Edző és vezetőség
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Tudja valaki, alkalmazatak valaha a reálnál sportpszichológust?
Kíváncsi vagyok, mert én úgy tudom, hogy pl. a legtöbb német csapatnál van.

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
morientes írta:Pedig én attól tartok hogy így lesz...Kisfiu írta:Várom én is a felkészülési időszakot, de már látom magam előtt, ahogy az első meccs után jönnek a felháborodott szurkolók (főleg facebookon, ahol Kaká még mindig az egyik legjobb játékos, és akinek betonkezdőnek kéne lennie), hogy nincs rögtön szemkápráztató játék... Aztán ne legyen így.
Ehhez én már hozzászoktam, nem fogom az ilyenek kommentálni. Akik még hisznek Kakában, nos azokra már tényleg nem lehet mit mondani, azokat már ész érvvel sem ehet meggyőzni. Szemkápráztató játék meg egy év múlva sem lesz, nemhogy az első pár sörmeccsen, de ne legyen igazam.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Pedig én attól tartok hogy így lesz...Kisfiu írta:Várom én is a felkészülési időszakot, de már látom magam előtt, ahogy az első meccs után jönnek a felháborodott szurkolók (főleg facebookon, ahol Kaká még mindig az egyik legjobb játékos, és akinek betonkezdőnek kéne lennie), hogy nincs rögtön szemkápráztató játék... Aztán ne legyen így.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Várom én is a felkészülési időszakot, de már látom magam előtt, ahogy az első meccs után jönnek a felháborodott szurkolók (főleg facebookon, ahol Kaká még mindig az egyik legjobb játékos, és akinek betonkezdőnek kéne lennie), hogy nincs rögtön szemkápráztató játék... Aztán ne legyen így.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nem tudom miért, de engem most kezd elkapni megint az az érzés, ami régen meg volt, hogy alig várom már a barátságos meccseinket is.
Örülök nagyon ennek a Carlo-Zidane párosnak, azokból a nyilatkozatból amiket olvastam, nekem az jön le, hogy Ancelotti sokkal jobban átérzi azt, mire van szüksége a madridistáknak, mint elődje, gondolok itt a nyilatkozatában beígért látványos támadófutballra. Zizut meg ilyen szempontból meg sem kell említeni.
Persze az még nagy kérdés, hogy mennyire sikerül majd ezt megvalósítani, de a kezdeti igazolásaink és a fent említett nyilatkozatok egy nagyon ígéretes jövőképet vetítenek előre.
Ha beválik ez a páros és nagyon remélem, hogy így lesz, akkor Ancelotti után Zidane-t is el tudnám képzelni a kispadon.
Egy botrányoktól mentes madridot szeretnék, ahol a látványos játéké lesz majd a főszerep, még 1-2 erősítés és minden adott lesz a mókázáshoz.

Örülök nagyon ennek a Carlo-Zidane párosnak, azokból a nyilatkozatból amiket olvastam, nekem az jön le, hogy Ancelotti sokkal jobban átérzi azt, mire van szüksége a madridistáknak, mint elődje, gondolok itt a nyilatkozatában beígért látványos támadófutballra. Zizut meg ilyen szempontból meg sem kell említeni.
Persze az még nagy kérdés, hogy mennyire sikerül majd ezt megvalósítani, de a kezdeti igazolásaink és a fent említett nyilatkozatok egy nagyon ígéretes jövőképet vetítenek előre.
Ha beválik ez a páros és nagyon remélem, hogy így lesz, akkor Ancelotti után Zidane-t is el tudnám képzelni a kispadon.
Egy botrányoktól mentes madridot szeretnék, ahol a látványos játéké lesz majd a főszerep, még 1-2 erősítés és minden adott lesz a mókázáshoz.

- morientes
Nem mert az emberek jobbára arra emlékeznek aki voltés azt meg nem látják(vagy nem akarják tudomásul venni ami lett....Ès így bizony nehéz objektívnek maradni...Lényegtelen, hogy mennyire értenek a focihoz. Mivel az emberek nagy részének ez a véleménye, így szinte lejáratni sem tudja magát
LEGIO PATRIA NOSTRA

Lényegtelen, hogy mennyire értenek a focihoz. Mivel az emberek nagy részének ez a véleménye, így szinte lejáratni sem tudja magátmorientes írta:Na mielőtt félreértenének egymást...én sem kívánom ide,persze ezt még egy pár játékosról el lehetne mondani...
Azok a facebookhuszárok,akik a csapatba követelik,annyit tudnak kb az egészről,hogy a labda gömbölyű,a pálya zöld,a mez meg fehér...
- morientes
Na mielőtt félreértenének egymást...én sem kívánom ide,persze ezt még egy pár játékosról el lehetne mondani...Hogy járatná már le magát? Az emberek 90%a megvan róla győződve, hogy őt a csúnya, rossz, gonosz Mourinho azért nem játszatja, mert utálja és rosszat akar neki
Azok a facebookhuszárok,akik a csapatba követelik,annyit tudnak kb az egészről,hogy a labda gömbölyű,a pálya zöld,a mez meg fehér...

LEGIO PATRIA NOSTRA

Hogy járatná már le magát? Az emberek 90%a megvan róla győződve, hogy őt a csúnya, rossz, gonosz Mourinho azért nem játszatja, mert utálja és rosszat akar nekikapor_89 írta:A gond ott kezdődik, hogy Kakáról beszélünk, nem egy utolsó csövesről. Csak magát járatja le..Most meg mindenki azt várja hogy legyen kedves szálljon ki,oszt menjen.Csakhogy ez üzlet.Én se mennék sehova.Majd ha hülye volnék...
- morientes
Előrebocsájtom,nem vagyok Kaká ügyvédje...csak az ő szemszögéből is megpróbálom szemlélni a dolgokat.nem hiszem hogy egy világbajnok, aranylabdás játékoshoz ez méltó hogy alig játszik, és ezzel ő kb elégedett és csak felveszi a nagy lét. plusz ugye akar játszana kövi vb-n is, így hogyan?
Kicsit off leszek,de idővel,ha kezd idősödni az ember,egyre inkább háttérbe szorulnak az ilyenidealista dolgok,mint világlegjobbja,meg aranylabda...és előtérbe kerülnek az egzisztenciális dolgok,pláne egy olyan szakmába ahol van max 15 éved hogy úgy rendesen összeszedd magad...pláne szarsz az idealizmusra mikor egy két pofonnal meg is kinál az élet...(sérülés ez esetben)
Nem is akart idejönni.Csak a milan akkor is meg volt szorulva,muszaj volt eladni nekik.Aztán kötötték vele ezt a nevetséges szerződést,de ez nem az ő hibája(az üzleti része,mert a sportteljesítményhez azért neki is van köze).
Ami meg a brazil válogatottatt illeti,arról hiába is álmodik,az még akkor is necces volna ha stabilan játszana a Realban...Új szelek fújnak arrafelé mostanában...
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
A gond ott kezdődik, hogy Kakáról beszélünk, nem egy utolsó csövesről. Csak magát járatja le..Most meg mindenki azt várja hogy legyen kedves szálljon ki,oszt menjen.Csakhogy ez üzlet.Én se mennék sehova.Majd ha hülye volnék...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dehogy akar, esélytelen, tudja ő ezt nagyon jól.nem hiszem hogy egy világbajnok, aranylabdás játékoshoz ez méltó hogy alig játszik, és ezzel ő kb elégedett és csak felveszi a nagy lét. plusz ugye akar játszana kövi vb-n is, így hogyan?
Csökken, de csak minimálisan. Twittel egyet, aztán mindenki boldog. Ha írunk egy Kakás hírt, olvasd el az alatta lévő kommenteket. :Đa marketing értéke is szerintem napról napra csökken mert nem látják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
belátni hogy ide már kevés és tiplizni.morientes írta:Mit kellene neki csinálnia,hisztizni az edző irodájába hogy játszani akar?
nem hiszem hogy egy világbajnok, aranylabdás játékoshoz ez méltó hogy alig játszik, és ezzel ő kb elégedett és csak felveszi a nagy lét. plusz ugye akar játszana kövi vb-n is, így hogyan?
hát így meg nem lesz ott a vb-n.morientes írta:Most meg mindenki azt várja hogy legyen kedves szálljon ki,oszt menjen.Csakhogy ez üzlet.Én se mennék sehova.Majd ha hülye volnék...
a marketing értéke is szerintem napról napra csökken mert nem látják.
- morientes
Mit kellene neki csinálnia,hisztizni az edző irodájába hogy játszani akar?Galacticos írta:így van. ezt a mondatot a fórum fölé kéne kiírni. adjunk neki még egy esélyt.realistahuni írta:Kakának pont a gyorsasága volt a fő erőssége.
igen bazdmeg adjunk neki, szegény még úgysem kapott egyet se.
az a gáz hogy ő is beéri ezzel hogy csak megy a számlájára a della és lejár edzésre.

