az élet...(sérülés ez esetben)
Nem is akart idejönni.Csak a milan akkor is meg volt szorulva,muszaj volt eladni nekik.Aztán kötötték vele ezt a nevetséges szerződést,de ez nem az ő hibája(az üzleti része,mert a sportteljesítményhez azért neki is van köze).
Ami meg a brazil válogatottatt illeti,arról hiába is álmodik,az még akkor is necces volna ha stabilan játszana a Realban...Új szelek fújnak arrafelé mostanában...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. június 27., csütörtök 13:26

Most meg mindenki azt várja hogy legyen kedves szálljon ki,oszt menjen.Csakhogy ez üzlet.Én se mennék sehova.Majd ha hülye volnék...
A gond ott kezdődik, hogy Kakáról beszélünk, nem egy utolsó csövesről. Csak magát járatja le..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 27., csütörtök 13:22

nem hiszem hogy egy világbajnok, aranylabdás játékoshoz ez méltó hogy alig játszik, és ezzel ő kb elégedett és csak felveszi a nagy lét. plusz ugye akar játszana kövi vb-n is, így hogyan?
Dehogy akar, esélytelen, tudja ő ezt nagyon jól.
a marketing értéke is szerintem napról napra csökken mert nem látják.
Csökken, de csak minimálisan. Twittel egyet, aztán mindenki boldog. Ha írunk egy Kakás hírt, olvasd el az alatta lévő kommenteket. :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 27., csütörtök 13:09

morientes írta:Mit kellene neki csinálnia,hisztizni az edző irodájába hogy játszani akar?
belátni hogy ide már kevés és tiplizni.
morientes írta:Most meg mindenki azt várja hogy legyen kedves szálljon ki,oszt menjen.Csakhogy ez üzlet.Én se mennék sehova.Majd ha hülye volnék...
hát így meg nem lesz ott a vb-n.
a marketing értéke is szerintem napról napra csökken mert nem látják.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 27., csütörtök 13:06

Galacticos írta:
realistahuni írta:Kakának pont a gyorsasága volt a fő erőssége.
így van. ezt a mondatot a fórum fölé kéne kiírni. adjunk neki még egy esélyt.
igen bazdmeg adjunk neki, szegény még úgysem kapott egyet se.

az a gáz hogy ő is beéri ezzel hogy csak megy a számlájára a della és lejár edzésre.
Mit kellene neki csinálnia,hisztizni az edző irodájába hogy játszani akar? :D
Nem hiszem hogy a szorgalmával lenne a baj,egyszerűen megkopott fizikálisan,meg mentálisan.
Azért megkérdezem,hogy mégis ki volt a hülye,az aki ilyen hosszú szerződést adott neki ekkora fizetéssel,ráadásul meg se nézték rendesen,hogy egészséges e.Vagy az ügynöke,aki ilyen zsíros szerződést tudott neki kibulizni?Asszem ez nem kérdés...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 26., szerda 20:29

realistahuni írta:Kakának pont a gyorsasága volt a fő erőssége.
így van. ezt a mondatot a fórum fölé kéne kiírni. adjunk neki még egy esélyt.
igen bazdmeg adjunk neki, szegény még úgysem kapott egyet se.

az a gáz hogy ő is beéri ezzel hogy csak megy a számlájára a della és lejár edzésre.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 26., szerda 15:17

Faust írta:Ha Carlo nem kontracsapatot akar építeni, márpedig reméljük, hogy nem, akkor Kakának semmi keresnivalója a Real Madridban.
Így igaz, annyival kiegészítve, hogy ha Carlo kontracsapatot akar, akkor sincs Kakának semmi keresnivalója itt. 2-3 évvel ezelőtt ki kellett volna vágni...Bár elvinné egy Monaco

morientes írta:Ide kivánkozik a Kaká témához,hogy sztm is vége a brazilnak de egy biztos:Csak,és kizárólag Ancelotti játszatta a helyén eddig,és senki más...
Ennek ellenére sem gondolnám hogy megtud(na) ujulni...
Hát ja, csak az 5-6 évvel ezelőtt volt, vége van már a palinak régóta.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 26., szerda 15:12

Ide kivánkozik a Kaká témához,hogy sztm is vége a brazilnak de egy biztos:Csak,és kizárólag Ancelotti játszatta a helyén eddig,és senki más...
Ennek ellenére sem gondolnám hogy megtud(na) ujulni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. június 26., szerda 15:09

Ha Carlo nem kontracsapatot akar építeni, márpedig reméljük, hogy nem, akkor Kakának semmi keresnivalója a Real Madridban.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 26., szerda 15:04

Hatha Carlo tud olyan varazs italt kesziteni amivel az oregek megfiatalodnak a rokkantak meg ujra tudnak majd jarni.
Carlo a Barca edzője lett? :smile:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 26., szerda 15:03

Realista24 írta:Kaká 6 éve kapta az Aranylabdát. Azóta úgy leépült, hogy rossz nézni. Komolyan nem hiszem el, hogy valaki még bízik benne, csak azért mert az egykori edzője lett a Madrid edzője.
Hatha Carlo tud olyan varazs italt kesziteni amivel az oregek megfiatalodnak a rokkantak meg ujra tudnak majd jarni. :D
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 26., szerda 15:00

Kakának pont a gyorsasága volt a fő erőssége. Mostmár tényleg annyira lelassúlt, meg láthatóan fel is szedett néhány kilót(akárcsak Benzema és Marcelo anno, és Coentrao most-komolyan mondom ez már több mint szégyen egy ekkora csapatnál ilyenekre ne tudjanak vigyázni.), hogy talán még Khedira is gyorsabb nála.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 26., szerda 14:54

Kaká 6 éve kapta az Aranylabdát. Azóta úgy leépült, hogy rossz nézni. Komolyan nem hiszem el, hogy valaki még bízik benne, csak azért mert az egykori edzője lett a Madrid edzője.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: