Nah de akkor annyival kevesebb a kiadás? Vagy én nem értem?Kerlon írta:Az nem plusz bevétel, hanem megtakarítás.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 17., szerda 13:50
Nah de akkor annyival kevesebb a kiadás? Vagy én nem értem?Kerlon írta:Az nem plusz bevétel, hanem megtakarítás.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 17., szerda 13:13
Az nem plusz bevétel, hanem megtakarítás.rashidm írta:Mondjuk kezdhetnénk azzal, hogy nem vesszük meg az adott év "sztár"játékosát +40-60 millával drágábban...KAG írta:Lehet tudni, hogy a 250 misiért cserében hány évre kapnák meg a jogokat?
Amúgy kéne valami +bevétel, mert így, hogy a TV-s jogdíjak szétdobálódnak jobban elég sok pénztől elesünk...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 17., szerda 13:04
Mondjuk kezdhetnénk azzal, hogy nem vesszük meg az adott év "sztár"játékosát +40-60 millával drágábban...KAG írta:Lehet tudni, hogy a 250 misiért cserében hány évre kapnák meg a jogokat?
Amúgy kéne valami +bevétel, mert így, hogy a TV-s jogdíjak szétdobálódnak jobban elég sok pénztől elesünk...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 17., szerda 12:43
Még mindig Santiago Bernabéu a stadion neve.KAG írta:Az mondjuk úgy egész jó !!![]()
A microsoft szerintem pl nagyon kevés pénzt akart adni anno a stadium nevéért cserében. Az a biznisz végül akkor létre jött egyáltalán?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 17., szerda 12:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 17., szerda 12:25
Ez egy évre szólna. A licit is egy évről megy.KAG írta:Lehet tudni, hogy a 250 misiért cserében hány évre kapnák meg a jogokat?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 17., szerda 12:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 17., szerda 12:17
Semmivel nem több, mint akiket írtak.nem, de egy jó játékosról van szó.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 17., szerda 12:14
nem, de egy jó játékosról van szó.Realista24 írta:Miranda nagy név?Norbii írta:nagy valószínűséggel Miranda megy az interbe.
csodás. Jó lenne egyszer olyat is olvasni hogy xy nagy névvel erősített egy spanyol csapat amely nem a real/barca.
still kevés, főleg úgy hogy griezman a sociedadból ment.Anthony írta:Atletico? Griezmann, Mandzu, most meg pl. Tevez?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 17., szerda 12:06
2015-16 La Liga fixtures set to published on July 14h3x0r írta:Hivatalos datumrol nem tudok, de elozo evekbol kiindulva par oldal julius 23-at ir.haszi írta:Azt lehet már tudni, hogy mikor lesz a szezon menetrendjének sorsolása?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 17., szerda 11:48
Hivatalos datumrol nem tudok, de elozo evekbol kiindulva par oldal julius 23-at ir.haszi írta:Azt lehet már tudni, hogy mikor lesz a szezon menetrendjének sorsolása?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 17., szerda 11:45
Ez a helyes megállapítás.Ide,nem voltak jók.De egy szóval sem mondtam hogy egyébként rossz játékosok lettek volna.Ha nem számítom Drenthet meg VdV-t.Mert ők azért kilógtak lefelé.Dragonhall írta:Ide nem voltak jók.morientes írta:Hát azt a holland gépsort nem csiptem igazán...
Robben,Sneijder,Drenthe,VdV,Huntelaar...kudarc volt mind.Egyedül Rudi tett hozzá a góljaival...
Drenthe hatalmas fail volt, szerintem Huntelaar nem nagyon illett a rendszerbe.
Viszont Sneijder triplázáshoz vezette az Intert, Robben pedig a Bayernt!
Azért ez még mindig "csak" másodvonal.Ami mostanában az atmánál hiányzik,az hogy nem fedeznek fel a semmiből harminc gólos csatárokat.Mondjuk ez egyáltalán nem bajAnthony írta:Atletico? Griezmann, Mandzu, most meg pl. Tevez?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 17., szerda 11:44
Valencia remélem összeáll és lenyomják az atleticot egy-két éven belül. Most van némi pénz náluk is.nagy valószínűséggel Miranda megy az interbe.
csodás. Jó lenne egyszer olyat is olvasni hogy xy nagy névvel erősített egy spanyol csapat amely nem a real/barca.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 17., szerda 11:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 17., szerda 11:21
Miranda nagy név?Norbii írta:nagy valószínűséggel Miranda megy az interbe.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 17., szerda 11:16
HozzászólásSzerző: haszi » 2015. június 17., szerda 11:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 16., kedd 22:39
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 16., kedd 21:52
Ide nem voltak jók.morientes írta:Hát azt a holland gépsort nem csiptem igazán...
Robben,Sneijder,Drenthe,VdV,Huntelaar...kudarc volt mind.Egyedül Rudi tett hozzá a góljaival...
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. június 16., kedd 15:29
Jelenlévő fórumozók: 40 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem