Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Péntekre Danilo bemutatását tervezik a hírek szerint.
DDG-nél meg megy a sakkozás, 18-at adnánk csak, MU 35 misit szeretne továbbra is.
DDG-nél meg megy a sakkozás, 18-at adnánk csak, MU 35 misit szeretne továbbra is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Mi' irígyül néztem a jövő évi szerkótokat..Ez a szürke nagy ötlet volt, főleg a pink..akarommondani magenta után..
Miénk meg borzasztó, de nagyobb baj, hogy az évek folyamán egyre rosszabb.
Tudom nem ez számít de azért mégse mind1..Lehet Pep keze van a dologban: két szeretett klubját így akarja jelképesen egyesíteni.
Visszasírom a 2005-06-os dresszt, az csuda szép volt!

Visszasírom a 2005-06-os dresszt, az csuda szép volt!

Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
cart írta:Mért ne akarhatna? Hazard is annyit keres kb.rashidm írta: Szerintem kamu a hír. Azért ne akarjon már egy 22-23 éves nyikhaj 12 millás fizut... max Messi, Ronaldo, Neymar érdemli azt meg.
Megérdemli...

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagyon király lett a hazai mez,persze ilyenkor odakell okádni valami idióta beűstílust
én nem tudom mi miért váltogatjuk mindig,barcanak is évek óta ugyanaz van,meg a bajoroknak is.
2012-13as vagy a tavalyi betűstílus fasza volt,11-12 is szép.
10-11 és 13-14ért felkötném a felelősöket

2012-13as vagy a tavalyi betűstílus fasza volt,11-12 is szép.
10-11 és 13-14ért felkötném a felelősöket

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A DDDG-t mutatják szerintem..hunmadridista írta:Állítólag pénteken valakit bemutatnak a Bernabéuban...kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az...Danilo vagy egy új érkező esetleg...

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Állítólag pénteken valakit bemutatnak a Bernabéuban...kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az...Danilo vagy egy új érkező esetleg...

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
[quote="nmate"]Azok után amilyen fizut odanyomtunk Ödegaardnak, ne csodálkozzatok.[/quote
Elég baj az. Állítom ez is Péreznek a "megmutatom én nektek" mentalitása miatt volt.
Elég baj az. Állítom ez is Péreznek a "megmutatom én nektek" mentalitása miatt volt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azok után amilyen fizut odanyomtunk Ödegaardnak, ne csodálkozzatok.
-
CS0ki írta:Neymar is 23 éves nyikhaj, nem? És mintha most kapná a 12 millát az új szerződéssel.Szerintem kamu a hír. Azért ne akarjon már egy 22-23 éves nyikhaj 12 millás fizut... max Messi, Ronaldo, Neymar érdemli azt meg.
Akkor úgy fogalmaznék, hogy szerintem nem érdemelné meg a 12 millát, illetve nem érné meg a 80 millát. Szerintem nem lenne hasznosabb, mint mondjuk Verratti.
De igazából felesleges is ilyenről beszélni, amíg nincsen megoldva rendesen a csapat védekezése. Szerintem amíg a szélen nem zárunk vissza rendesen, addig idejöhet 2 Modric 2 szívvel, 3 tüdővel, akkor is kapnánk a gólokat.
Neymar is 23 éves nyikhaj, nem? És mintha most kapná a 12 millát az új szerződéssel.Szerintem kamu a hír. Azért ne akarjon már egy 22-23 éves nyikhaj 12 millás fizut... max Messi, Ronaldo, Neymar érdemli azt meg.
Mért ne akarhatna? Hazard is annyit keres kb.rashidm írta: Szerintem kamu a hír. Azért ne akarjon már egy 22-23 éves nyikhaj 12 millás fizut... max Messi, Ronaldo, Neymar érdemli azt meg.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Neki se mondta meg az ügynöke hova vitte

Van der Vaart most igazolt a Betisbe, bemutatásán a következőket mondta:
"Meg akarom nyerni a La Ligát."
- mocsok
mondjuk nálam neymar se.rashidm írta:max Messi, Ronaldo, Neymar érdemli azt meg.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekünk továbbra is olyan ember kell, aki ha kell 100%-osan tudja helyettesíteni Modricot. Labdakihozatalok, segíteni Kroosnak...ők lesznek a kp hátsó tengelyei, oda kell valaki, és nem előre a kp támadó részébe.
-
Szerintem kamu a hír. Azért ne akarjon már egy 22-23 éves nyikhaj 12 millás fizut... max Messi, Ronaldo, Neymar érdemli azt meg.mocsok írta:fura lenne ha ramossal nem tudnának megegyezni a fizetésről, de pogbának kapásból adnak 12 milliót.
-
Akkor lesz még egy ember, akinek egy idő után hatalmas arca lesz, és nem fog védekezni?schranzer írta:Kit érdekelnek a feltételek. Bánom én hogy nettó 12 millat fog keresni, ha vele megkapjuk azt, amit mindnyajan akarunk? Hogy vegre ertelmes KP-sok szaladgáljanak a pályán, nem jottment Lucas Silvák. Inkább adjunk neki egy rakat penzt, mintsem aztan megint elmenjen a Barcába, es siránkozzunk.

- mocsok
fura lenne ha ramossal nem tudnának megegyezni a fizetésről, de pogbának kapásból adnak 12 milliót.
Egyébként sem ragaszkodom hozzá, de ilyen kondíciókkal nincs jelenleg elérhető játékos akit leigazolnék.h3x0r írta:Ilyen feltetelek mellett hanyan hoznatok?Agustí Benedito: “Beszéltem Pogbával. Először Andrea Agnellivel (a Juventus elnökével) vettem fel a kapcsolatot, majd közvetlenül a játékossal is beszéltem. Éves fizetésként nettó 12 millió eurót szeretnének, míg az átigazolási összeg 80 millióra rúgna” – mondta Benedito, aki jelölte magát a Barcelona elnökválasztásán. Forrás: Madridom.hu
5 év múlva meg 30 millió nettókat követelnének... Aztán hol vannak ők olyan játékosok, mint Ronaldo vagy Messi? Szerencsére az FFP már a City-t meg a PSG-t is megfogta, ezért nem lesz az, hogy ilyenek miatt az ügynökök diktálják majd az árakat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K