Tavasszal már rég nem a 3 védős rendszert játszották. 4312 volt az végig...morientes írta:352 volt az.Egy Juves 4312-t kellene tolni.
Argentina megnyeri a copat,oszt jöhet a Banega-Biglia pakk

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Ugye ez az Otamendiért kidobunk egy zsák pénzt hír, csak valami hentespultból jövő hápogás? Semmi extrát nem láttam még ettől a palitól. Van 3 Top belsővédőnk, meg Nacho, aki lehozza a langyosabb bajnokikat ha arra van szükség. Inkább a KP-ján törné a fejét Perez.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
352 volt az.Egy Juves 4312-t kellene tolni.
Argentina megnyeri a copat,oszt jöhet a Banega-Biglia pakk

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon remélem, hogy nem húzzuk nyár végéig az igazolásokat...minél előbb be kell jelenteni egy új kapust, középpályást és egy támadót...az előszezont jó lenne, ha mindenki végig tudná tolni...alaposan fel kell készülni a kövi szezonra, mert szerintem még keményebb lesz, mint az idei volt...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kell keresni másik opciót. Nem hiszem, hogy a világon csak 2 ember jöhet szóba a kp-ra: Verratti vagy Pogba...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Fasza nyarunk lesz így
A szezont meg kíváncsian, felemás előérzetekkel várom. Ilyen érzésem az elmúlt években nem sokszor volt.

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem előrébb lennénk. Egyébként Verrattit még kihagytam, hiába akarjuk leigazolni, ha a játékos nem akar jönni, és a klubja sem akarja eladni. Így maradnak a B kategóriás nevek, aztán a sor végén meg Biglia.wZoLee7 írta:De szerinted előbbre leszünk egy Modric sérülése esetén Pogbával? Mert iszonyat nagy tehetség, az ilyenek ebben a korban kell megszerezni bármi áron, de csak akkor ha helye is megvan a csapatban. Egy Juves 4312-t kellene tolni. Bárcsak Benitez fejlődné a legnagyobbat a nyáron.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
De szerinted előbbre leszünk egy Modric sérülése esetén Pogbával? Mert iszonyat nagy tehetség, az ilyenek ebben a korban kell megszerezni bármi áron, de csak akkor ha helye is megvan a csapatban. Egy Juves 4312-t kellene tolni. Bárcsak Benitez fejlődné a legnagyobbat a nyáron.
- h3x0r
Na persze, a vegen meg leigazolod Bigliat.Realista24 írta:Na, küldhetem a CV-m Madridba? :Đ

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
DDG jönni fog, ez done deal, már csak megy a játék a számokkal. Pérez meg a Mu vezetősége meg otthon röhög szerintem, hogy miket írnak a lapok.
Középpálya: minden jel szerint Pogba - és vagy ügynöke - pénz centrikus. Talán én akarom a legjobban, hogy jöjjön, de egy Cityvel való árlicit, 110-120 milliókért, illetve 10-15 milliós fizetésért kell a kosznak, főleg, ha ez vezéráldozattal is járna. Igaz egy "egészséges" 80 millióig én elmennék, feltéve, ha a fizetése 6-7 millió lenne maximum.
Benítezt meg hagyjuk, majd elválik.
Na, küldhetem a CV-m Madridba? :Đ
Középpálya: minden jel szerint Pogba - és vagy ügynöke - pénz centrikus. Talán én akarom a legjobban, hogy jöjjön, de egy Cityvel való árlicit, 110-120 milliókért, illetve 10-15 milliós fizetésért kell a kosznak, főleg, ha ez vezéráldozattal is járna. Igaz egy "egészséges" 80 millióig én elmennék, feltéve, ha a fizetése 6-7 millió lenne maximum.
Benítezt meg hagyjuk, majd elválik.
Na, küldhetem a CV-m Madridba? :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Vidal maradjon ahol van...
Coentraon meg ki lepődik meg? 5 meccset kihagy sérülés miatt, 1-en játszik. Az a baj, hogy így eladni sem lehet...épüljön fel, aztán csináljunk belőle pénzt és pótoljuk egy fiatal keményebb lábú valakivel.
Amúgy jók a mostani hírek, Iker maradni akar, Perez nem adja meg az MU-nak DDG árát, a kp-n is spórolni akar, nem lesz megfelelő pótlása Modricnak továbbra sem, Benitez nem tudta kezelni a sztárokat a Napoliban...Hamsík!? Mi lesz akkor itt?
Aki ezeknek a miértjére talál egy kis logikát is, az....mehet Perez mellé
Coentraon meg ki lepődik meg? 5 meccset kihagy sérülés miatt, 1-en játszik. Az a baj, hogy így eladni sem lehet...épüljön fel, aztán csináljunk belőle pénzt és pótoljuk egy fiatal keményebb lábú valakivel.
Amúgy jók a mostani hírek, Iker maradni akar, Perez nem adja meg az MU-nak DDG árát, a kp-n is spórolni akar, nem lesz megfelelő pótlása Modricnak továbbra sem, Benitez nem tudta kezelni a sztárokat a Napoliban...Hamsík!? Mi lesz akkor itt?
Aki ezeknek a miértjére talál egy kis logikát is, az....mehet Perez mellé

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Így is el lehet bacni néhány ezer eurótAnthony írta:Sérülések..sosem jó, de nyár van gyerekek, előszezonra nagyjából mindenki felépül.
De vegyük meg Vidalt, neki még az autóbaleset sem árt![]()
Ilyen ember kell ám nekünk, Copa idején piásan megy haza a kaszinóból és széttöri a Ferrarit. Gratula

http://chile.as.com/chile/imagenes/2015 ... grande.jpg
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Sérülések..sosem jó, de nyár van gyerekek, előszezonra nagyjából mindenki felépül.
De vegyük meg Vidalt, neki még az autóbaleset sem árt
Ilyen ember kell ám nekünk, Copa idején piásan megy haza a kaszinóból és széttöri a Ferrarit. Gratula
De vegyük meg Vidalt, neki még az autóbaleset sem árt

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Valami mutyi megy ott, nem igaz, hogy nem látja ezt senki se odaát...
bocs, nem olvastam vissza, pedig elég lett volna 2 hsz-el is. mindegy, felbaszott, amint megláttam a hírt.
töröljétek mindkettőt.
töröljétek mindkettőt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
coentrao megsérült
no comment.
van egy darab egészsséges szélsőhátvédünk carvajal személyében az egész keretben.
(arbeloat most nem veszem ide, nem szint már annyira) komolyan ilyen van? h egész szezonban szoptunk a sérülésekkel, jönnek a válogatott meccsek és megsérül danilo, marcelo, coentrao..
no comment.
van egy darab egészsséges szélsőhátvédünk carvajal személyében az egész keretben.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
Ha jól emlékszem anno Mourinho már sürgette az orvosi stáb lecserélését, de gondolom abból nem lett semmi. Míg pl a Chelsenél egészen elképesztő mázlival csinálták végig az idényt. Persze itt közrejátszik a brilliáns orvosi stáb is (a lassan 35 éves Terry végigjátszotta a 38 bajnokit, és alig volt sérültjük), ráadásul Robben itt porcelánból volt, Münchenben korábban alig volt gondja, és még lenne pár jó példa. A vak is látja, hogy Madridban az orvosi stábbal évek óta nem stimmel valami, de nem tesznek semmit

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Real Madrid injury list:
• Modric
• Benzema
• Pepe
• Marcelo
• Danilo
• Keylor
• Coentrão
• James with a discomfort
Egyébként nem vagyunk/voltunk szerencsétlenek.....dehogy. Balfax fosi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid injury list:
• Modric
• Benzema
• Pepe
• Marcelo
• Danilo
• Keylor
• Coentrão
• Modric
• Benzema
• Pepe
• Marcelo
• Danilo
• Keylor
• Coentrão
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Ez az Perez, ne csak a kp-n spórolj, a kapuson is. Alig van top kapus a piacon, elhozhatnánk az egyiket 35-ért, de az túl egyszerű lenne