én mindkettőt megkedveltem, jól játszottak általában amikor Moniz pályára küldte őket.BBarni írta:Otten maradni fog, ő szerintem nem is rossz, Kleint picit sajnálom..
Szerintem is Holman és Csilus lehet akik főleg maradhatnak, cserének jók lesznek, plusz remélhetőleg lesz 3 frontos menetelés (ligakupa, kupa, bajnokság), ahogy mondod Birtalan cserének jó lesz Somalia mögé, viszont főleg a többiekre gondoltam, hogy nem nagyon lesz nekik hely. Böde mellé kéne csatár.BBarni írta:A fiatalok közül meg szerintem mind maradni fog...közülük Holman és Csilus akár a kezdő közelébe is kerülhet Birtalan jobb(bal)hátvéd szerintem ő Soma cseréje lehet, Nehéz Máté többszörös utánpótlás gólkirály up válogatott csatár, szerintem ő is marad, Pantelisz szerintem az Nb3-mas csapatban vagy a Soroksárban fog focizni ő azért még talán kevés, de nagyon tehetséges!
Pont ezért írtam, hogy nem jön mindenki fel , hanem max szerződést kapnak és kölcsönbe (ahogy te is írtad Pantelisz ilyen lehet).
Jó szezonnak nézünk elébe. Vidi, ETO, FTC bajnokesélyesek, Honvéd, MTK, DVSC hármas zsákbamacskák, hogy mire lesznek képesek az új szezonban.