2 év múlva meg is lesz az új 8-asunk..Barcelona are monitoring the situation of Real Madrid attacker Isco (22), who wants to play more at his club. [md]
"A Barca figyelemmel kíséri Isco helyzetét, aki többet akar játszani a klubjában."

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 18., csütörtök 0:11
2 év múlva meg is lesz az új 8-asunk..Barcelona are monitoring the situation of Real Madrid attacker Isco (22), who wants to play more at his club. [md]
"A Barca figyelemmel kíséri Isco helyzetét, aki többet akar játszani a klubjában."
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 17., szerda 23:39
bearjew írta:schranzer írta:Kiafaszom ez a Fosi Bácsi? Vagy Fostos Bácsi vagy mi? Ezen a nicken nevetek mar ket napja
Fosi Bácsit nem ismered?Már meg ne haragudj de ez a te szegénységi bizonyítványod!!
![]()
![]()
http://hircsarda.blog.hu/2014/08/11/a_g ... az_ftc-nek
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. június 17., szerda 23:10
Szerintem nem 20-asért fog csapatot váltani, és ha valamikor is játszani fog a Barcában, azelőtt még egy másik csapat lesz az állomása, nem pedig közvetlenül.RealRaúl77 írta:hogyneAnyaka írta:Na végre.![]()
-----
Valami témához illőnek is ideje már:
Ha Isco eladó lesz, már pedig az lesz, akkor eladná a Real a Barcának?
Egy 20-asért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 17., szerda 23:10
Még annyit, hogy az idiótája berakta Antal Gergő kempó bajnok képét a google profiljához, ma az email küldés előtt, nyilvánosan hagyta...csak arra nem gondolt, hogy kicsi a világ és a kempós barátaim ismerik GergőtAnyaka írta:Na végre.![]()
-----
Egy 20-asért.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 17., szerda 23:10
Realista24 írta:Ja igen, a kamuregemEgyébként meg beírod az e-mail címed a fésztyúkra, akkor egy Messi-s profil jön be.![]()
![]()
de az email cím valós, végre meg is kaptam tőle a levelet.
Aki gondolja keressen rá erre
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bencsikbarna71@gmail.com
de segítek, itt keressétek Barna kommentjeit.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=hu
Innentől kezdve a téma tiltott, a személyes találkozót természetesen lebeszélem vele.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 17., szerda 23:08
hogyneAnyaka írta:Na végre.![]()
-----
Egy 20-asért.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 17., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 17., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. június 17., szerda 22:58
Ez amit linkeltél komoly?Realista24 írta:Ja igen, a kamuregemEgyébként meg beírod az e-mail címed a fésztyúkra, akkor egy Messi-s profil jön be.![]()
![]()
de az email cím valós, végre meg is kaptam tőle a levelet.
Aki gondolja keressen rá erre
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bencsikbarna71@gmail.com
de segítek, itt keressétek Barna kommentjeit.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=hu
Innentől kezdve a téma tiltott, a személyes találkozót természetesen lebeszélem vele.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 17., szerda 22:54
Ja igen, a kamuregemEgyébként meg beírod az e-mail címed a fésztyúkra, akkor egy Messi-s profil jön be.![]()
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 17., szerda 22:50
Épp ezt oldja meg, mert 5 ember mindig van itt, és akkor percek alatt eltűnne. Ha magával is elbeszélget, akkor megérdemli, hogy itt legyen. Meg van ideje 10 percenként regisztrálnia egy hozzászólásért.Realista24 írta: szerk: a megvont jog, meg jelentés stb, nem működik, csinál egy új reget, aztán probléma megoldva a részéről.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. június 17., szerda 22:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 17., szerda 22:16
Néma csend volt és jött. Jönni fog még, mert erre áll fel neki.Legyen szankcionálva az is, ha valaki ilyenre válaszol a szimpla jelentés gomb helyett, és akkor néma csönd lesz itt napokon belül. Meg 5 jelentés után automatikusan tiltsa ki a rendszer, nem kell hozzá moderátor se, majd utólag leellenőrzi, ha van ideje.
Lásd az előbb. A másik nyomoronc ugyanez.Ha nem lenne "foglalkoztatva" már itt se lenne
Ha ezt felfogná, akkor nem itt tartanánk.Egyvéegyezni meg privátban kell
Olvasd végig amit írtam. Azt írtam, hogy törölve lesz, ha ír elérhetőséget, nem írt, ki is lett rakva.Az előbb írtátok, hogy törölve lesznek egyből ezek.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 17., szerda 22:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 17., szerda 22:02
Soha, de ahogy írtam. Szeretnék egy elérhetőséget tőle, onnantól kezdve fixen törölve lesz mindig.Nem azért, de ha nem írnátok vissza neki állandóan, akkor hamar megunná...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 17., szerda 22:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 17., szerda 22:02
Kisebbségi komplexusa van valószínű, egyszer átélte hogy triplázott a csapata, és nem képes civilizált emberként viselni. Nehéz eset az ilyen, van dolguk bőven a javítóintézetben.Drake írta:Szerintem meg az összes gyökér egy és ugyanaz a személy.Csak azt nem értem,hogy ebben mit élvez?Erre áll a fütykös?
HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 17., szerda 22:01
HozzászólásSzerző: bearjew » 2015. június 17., szerda 22:00
schranzer írta:Kiafaszom ez a Fosi Bácsi? Vagy Fostos Bácsi vagy mi? Ezen a nicken nevetek mar ket napja
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. június 17., szerda 21:59
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem