HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. június 27., csütörtök 11:12
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. június 25., kedd 18:45
Ott van Bobál. Ha tényleg olyan jó játékos ahogy utánpótlás meccseken játszott, akkor a következő szezonban megoldhatja a pótlásukatAMYF írta:állítólag már hoztak egy fiatalt Olaszországból aki a Sampdoriához tartozik, de ott nem nagyon játszott - inkább kölcsönben szerepelt. + lehet jön Mancini fia is (akiről kb semmit sem tud senki). Martinezt és Lanzát nem nagyon lehet pótolni, de talán ha összeáll a csapat akkor lesz esély. Következő körben pedig a Hibernians (máltai) - Vojvodina (szerb) győztese jönne.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 24., hétfő 22:23
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 24., hétfő 22:19
állítólag már hoztak egy fiatalt Olaszországból aki a Sampdoriához tartozik, de ott nem nagyon játszott - inkább kölcsönben szerepelt. + lehet jön Mancini fia is (akiről kb semmit sem tud senki). Martinezt és Lanzát nem nagyon lehet pótolni, de talán ha összeáll a csapat akkor lesz esély. Következő körben pedig a Hibernians (máltai) - Vojvodina (szerb) győztese jönne.numberone1 írta:Vidi szerintem is tovább megy, a Honvéd mar nem biztos. Elvesztettek a 2 legjobb góllóvőjüket (és egyben a 2 legjobb játékosukat), nehéz lesz pótolni őket.
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 24., hétfő 15:39
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 14:24
Vidi szerintem is tovabb megy, a Honved mar nem biztos. Elvesztettek a 2 legjobb gollovojuket(és egyben a 2 legjobb jatekosukat), nehez lesz potolni oket.AMYF írta:akkor a hivatalos honlapjuk igen csak hiányos. ott nézegettem, de nem volt semmi extra név.
Honvéd - Cselik Niksics (Montenegrói)
ennek simának kellene lennie. (kb 750 km Pestről)
Videoton - Mladoszt Podgorica (montenegrói)
itt is továbbmennek szerintem a magyarok.
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 24., hétfő 13:57
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 24., hétfő 13:29
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. június 24., hétfő 12:44
megnéztem a keretüket. azt hittem van valami ismerős név, de senki. Abban a hiszemben voltam, hogy ott is van pár jobb légiós. De ha L. Martinez jól illeszkedik be akkor szerintem van esély. ETO-nak ha ezt a kört megnyeri, akkor jön a 3. kör. Ha ott kikapnának még lenne esély az EL-ra, mert jönne az EL play-off. Viszont ott már nagyon jó csapatok is szembejöhetnek.messideco írta:GYŐRI ETO –Maccabi Tel-Aviv
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 24., hétfő 12:37
Lehetett volna rosszabb is szerintem.messideco írta:GYŐRI ETO –Maccabi Tel-Aviv
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 24., hétfő 12:25
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 17., hétfő 13:45
Raadasul annyit sem mutat a dinamoban amitol ezek a klubok kipengetnek erte a lovet. Szerintem egyik bajnoksagba sem valo.torjack írta:Az lesz a gond Dzsudzsáknál, hogy elég drágán ment a macskakajától a dinamóba...Nem hiszem, hogy akár az Inter, akár a Pool túl nagy lóvét szánna rá...A menedzserének be kellene ajánlania a Monacóhoz
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. június 16., vasárnap 23:36
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. június 16., vasárnap 23:29
borzasztó hiba volt, hogy Hollandiából elment az Orosz bajnokságba.EnzoZidane89 írta:Dzsudzsákért az Inter és a Liverpool is bejelentkezett
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 16., vasárnap 23:19
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2013. június 8., szombat 13:02
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. június 7., péntek 16:02
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 7., péntek 7:19
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 22:49
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 6., csütörtök 22:19
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem