Sok sikert a korábbi hollandunknak, Adán az első számú kapusa a Betisnek, remélem bent maradnak, és megszorongatják otthon a katalánokat.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. június 16., kedd 15:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 16., kedd 15:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 16., kedd 14:56
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. június 16., kedd 14:16
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 16., kedd 14:03
Sneijdert sosem kedveltem. Nagyon bekezdett, de aztán nem sok minden lett nálunk belőle. Utána viszont az Inter menetelésben hatalmas szerepet vállalt, ez tény.Kerlon írta:Én nem nevezném őt koloncnak, Drenthehez meg végképp nem hasonlítanám. Sneijder meg tényleg jobb volt, aztán brazil mentalitással neki állt diszkózni.nmate írta:Sneijder jobb focista (volt) bőven VdV-nál. Szerintem Drenthe után ő volt a legnagyobb holland nemzetiségű kolonc. Kb azért lett elhozva, mert Real drukker volt meg olcsó.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 16., kedd 13:54
Én nem nevezném őt koloncnak, Drenthehez meg végképp nem hasonlítanám. Sneijder meg tényleg jobb volt, aztán brazil mentalitással neki állt diszkózni.nmate írta:Sneijder jobb focista (volt) bőven VdV-nál. Szerintem Drenthe után ő volt a legnagyobb holland nemzetiségű kolonc. Kb azért lett elhozva, mert Real drukker volt meg olcsó.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 16., kedd 13:47
Akkor jövőre a Betis ellen -1 -ről indulunk...Realista24 írta:VdV hivatalosan is a Betis játékosa lett.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 16., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 16., kedd 12:12
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 16., kedd 12:10
Jaaj. Ramos jobb szél, Marceloka kis kopasz fejéveldannen írta:ha már van der vaart, erre a meccsre emlékszünk még?guti hiányzol
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 16., kedd 12:04
Ja, Xabi-Iker összhang, Cé telibe lövi Raúlt a gólvonalon, Higu lúzerkedik, aztán valahogy bekotorta a holland.dannen írta:ha már van der vaart, erre a meccsre emlékszünk még?guti hiányzol
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 16., kedd 11:49
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 16., kedd 11:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 16., kedd 11:26
Gondolom úgy értette, hogy a csapatvédekezésetek jó, de a védelem tagjai az egyéni képességeket tekintve közel sem olyan perfekt.[/quote]alexoxladjackoxi írta:Még is rekordot állitottunk fel a kapott gólok terén. Na de ha nem a védelelmnek, akkor kinek köszönhető? A túlértékelt Busquetsnek? A kiöregedett Iniestának? Rakiticnak akinél Modric klasszisokkal jobb? A bíróknak? Ja nem, idén a szerencse a kifogás. Ahogy R.M.C.F. fogalzatott, az egyetemes szerencse.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. június 16., kedd 10:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 16., kedd 9:21
A köcsögAndrás93 írta:Viszont az asszonykája szabad, van valami új faszija persze, de az kit érdekel, nem házas.![]()
Igaz, kicsit sovány R24-nek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 16., kedd 9:13
Aztán majd kiesik a betis,oszt vissza megy hamburgbaKAG írta:Realista24 írta:VdV hivatalosan is a Betis játékosa lett.
Van rá egy százasom, hogy ver egy szabadrúgás gólt nekünk.
Én amúgy kedveltem nagyon.
Sajnáltam is, amikor elment. Persze nem azért, mert akkorát veszített vele a csapat, hanem mert tényleg csipáztam![]()
Jó kis játékos, messze nem hozta ki magából Ő sem azt, amit tudott.
Igazából, ha anno nem hozzánk, hanem egy MU szerű csapatba igazol szerintem villantott volna egy szépet
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. június 16., kedd 0:18
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 16., kedd 0:00
Realista24 írta:VdV hivatalosan is a Betis játékosa lett.
Van rá egy százasom, hogy ver egy szabadrúgás gólt nekünk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 15., hétfő 23:55
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem