Realista24 írta:
Figyelj fostos, ha kell az elérhetőségem, miért nem tőlem kéred? Puncit növesztettél? Legyél férfi, aztán írjál nekem, már a múltkor is megadtam az email címem. Nem kell mástól kérned. Múltkor még keménykedtél, hogy találkozzunk, most meg csak annyit a terved, hogy beszólj a neten keresztül? Egy szánalomra méltó szardarab vagy.
Figyelj te fasznyelegető !
Tőled hiába kérem sosem adnád meg mert egy fospisztoly vagy....

írd meg privátba ha olyan tökös gyerek vagy!!!!
Én már ennek a híg fos dilettáns R.M.C.F nak megadtam egyszer a telefonszámom is de egy kérésem volt ne REJTETT SZÁMRÓL HÍVJON de ez az okádék nem mert felhívni mert beszart!!!!! :Đ :Đ :Đ Hívott ő nagy lelkesen de a számát valamiért nem merte vállalni na hát ilyen egy nagy madridos kemény tökös gyerek!! Realista24 te is pont ilyen szarcsík vagy!!! Vagy mégsem? No had lám küldd azt az elérhetőséged. Egyébként téged és azt a kis szöszi ivadékod már láttalak képen de a fészbukodat valóban nem ismerem

(azt is küldheted ígérem megjelöllek ismerősként) a túlsúlyos feleséged tényleg megnézném!!!!
Na várom privátban a kemény gyerekek jelentkezését de az a gyanúm nem sok tökös gyerek van köztetek csak a pofátok nagy!!!
Te kitörölsz én jövök ha úgy tartja kedvem! :Đ :Đ :Đ
Fosi Bácsi