Ez jó cikk?Nem engedi szerkeszteni, de ez egy jó cikk Ancelotti madridjáról. Ebbe ki is egyeznék mondjuk úgy hogy Arbeloa helyett Carvajal.
Középpálya: Modric és Xabi

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 27., csütörtök 10:33
Ez jó cikk?Nem engedi szerkeszteni, de ez egy jó cikk Ancelotti madridjáról. Ebbe ki is egyeznék mondjuk úgy hogy Arbeloa helyett Carvajal.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 27., csütörtök 10:31
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 27., csütörtök 10:14
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 27., csütörtök 10:08
Az angol bulvár kreálmánya az egész, viszont az összes spanyol, katalán portál átvette mostanra! A Marca ettől a cikktől függetlenül már hetek óta bizton állítja a megállapodást, egyezséget a játékossal és véleményük szerint csak Ancelotti ámenjétől függ a dolog --> ergo egyelőre semmi sem biztos, ha Cavani esetleg tényleg a Chelseabe igazol és mellette Bale-t sem sikerül elhozni, akkor én jó esélyt látok a bizniszre, de addig passz!!!madridronie csak az angol újság hozta le,hogy megvan az egyeszség Suárezzel?vagy tényleg közel a megállapodás és hamarosan őt is bejelentjük?
Tudom, rólad nem is feltételezném!Nem azért írtam, hogy belekössek,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 27., csütörtök 10:03
Nem azért írtam, hogy belekössek, csak egyszerűen imádom :Đ Ki is raktamÉn is, spanyol média; bár ez mondjuk épp Tomás Roncero (az AS Atya Úristene) tollából való!
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 27., csütörtök 10:01
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 27., csütörtök 9:59
Én is, spanyol média; bár ez mondjuk épp Tomás Roncero (az AS Atya Úristene) tollából való!Ancelotti is áldását adta a bizniszre, sőt kifejezetten örülne neki: "Ha megtudod szerezni, természetesen jöjjön! Nagyon jó a srác!"
----------------------------------------------------
Szeretem az ilyen cikkeket![]()
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. június 27., csütörtök 9:52
Ez egy nagyon jó hír, ha igaz és 40M sztem pont jó érte (ha Götze volt 37, Neymar meg 57).Kyller írta:A Real Madrid megegyezett a Liverpoollal Luis Suarez átigazolását illetően - adta hírül a Daily Telegraph.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 27., csütörtök 9:51
Ha ez az ár 30 millió körül van (esetleg + egy kis opció, vagy utánpótlás játékos, mondjuk az orosz), simán megérné, ha van valami valóságalapja a hírnek. Csak Ancelottinak kell elérnie nála, hogy mindig hajtson és a letámadásokból is vegye ki a részét. Képességekben top focista, csak ez a kettő a negatívuma. Ezeken pedig lehet változtatni, egy Real Madridért, és az itt potenciálisan elérhető sikerekért talán hajlandó lesz rá.Kyller írta:A Real Madrid megegyezett a Liverpoollal Luis Suarez átigazolását illetően - adta hírül a Daily Telegraph.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 27., csütörtök 9:51
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. június 27., csütörtök 9:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 27., csütörtök 9:34
20 a kivásárlási ára, így több nem lehet.Remélem elfelejtjük, 25 évesen még mindig Brazíliában futkorászik és ehhez képest az ára is horror 20-25 milla körül!
Szeretem az ilyen cikkeketAncelotti is áldását adta a bizniszre, sőt kifejezetten örülne neki: "Ha megtudod szerezni, természetesen jöjjön! Nagyon jó a srác!"
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 27., csütörtök 9:30
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 27., csütörtök 9:27
Kiváncsi vagyok, hogy Isco leigazoláas után mennyire forszírozzák Bale megszerzését.
kapor_89 ; ezzel kapcsolatban pont ma jelent meg egy cikk az AS-en, ami nagyjából egybecseng az általad írtakkal! Ami pedig Balet illeti, nincs elfelejtve --> az elnök és a vezetés (a spanyol szurkolókról már nem is beszélve) az elsők között akarja és a tegnapi ebéden Ancelotti is áldását adta a bizniszre, sőt kifejezetten örülne neki: "Ha megtudod szerezni, természetesen jöjjön! Nagyon jó a srác!"Perezen látszik, hogy sok Real szurkoló kikezdte a csapatot. Idén nagyon sikertelenek voltunk, semmi sem jött össze. Egy nagy klubnál, ilyenkor törvényszerű egy-két nagy név azonnali leigazolása a kedélyek megnyugtatása végett, de nálunk csak az derült ki, hogy nincs edzőnk. Utána lecsúsztunk Neymarról is, ami valljuk be őszintén, szerintem mindenkinek fájt. Nagyon furcsálom Perez újdonsült nyilatkozatait, ahogy elkotyogja előre a bejelentést, de a fentiek után ez talán nem is meglepő. Kellett Nekünk valami, ami megnyugvásra ad okot.
Én személy szerint nagyon örülök Isconak, és az eddigi spanyolosításnak.
Remélem elfelejtjük, 25 évesen még mindig Brazíliában futkorászik és ehhez képest az ára is horror 20-25 milla körül!Vajon ma hány Paulinhos cikk lesz a fejes gólja után?
HozzászólásSzerző: XIII » 2013. június 27., csütörtök 9:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 27., csütörtök 9:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 27., csütörtök 9:13
Isco, Casemiro, Carvajal nagyjából ugyanannyiért, mint Di MaríaAzért kemény, hogy elpengettünk ~40 milliót 3 21 éves suhancra...
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 27., csütörtök 9:13
Mai viszonylatban ez egyáltalán nem sok, ebből a 3-ból 2 pedig hiányposztra érkezett. Isco is egy olyan csapatrészre, ahol gyenge a konkurencia Kaká és Özil személyében. Ráadásul nagy valószínűséggel az első nem marad, bár pont Ancelotti miatt van esély a maradására.Kerlon írta:Azért kemény, hogy elpengettünk ~40 milliót 3 21 éves suhancra...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 27., csütörtök 9:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 27., csütörtök 8:56
Nagy munka folyik a középpálya megerősítésére. Ezt olvasni mindenfele. Bízom a vezetőségben, és valamilyen barokkos okból kifolyólag még Gündoganban is.Az égető problémák viszont még mindig nincsenek megoldva.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem