Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értitek. Arra írtam, hogy nagyon egyértelmű ez a tűz(Dany) és jég(Havas) motívum, hogy ezek majd összeérnek, kéz a kézben legyakják a másokat, aztán megosztva vagy együtt uralkodnak. Szerintem az egyik megmurdál majd, vagy nem olyan formában marad meg, mint eddig..mondjuk ehhez már elértünk.
De szóval nekem mostmár csalódás lenne úgymond, ha a papírforma jönne be úgymond.

Nem illik.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A targaryeneknél ez a divat. Így tartják tisztán a vérvonalat.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a targaryenek egyébként is abból állnak évezredek vagy évszázadok óta, olvass utána.ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem túl egyértelmű, hogy ez legyen..úgyhogy az öreg troll rácáfol majd.peti_madrid írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hmmmm, ez a Jon - Daenerys házasság elég zurának hangzik... Elég menők lennének a sárkányok hátán, ráadásul így ugye Daenerys sem lenne egyedül a Hét Királyságban... Viszont akkor ők is olyan vérfertőzésesdit játszanának, mint Cersei meg Jaime?

- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem túl egyértelmű, hogy ez legyen..úgyhogy az öreg troll rácáfol majd.peti_madrid írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hmmmm, ez a Jon - Daenerys házasság elég zurának hangzik... Elég menők lennének a sárkányok hátán, ráadásul így ugye Daenerys sem lenne egyedül a Hét Királyságban... Viszont akkor ők is olyan vérfertőzésesdit játszanának, mint Cersei meg Jaime?

Nem illik.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hmmmm, ez a Jon - Daenerys házasság elég zurának hangzik... Elég menők lennének a sárkányok hátán, ráadásul így ugye Daenerys sem lenne egyedüli Targaryen a Hét Királyságban... Viszont akkor ők is olyan vérfertőzésesdit játszanának, mint Cersei meg Jaime? 
SZERK:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk ugye többször is volt említés arra, hogy a Targaryenek egymás között házasodtak évszázadokon át, hogy tiszta maradjon a vérvonal...

SZERK:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk ugye többször is volt említés arra, hogy a Targaryenek egymás között házasodtak évszázadokon át, hogy tiszta maradjon a vérvonal...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peti_madrid 2015. június 16., kedd 21:06-kor.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak koldusokból áll, meg pár elvakult köznépből. Kevna a király segítője, aki amúgy sincs jóban cerseiel. Ráadásul senki se lenne olyan hülye hogy lemészárolja őket. Na meg az évad elei Cersei flashback se lehetett véletlen.Bullet T írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tommennek nem volt toke semmi hasonlot megtenni, volt is egy resz mikor mondtak, hogy csak ul a szobajaban, az etelhez se nyul. Egy Joffrey mar karora tuzte volna mindegyik fejet, a Kingsguard azert valoszinuleg komolyabb erokbol all, mint egy rakas szektamaki....Viszont komolyan nem is ertem mar, hogy kerultek be ezek a szektasok.Egyszer csak megjelentek es mindenkinek igazsagot akarnak szolgaltatni, na de szerintem Cersi megbas*a a szajukat, ami azert lesz jo mert kezdtem rohatul unni azoka a reszeket ahol azok szerepeltek.

- Bullet T
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tommennek nem volt toke semmi hasonlot megtenni, volt is egy resz mikor mondtak, hogy csak ul a szobajaban, az etelhez se nyul. Egy Joffrey mar karora tuzte volna mindegyik fejet, a Kingsguard azert valoszinuleg komolyabb erokbol all, mint egy rakas szektamaki....Viszont komolyan nem is ertem mar, hogy kerultek be ezek a szektasok.Egyszer csak megjelentek es mindenkinek igazsagot akarnak szolgaltatni, na de szerintem Cersi megbas*a a szajukat, ami azert lesz jo mert kezdtem rohatul unni azoka a reszeket ahol azok szerepeltek.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aztán még jó pár logikátlan dolog, mint pl. Havas halála, ezt ki is tárgyaltuk. Meg amit még nem tudok feldolgozni, hogy Serseit miért nem szabadították ki??, ott volt a kibaszott Hegyminátor, meg a királyi sereg és akkor pár hitgyülis fogva tarthatja meg megalázhatja a Király anyját?? wtf Ez olyan komolytalan nekem, hogy mindezt ölbe tett kézzel nézik végig.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amugy lehet csak en vagyok igy, de Stannis az egyik kedvenc szereplom volt, igaz, hogy megegette a sajat lanyat, de pl az utolso jelentekbe is mikor meglatja, hogy hanyan jonnek, a sereg egy resze mar az erdobe menekul o meg szetnez es megindul egyedul elore(bar lehet csak azert mert mar nincs mit vesztenie), szerintem az eleg badass pillanat.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Valami modi befehéríthetné a tőlem idézett részt, mert aki nem látta az évadot és idetéved, az nagyon nem fog örülni.
Amúgy miért nem mentek előnézetre, vagy küldés után még szerkeszteni is lehetett volna...

Amúgy miért nem mentek előnézetre, vagy küldés után még szerkeszteni is lehetett volna...

-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valszeg attól a fickótól van a gyűrű, most visszapörgettem a részeket és a házasságkötésük után jelent meg ez a gyűrű. Én amúgy arra is gondoltam esetleg, hogy ez egy családi gyűrű és valyriai acél, amit a sárkánya megérezhet, bár ahhoz nem kell gyűrű, mert maga a lovas és a sárkány is valamilyen kapcsolatban állnak. Amúgy ezek a khalok nem lesznek sztem veszélyesek rá, mert jön a sárkány és szétcsapná őket másodpercek alatt. Így talán a 2 sereg, a megmaradt makulátlanok és khalok elegek lesznek ahhoz, hogy végre átkeljen a Keskeny tengeren.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is erre gondolok, gondoltam a nézés közben is, mondtam is magamban,hogy okos húzás.Norbii írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tudják a származását. Tudják ki ő. Aki megtalálta az Drogo volt vérlovasa, a gyűrűt szerintem azért dobta le hogy ne tudják hogy házas volt..(szerintem)messideco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A gyűrűs részhez, mennyi az esélye, hogy megtalálják azt a kib... gyűrűt, szerintem csak azért dobta le, h ne tudják meg a származását esetleg...
Sztem is Hizdhartól kapta a gyűrűt, azért vette le,nehogy problémája legyen ebből.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az jellemző, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a csatákat csak nagyon röviden mutatják be, nem az a lényege 
Találtam még egy korrekt elemzést, ezúttal a sorozatjunkieről:link
Amit kiemelmék: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Írtam már arról többször is, hogy szerette boncolgatni az 5. évad a válaszutakat, a múlt magunk mögött hagyását, a szükség szülte szövetségeket, mégis úgy tűnik, hogy szinte mindenki elbukott a szezonban és a legtöbben ezt csakis saját maguknak köszönhetik.
Jon próbálkozása a Varjak és a Vadak egyesítésére kudarcot vallott, Stannis nem csak a csatát, de egész családját is elveszítette, Mel úgy tűnik, hogy végig a rossz emberben kereste a megváltóját, Cersei terve csődöt mondott, és elvesztette teljesen az irányítást Királyvár felett, Jaimie akciója elbukott Dorne-ban, nem sikerült élve hazahoznia a lányát, Dany kezéből pedig – sárkánylovaglás ide vagy oda – de kicsúszott Meereen irányítása és a reformtörekvéseit se sikerült megvalósítania.

Találtam még egy korrekt elemzést, ezúttal a sorozatjunkieről:link
Amit kiemelmék: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Írtam már arról többször is, hogy szerette boncolgatni az 5. évad a válaszutakat, a múlt magunk mögött hagyását, a szükség szülte szövetségeket, mégis úgy tűnik, hogy szinte mindenki elbukott a szezonban és a legtöbben ezt csakis saját maguknak köszönhetik.
Jon próbálkozása a Varjak és a Vadak egyesítésére kudarcot vallott, Stannis nem csak a csatát, de egész családját is elveszítette, Mel úgy tűnik, hogy végig a rossz emberben kereste a megváltóját, Cersei terve csődöt mondott, és elvesztette teljesen az irányítást Királyvár felett, Jaimie akciója elbukott Dorne-ban, nem sikerült élve hazahoznia a lányát, Dany kezéből pedig – sárkánylovaglás ide vagy oda – de kicsúszott Meereen irányítása és a reformtörekvéseit se sikerült megvalósítania.
"And my heart will leave you never."
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Na még egy kis GoTs05, úgysem írt róla mostanában senki
.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értem, hogy ez az évad miért így lett felépítve, gondolok itt arra, hogy az első 5 részben totál nem történt semmi, majd az uccsó 3-ban volt aztán minden, valaki írta is, hogy mintha körkapcsolással tudósítottak volna hirtelen mindenhonnan. Így, hogy a végére sűrítettek össze mindent, így nekem kicsit összecsapott lett az egész, ehelyett szépen el lehetett volna osztani a történéseket és bizonyos jeleneteket sokkal jobban kidolgozni, több időt rászánni. A Stannis-Bolton csatában is sokkal több volt, mint ez az 5 perc, én egy részt simán rááldoztam volna, vártam valami mágiát is a ribitől, de semmi
. Sőt én ezt az egész Bolton-Stannis csatát úgy képzeltem el, hogy ezek szépen leaprítják egymást és a végén jön Kisujj a seregével nevető 3.-ként és beveszi derest, mekkora rész lehetett volna, közben meg Sansa mit sem tudva elmenekül...
Vajon a költségvetés miatt lett így összesűrítve a végére?
Aztán még jó pár logikátlan dolog, mint pl. Havas halála, ezt ki is tárgyaltuk. Meg amit még nem tudok feldolgozni, hogy Serseit miért nem szabadították ki??, ott volt a kibaszott Hegyminátor, meg a királyi sereg és akkor pár hitgyülis fogva tarthatja meg megalázhatja a Király anyját?? wtf Ez olyan komolytalan nekem, hogy mindezt ölbe tett kézzel nézik végig.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értem, hogy ez az évad miért így lett felépítve, gondolok itt arra, hogy az első 5 részben totál nem történt semmi, majd az uccsó 3-ban volt aztán minden, valaki írta is, hogy mintha körkapcsolással tudósítottak volna hirtelen mindenhonnan. Így, hogy a végére sűrítettek össze mindent, így nekem kicsit összecsapott lett az egész, ehelyett szépen el lehetett volna osztani a történéseket és bizonyos jeleneteket sokkal jobban kidolgozni, több időt rászánni. A Stannis-Bolton csatában is sokkal több volt, mint ez az 5 perc, én egy részt simán rááldoztam volna, vártam valami mágiát is a ribitől, de semmi

Vajon a költségvetés miatt lett így összesűrítve a végére?

Aztán még jó pár logikátlan dolog, mint pl. Havas halála, ezt ki is tárgyaltuk. Meg amit még nem tudok feldolgozni, hogy Serseit miért nem szabadították ki??, ott volt a kibaszott Hegyminátor, meg a királyi sereg és akkor pár hitgyülis fogva tarthatja meg megalázhatja a Király anyját?? wtf Ez olyan komolytalan nekem, hogy mindezt ölbe tett kézzel nézik végig.

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nagyon jó összefoglaló rész a HBO-n
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A gyűrűs részhez, mennyi az esélye, hogy megtalálják azt a kib... gyűrűt, szerintem csak azért dobta le, h ne tudják meg a származását esetleg...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A gyűrűs részhez, mennyi az esélye, hogy megtalálják azt a kib... gyűrűt, szerintem csak azért dobta le, h ne tudják meg a származását esetleg...
"And my heart will leave you never."
SHAME, SHAME, klingkling, SHAME, SHAME, klingling, SHAME, SHAME
ezen beszarok még mindig, ilyen elcseszett egy jelenetsort SHAME
ezen beszarok még mindig, ilyen elcseszett egy jelenetsort SHAME

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!áh, közelben sem.;d Lyanna nem volt szerelmes Robertbe, csak rhaegarba, volt kufirc, majd mikor megszöktette akkor megszülte jont. Majd a halálos ágyán megigértette Eddel hogy stfu. Mellisandre pedig azért mozdult rá jonra mert tudja hogy ő lesz az új azor ahai, na meg valószínűleg a 3 sárkány lovas közül az egyik. + Daenerys férje. Viszont én mormontot akarom danyvel látnipeti_madrid írta:GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg nem Targaryen-vér Jon Snow, hanem Baratheon... Tudvalevő, hogy Robert királynak volt a nagy szerelme Ned lánytestvére, és szerintem voltak olyan jó barátok ketten, hogy Eddard Stark eltitkolta a világ elől Robert "fattyát"... Ráadásul ugye a Vörös Asszony is bepróbálkozott Jonnál, ő pedig leginkább a Baratheonokra mozdult rá... Nyilván csak teória, ha véletlen telibetalálnám, akkor sorry.
6,5/10 nálam is

- peti_madrid
Bocs a dupláért:
véletlen rossz helyre kattintottam, remélem nem spoilereztem le senkinek sem az epizódot
bocs, bocs, gyorsan javítottam
véletlen rossz helyre kattintottam, remélem nem spoilereztem le senkinek sem az epizódot

bocs, bocs, gyorsan javítottam
- peti_madrid
GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg nem Targaryen-vér Jon Snow, hanem Baratheon... Tudvalevő, hogy Robert királynak volt a nagy szerelme Ned lánytestvére, és szerintem voltak olyan jó barátok ketten, hogy Eddard Stark eltitkolta a világ elől Robert "fattyát"... Ráadásul ugye a Vörös Asszony is bepróbálkozott Jonnál, ő pedig leginkább a Baratheonokra mozdult rá... Nyilván csak teória, ha véletlen telibetalálnám, akkor sorry.
Egyébként tényleg egy unalmas évad volt, 1-2 fellángolástól eltekintve szinte végig szenvedős volt. Az meg amikor Cersei végigment a városon, az az idióta öregasszony meg folyton kolompolt meg mondogatta, hogy SHAME... Hát azt hittem lerúgom a laptopot, annyira felidegelt a végére. Azt is mi a rákért húzták el 3-4 percesre? Ugyanaz, mint amit írtatok, hogy kb csak a műsoridő kitöltésére szolgált jópár rész és jelenet is...
6,5/10 nálam is

Egyébként tényleg egy unalmas évad volt, 1-2 fellángolástól eltekintve szinte végig szenvedős volt. Az meg amikor Cersei végigment a városon, az az idióta öregasszony meg folyton kolompolt meg mondogatta, hogy SHAME... Hát azt hittem lerúgom a laptopot, annyira felidegelt a végére. Azt is mi a rákért húzták el 3-4 percesre? Ugyanaz, mint amit írtatok, hogy kb csak a műsoridő kitöltésére szolgált jópár rész és jelenet is...
6,5/10 nálam is
- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stannis nem biztos, hogy meghalt, de ha a karakter alakulását nézzük, akkor halott. Elvesztette a családját, a hitét(vörösribi) és a férfiasságát is(vereség), nincs nagyon több a karakterben. Havasnak ezért kéne élnie, nála még bőven vannak elvarratlan szálak. Rajongók miatt sem hiszem, hogy halott lenne.
Nem illik.
nem, én is leírtamreeed_ati írta:Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként csak nekem volt logikátlan ez a gyilkosság a végén? Ha ennyire berágtak rá, akkor minek nyitották ki a kapukat. Illetve a vadak most picit többen vannak a falon belül, mint a védők, ezzel a kis szurkálódással, meg elég fagyos lesz ott majd a hangulat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K