Gera játékát nagyon szerettem, de egyszerűen nincs már dinamikája a játékhoz, lassú, nem ér oda, sokat hibázik. Görögök ellen például nagyon kiütközött ez (ma is sokszor úton volt). Dibuszt nem értem az elképzelt kezdőben, top5be épphogy belefér, ugyanúgy ahogy Böde is kérdőjel, azon kívül hogy fradi játékos mégis milyen érv szól mellette...
Gera nem a régi, de még így is magasan az egyik legjobb!Amúgy meg ki lenne helyette?Pintér akinek csapatot találni is nehéz?Elek aki Kínában bohóckodik?Varga Józsi meg nagyon kevés, Geránál nincs jobb oda jelenleg, meg lehet nézni a statisztikákat is!
Dibusz épphogy top5
Bogdán tavasszal szinte végig padozott, most a Liverpoolban is padozni fog,Gulácsi most vált klubot, nem azért, mert annyira akart volna és nem is nagyon marasztalták,Köteles nem véletlenül nem válogatott sehol, ő télen sem fázott!

(emellett a magánéleti hozzáállását hagyjuk is) Megyeri az elmúlt 2 szezonban védett 14 bajnokin, javarészt a padot melegítette, most keres magának új csapatok, de eddig kevés sikerrel!Ki van még?Ja Király, aki 4 meccset játszott a másodosztályban!Zseniális, tényleg nem is értem miért válogatott Dibusz!Azon kívül Andrusch József szerint is egyértelműen Dibuszé a jövő a válogatottnál, meg valamiért Dárdai és több angol csapat is vinné Dibuszt de biztos ők nem értenek hozzá!Kapusoknál a legfontosabb a rutin és, hogy minél többet védjen, nem véletlen, hogy Dárdainál is Király és Dibusz kap csak lapot!

Ezt aki nem látja az vagy vak, vagy csak szimplán nem szeretne Fradistát a válogatottban!
(most azon lehet vitatkozni, hogy Király vagy Dibusz, de egyértelműen utóbbié a jövő, de ilyen butaságokat, hogy Dibusz jó ha top5, hát ez nevetséges)
Böde meg nem egy világsztár, de semmivel sem rosszabb mint Priskin, Szalainél sokkal hasznosabb játékos!Teszem hozzá sajnos, hogy ilyen nevek merülnek fel a csatárposztra!