Ja, ezeket én is olvastam, bár ma utána pont egy olyat is, hogy barcás források tagadják, hogy találkoznának majd Gündivel - igazából nem is tudom ilyenkor ki találkozna, Braida se sokáig lesz már itt szerintem, üzletet se hiszem, hogy nagyon köthetne..Realista24 írta:A Barca képviselői a héten találkoznak Gündi képviselőivel, hogy megpróbálják lezárni az ügyet.
30 milliót kínálnak Kondogbiáért, ha nem jönne össze Pogba, rámennek Verrattira...
A Kondogbia-Pogba dolgot nem értem, nem is egy a stílusuk tudtommal, meg nem tudom miért kéne nekünk a monacoi. Verrattira meg azt tudom mondani, amit nálatok, álomnak jó, csak valóságalapja nincs sajnos..
Sport közölte le az utóbbi napokban, de igazából Júli 18-ig úgyse lesz semmi előrelépés igazolások terén, elvégre nincs elnökségünk, és ők hoznák a játékosokat ugye jó esetben.. Úgyhogy szerintem ezek példányszámnövelők csak.DinhoL írta:Honnan van ez a hír? Eléggé meglepett..
Ami viszont valós, hogy Denis Suárez sanszos, hogy visszajön, 3 millió plusz 1 játékos 1 évig kölcsönben lesz az ára. Mi Adama vagy Halilovic kölcsönadását preferálnánk, a Sevilla Sampert kérné.
Ezt meg csak úgy itt hagynám..A presidential candidate made Madrid player Ramos an offer. Deal almost impossible, but Ramos will use bid in ongoing renewal talks. [sport]
Az egyik jelölt Ramosnak szerződést kínált. Az üzlet szinte lehetetlen, de Ramos felhasználhatja ezt a hosszabbítási huza-vona alatt