Nem hiszem hogy a szorgalmával lenne a baj,egyszerűen megkopott fizikálisan,meg mentálisan.
Azért megkérdezem,hogy mégis ki volt a hülye,az aki ilyen hosszú szerződést adott neki ekkora fizetéssel,ráadásul meg se nézték rendesen,hogy egészséges e.Vagy az ügynöke,aki ilyen zsíros szerződést tudott neki kibulizni?Asszem ez nem kérdés...
Most meg mindenki azt várja hogy legyen kedves szálljon ki,oszt menjen.Csakhogy ez üzlet.Én se mennék sehova.Majd ha hülye volnék...
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Galacticos
így van. ezt a mondatot a fórum fölé kéne kiírni. adjunk neki még egy esélyt.realistahuni írta:Kakának pont a gyorsasága volt a fő erőssége.
igen bazdmeg adjunk neki, szegény még úgysem kapott egyet se.
az a gáz hogy ő is beéri ezzel hogy csak megy a számlájára a della és lejár edzésre.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Így igaz, annyival kiegészítve, hogy ha Carlo kontracsapatot akar, akkor sincs Kakának semmi keresnivalója itt. 2-3 évvel ezelőtt ki kellett volna vágni...Bár elvinné egy MonacoFaust írta:Ha Carlo nem kontracsapatot akar építeni, márpedig reméljük, hogy nem, akkor Kakának semmi keresnivalója a Real Madridban.
Hát ja, csak az 5-6 évvel ezelőtt volt, vége van már a palinak régóta.morientes írta:Ide kivánkozik a Kaká témához,hogy sztm is vége a brazilnak de egy biztos:Csak,és kizárólag Ancelotti játszatta a helyén eddig,és senki más...
Ennek ellenére sem gondolnám hogy megtud(na) ujulni...
- morientes
Ide kivánkozik a Kaká témához,hogy sztm is vége a brazilnak de egy biztos:Csak,és kizárólag Ancelotti játszatta a helyén eddig,és senki más...
LEGIO PATRIA NOSTRA

Ha Carlo nem kontracsapatot akar építeni, márpedig reméljük, hogy nem, akkor Kakának semmi keresnivalója a Real Madridban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carlo a Barca edzője lett?Hatha Carlo tud olyan varazs italt kesziteni amivel az oregek megfiatalodnak a rokkantak meg ujra tudnak majd jarni.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hatha Carlo tud olyan varazs italt kesziteni amivel az oregek megfiatalodnak a rokkantak meg ujra tudnak majd jarni.Realista24 írta:Kaká 6 éve kapta az Aranylabdát. Azóta úgy leépült, hogy rossz nézni. Komolyan nem hiszem el, hogy valaki még bízik benne, csak azért mert az egykori edzője lett a Madrid edzője.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou