Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stannis nem biztos, hogy meghalt, de ha a karakter alakulását nézzük, akkor halott. Elvesztette a családját, a hitét(vörösribi) és a férfiasságát is(vereség), nincs nagyon több a karakterben. Havasnak ezért kéne élnie, nála még bőven vannak elvarratlan szálak. Rajongók miatt sem hiszem, hogy halott lenne.
Nem illik.
nem, én is leírtamreeed_ati írta:Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként csak nekem volt logikátlan ez a gyilkosság a végén? Ha ennyire berágtak rá, akkor minek nyitották ki a kapukat. Illetve a vadak most picit többen vannak a falon belül, mint a védők, ezzel a kis szurkálódással, meg elég fagyos lesz ott majd a hangulat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként csak nekem volt logikátlan ez a gyilkosság a végén? Ha ennyire berágtak rá, akkor minek nyitották ki a kapukat. Illetve a vadak most picit többen vannak a falon belül, mint a védők, ezzel a kis szurkálódással, meg elég fagyos lesz ott majd a hangulat.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
GoT
Raul! Bár nagyjából összeért a könyv és a sorozat, de
Könyves Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A könyvben is leszúrták Jont!
Sorozat Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintetek Stannis tényleg meghalt? Tippre azt mondanám, hogy vissza megy a Fekete várba kapitánynak. Sansa is oda tart, ezért Briennenek is oda kell mennie, mennek együtt. (Stanis rabláncon)
Raul! Bár nagyjából összeért a könyv és a sorozat, de
Könyves Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A könyvben is leszúrták Jont!
Sorozat Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintetek Stannis tényleg meghalt? Tippre azt mondanám, hogy vissza megy a Fekete várba kapitánynak. Sansa is oda tart, ezért Briennenek is oda kell mennie, mennek együtt. (Stanis rabláncon)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem ilyen kiérdemlés lesz a dologban, ha kiérdemli visszakapja a látását, ha pedig visszakéri, mehet isten hírével. jon meg szerintem ezer, hogy nem hal meg. könyvben volt egyáltlán ilyen?
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Véletlen volt. 
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nem vakul meg, csak cserélni fogja tudni automatikusan az arcait, egyik haver ezt filózgatta.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nem vakul meg, csak cserélni fogja tudni automatikusan az arcait, egyik haver ezt filózgatta.
"And my heart will leave you never."
- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és mostmár a napszemüveg is stimmelmessideco írta:Arya
- Bullet T
Most neztem meg a GOT-ot es Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!komolyan mondom, rohadtul nem szamitottam ilyenre vegjatekra.
Ebben az evadban szinte, csak a Falon tortent dolgot (vagyis hat inkabb Jonnal) voltak emlitesre meltoat, a tobbi resz, mintha csak arra lett volna, hogy kitoltsek a musoridot. Valahogy szerintem tuleli vagy visszahozzak mert tudjak, hogy ha kiirjak Jon-t akkor sokan elpartolnak a sorozattol, engem pl nem nagyon ultetne mas a GOT-ot nezni fuggetlenul attol, hogy nagy fanatikusnak tartom magam, de a sok mellekszal mar annyira unalmasan fajdalmas, hogy hihetetlen.
Talan me Deny korul lesznek erdekes dolgok, de nem tudom....
A Red Wedding utan is igy voltam, hogy kinyirtak az egyik kedvenc karakterem, fasza, de ott van meg Jon
Most ki lesz ott ? Sam?
Ebben az evadban szinte, csak a Falon tortent dolgot (vagyis hat inkabb Jonnal) voltak emlitesre meltoat, a tobbi resz, mintha csak arra lett volna, hogy kitoltsek a musoridot. Valahogy szerintem tuleli vagy visszahozzak mert tudjak, hogy ha kiirjak Jon-t akkor sokan elpartolnak a sorozattol, engem pl nem nagyon ultetne mas a GOT-ot nezni fuggetlenul attol, hogy nagy fanatikusnak tartom magam, de a sok mellekszal mar annyira unalmasan fajdalmas, hogy hihetetlen.
Talan me Deny korul lesznek erdekes dolgok, de nem tudom....
A Red Wedding utan is igy voltam, hogy kinyirtak az egyik kedvenc karakterem, fasza, de ott van meg Jon
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mondjuk azt meghallgatnám magyarul..sonic írta:Latom megy a GOT ezerrel. Azt mondja meg nekem valaki hogy ha a Snow-t kepesek voltak leforditani (), akkor a Greyjoy-t miert nem?
![]()
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Akkor mar mindent ertek Havas Henrikkel kapcsolatban...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Gondolom mert előbbi csak egy jelző a fattyúkra, utóbbi pedig egy családnév.sonic írta:Latom megy a GOT ezerrel. Azt mondja meg nekem valaki hogy ha a Snow-t kepesek voltak leforditani (), akkor a Greyjoy-t miert nem?
![]()
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Latom megy a GOT ezerrel. Azt mondja meg nekem valaki hogy ha a Snow-t kepesek voltak leforditani (
), akkor a Greyjoy-t miert nem?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
revolver
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
De amúgy mi történhetett volna? A könyv is valahol itt tart, egykét dologban még így is előre szaladtak Martin fülesei alapján. Kicsit olyan volt ez az évad, mintha próbálták volna Martint bevárni. Talán a 6. könyv elkészül a 6. évadra, azzal együtt leadja talán a tartalmat is a sorozatíróknak így nem csak tapogatózni kell a sztorit illetően.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az hagyján... de Lena valóságban 166 cm, ez meg egy lóbaszó, legalább 175 cmes nő volt 3x akkor mellekkelP. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Legalább választottak volna olyan dublőrt akinek hasonlóak méretei . Lena-nak alig van melle , míg neki ... hát van .ziro4vr írta:még annyi got, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért milyen falusi technikával vágták rá a testdublőr testére Headey fejét![]()
Az évadról:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Írtam már a 9 rész után, hogy ezt az évadot nálam nem tudják megmenteni, még egy kiváló utolsó résszel sem... Sajnos ez nálam messze a leggyengébb évad volt. Rakás sz_r volt hogy kb 5-6 részig konkrétan semmi nem történt, majd a 10. rész felében, komolyan több volt tényleg, mit az egész évadban... ez g_ci gáz szerintem. Jó lesz ha valami villantanak meg amúgy kaszálom az egészet, hatalmasat ült le az egész sorozat. Látszik a fejetlenség az egész évadon....
Emiatt: kegyelem 6,5/10 de amúgy szívem szerint csak 6/10
-
revolver
Kerlon: most visszanéztem azt az epizódot és igen, tényleg érdekesen mondta Danyt amit mondott..
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Legalább választottak volna olyan dublőrt akinek hasonlóak méretei . Lena-nak alig van melle , míg neki ... hát van .ziro4vr írta:még annyi got, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért milyen falusi technikával vágták rá a testdublőr testére Headey fejét![]()
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
revolver
Nem olvastam végig a könyveket, igazából semmi spoilert nem írtam, a Jonos rész csak teória, a többi pedig csak a családfa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
még annyi got, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért milyen falusi technikával vágták rá a testdublőr testére Headey fejét
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért milyen falusi technikával vágták rá a testdublőr testére Headey fejét
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kerlon írta: ha könyves vagy, akkor ne folytassuk amúgy a beszélgetést, mert nem olvasom a könyveket, meg a jövőben spoilert is kerüljük, ha utána olvastál, ty
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként mostmár ott vagyunk mi olvasók is,hogy ugyanannyit tudunk,mint a sorozatnézők. Kb minden szál ott lett elvágva, ahol a könyvben is. Legalábbis a fő vonalakon mindenképp.
Így találgathatunk mostmár együtt is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."