egy ilyenre vagy ilyenre beújítanék

amúgy mióta madridista vagyok (2002) nem volt túl sok olyan mez, amiért megőrültem

+1
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. június 15., hétfő 14:06
+1
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 15., hétfő 14:05
Ez nagyon adja, kb egyik (egyetlen?) kedvenc.Kerlon írta:ez az örök kedvenc
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. június 15., hétfő 14:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 15., hétfő 13:55
ne gondolkozz, még megárt, amúgy igenhunmadridista írta:Gondolom akkor ez lesz a BL idegenbeli mezünk...
Jaja, a 2008-as nekem is adta meg még ez az örök kedvencrealistahuni írta:Nekem ez sem tetszett, gallérnál a sárga csík szerintem elég gagyi, illetve ez a selymes-csillogó anyag nekem mindig nagyon ellenszenves volt. Kelmék sem adják nekem, mondjuk én azt az időszakot még nem követtem.nmate írta:Hát nem tom, szerintem a számozás úgy néz ki, mint ha egy angol másod' csapat mezéről rángattuk volna le![]()
Hasonlóan jót szeretnék végre
nálam ez a fap kategória
Illetve az arany 2012-es, bwin nélkül, gallérral.
2008-as sem volt rossz elől spanyol zászlóval és egy jó számozással.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 15., hétfő 13:53
Nekem ez sem tetszett, gallérnál a sárga csík szerintem elég gagyi, illetve ez a selymes-csillogó anyag nekem mindig nagyon ellenszenves volt. Kelmék sem adják nekem, mondjuk én azt az időszakot még nem követtem.nmate írta:Hát nem tom, szerintem a számozás úgy néz ki, mint ha egy angol másod' csapat mezéről rángattuk volna le![]()
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. június 15., hétfő 13:49
Gondolom akkor ez lesz a BL idegenbeli mezünk...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 15., hétfő 13:48
http://1.bp.blogspot.com/-Oq7EXxoZIMQ/V ... -kit-1.jpg___Samy___ írta:Es milyen szinu lesu a harmadik szamu mez?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 15., hétfő 13:46
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 15., hétfő 13:45
Messze a legszebb. Egy szezonnal későbbi is frankó mondjuk.Realista24 írta:Van ilyen mezem, igaz számozás nélküli, mert limitált szériás volt a bl győzelemre való tekintettel
Ha lehet hinni a pletykáknak, kék.___Samy___ írta:Es milyen szinu lesu a harmadik szamu mez?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 15., hétfő 13:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 15., hétfő 13:32
Van ilyen mezem, igaz számozás nélküli, mert limitált szériás volt a bl győzelemre való tekintettelnmate írta:Hát nem tom, szerintem a számozás úgy néz ki, mint ha egy angol másod' csapat mezéről rángattuk volna le![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 15., hétfő 13:28
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 15., hétfő 13:24
Real hivatalos shopjában már lehet rendelni az új mezt pár játékos nevével, ott látni. Elég furcsa, de tetszik valamiért. 9-es szám kurva jól néz ki, de Benzema mezt nem rendelek, akkor inkább megoldom egy ModriccalAnthony írta: A számozásra még kíváncsi lettem volna, azt csak én nem találom milyen lett?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 15., hétfő 13:08
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. június 15., hétfő 12:29
a legjobb rész amikor Bale eldobja a mezét. Remélem ez jelent vmitKerlon írta:
Hát ez a bemutató videó nagyon swag lett.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 15., hétfő 12:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 15., hétfő 12:05
"Marketing"pheco írta:Amúgy miért divat lehagyni a harmadik számú szerelést ilyenkor? Tavaly is, ha jól emlékszem a sárkányost jóval később mutatták be vagy be se mutatták. Előzetes képek alapján jónak tűnt a harmadik számú kék is, szóval augusztusig biztos várok a rendeléssel.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 15., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 15., hétfő 12:03
Csak a fehér és a kapus mez. Márknak be is húzom a DDG-s feketétnmate írta:Hát a szürke valami kritikán alulin ocsmány.
Igazából a zöld is.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 15., hétfő 12:00
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem