Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Raul7
Kedvenc játékosaid: Raul, Puskás, Guti, Modric, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO, PSV Eindhoven

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. június 14., vasárnap 23:51

BBarni írta:
Ezt aki nem látja az vagy vak, vagy csak szimplán nem szeretne Fradistát a válogatottban!

Az egész kommented a fradi játékosok védelméről szólt, majd beírsz egy ilyet. :kivagyhe: komolytalan... :|

Gula egyébként néha nagyot bakizik, néha meg óriási bravúrokkal véd, alapvetően meg voltak vele elégedve Salzburgban, én legalábbis így tájékozódtam.
Viszont azt nehezen tudom követni, ami a 2 RB csapat között megy, oda vissza küldik a játékosokat. :hmmm:
"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. június 14., vasárnap 23:27

de ha elégedetlenek vele miért rakják át a tulajdonos elszőszámú csapatába?
nem arról van szó, hogy a rosszabb meccsei ellenére is bíznak és potenciált látnak benne?

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. június 14., vasárnap 23:23

Gulácsi nem rossz kapus, de osztrák ismerőseim szerint elég sokat bakizott, cikkeztek is róla, hogy nincsenek megelégedve vele, az RB-nél pedig nem mindig szakmai alapon megy a csere-bere!Én úgy tudom, hogy ha ragaszkodtak volna hozzá akkor maradhatott volna, de nem igazán könnyezték meg a távozását, aztán lehet én tudom rosszul!Nehéz dolga lesz, mert ugye az első 4 bajnokin nem védhet!Egyébként Dárdainál sem ő a favorit, és ha jól tudom nem (csak) a képességei miatt!
Nem azt vitatom, hogy Dibusznak kellene kezdenie, bár nálam még mindig jobban számít az, hogy valaki parádézik a mennyeiben mint, hogy egy kiesés elől menekülő angol másodosztályú csapatban padozik(bár értem, hogy Dárdai miért döntött így) és én Dibuszt sokkal tehetségesebb kapusnak gondolom, mint Királyt, de az vicc, hogy "épphogy top5" amikor messze a legjobb formában lévő és (szerintem) legtehetségesebb kapusunk!

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. június 14., vasárnap 22:32

ez a nem marasztalás dolog gulácsinál érdekes, mivel a red bullnál a leipzig az első számú csapat

nekem ebből az jön le, hogy gulácsi ezzel előrébb lépett

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 14., vasárnap 22:27

istimester írta:Gulácsi a német kettőbe megy tudtommal, az meg nem rosszabb szerintem mint a sógor liga.
RB Leipzig-hez megy, tőkeerős csapat, nagy tervekkel. Jól is elsülhet a jövőre nézve.
Nem illik.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 14., vasárnap 22:26

Gulácsi a német kettőbe megy tudtommal, az meg nem rosszabb szerintem mint a sógor liga. Dibusz tehetséges, de a Mennyei nem szint. Én megértem Dárdait, hogy miért nem őt kezdette.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. június 14., vasárnap 18:34

Gera játékát nagyon szerettem, de egyszerűen nincs már dinamikája a játékhoz, lassú, nem ér oda, sokat hibázik. Görögök ellen például nagyon kiütközött ez (ma is sokszor úton volt). Dibuszt nem értem az elképzelt kezdőben, top5be épphogy belefér, ugyanúgy ahogy Böde is kérdőjel, azon kívül hogy fradi játékos mégis milyen érv szól mellette... :kivagyhe:
Gera nem a régi, de még így is magasan az egyik legjobb!Amúgy meg ki lenne helyette?Pintér akinek csapatot találni is nehéz?Elek aki Kínában bohóckodik?Varga Józsi meg nagyon kevés, Geránál nincs jobb oda jelenleg, meg lehet nézni a statisztikákat is!

Dibusz épphogy top5 :lol:
Bogdán tavasszal szinte végig padozott, most a Liverpoolban is padozni fog,Gulácsi most vált klubot, nem azért, mert annyira akart volna és nem is nagyon marasztalták,Köteles nem véletlenül nem válogatott sehol, ő télen sem fázott! :) (emellett a magánéleti hozzáállását hagyjuk is) Megyeri az elmúlt 2 szezonban védett 14 bajnokin, javarészt a padot melegítette, most keres magának új csapatok, de eddig kevés sikerrel!Ki van még?Ja Király, aki 4 meccset játszott a másodosztályban!Zseniális, tényleg nem is értem miért válogatott Dibusz!Azon kívül Andrusch József szerint is egyértelműen Dibuszé a jövő a válogatottnál, meg valamiért Dárdai és több angol csapat is vinné Dibuszt de biztos ők nem értenek hozzá!Kapusoknál a legfontosabb a rutin és, hogy minél többet védjen, nem véletlen, hogy Dárdainál is Király és Dibusz kap csak lapot! :) Ezt aki nem látja az vagy vak, vagy csak szimplán nem szeretne Fradistát a válogatottban!
(most azon lehet vitatkozni, hogy Király vagy Dibusz, de egyértelműen utóbbié a jövő, de ilyen butaságokat, hogy Dibusz jó ha top5, hát ez nevetséges)

Böde meg nem egy világsztár, de semmivel sem rosszabb mint Priskin, Szalainél sokkal hasznosabb játékos!Teszem hozzá sajnos, hogy ilyen nevek merülnek fel a csatárposztra!

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. június 14., vasárnap 15:17

Vagy Hollandia, ott még lehet esélye nagyot fejlődni. Jó lenne ha lenne végre egy értelmes csatárunk.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 14., vasárnap 15:13

Közben meg reális esély van arra, hogy megosztva gólkirály legyen Mervó a VB-n. 5 gólos jelenleg, és aki veszélyes lenne rá, az maximum 2 gólos. (2013-ban 6 góllal lett Assifuah gólkirály. Bruma és Jesé pedig 5-5 góllal zárták)

Jó lenne, ha elvinné valami külföldi csapat. Győrben tuti nem marad. Német csapatot kéne neki nézni... ott sokat fejlődhetne. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 14., vasárnap 14:53

Nikolics, ha nem lepődik meg, hogy nemzetközi meccsen vannak védőjátékosok, és belövi, akkor most más lenne a helyzet...Vagy ha az É-Írek ellen nem balfaszkodjuk el...már kint lennénk gyakorlatilag, de sebaj, így lesz kerek a történet. :lol:
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 14., vasárnap 14:39

Annak tudatában, hogy Feröer oda-vissza verte a görögöket... kissé kínos, hogy mi nem vertük meg őket. :mrgreen: Na mindegy. Innen cél a 2. hely. :salute:

Látszik, hogy Dárdai nem itthon tanulta a szakmát... és ennyit számít. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 14., vasárnap 13:02

hát pedig Lovrencsics is keményen benne volt a Drámában az itthon finn veréskor!!!! DRÁMA
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 14., vasárnap 12:58

Lovrencsics se mutatott eddig sokat a válogatottban, pedig beférhetne bőven. Szalai ha elkerülne Dárdaihoz a nyáron, talán újra erőre kaphatna. Böde remélem csak egy vicc volt. :lol:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 14., vasárnap 12:26

BBarni írta:Gerát kivenni persze...36 évesen több esze van ehhez a játékhoz, mint a keret többségének együtt!Még mindig alap, hogy kezdenie kell aztán ha jól alakul a meccs bejöhet valaki helyette valaki robotolni, a 60. perc körül!
Dibusz-Fiola-Juhász-Korcsmár-Kádár-Gera-Tőzsér-Dzsudzsák-Stieber-Böde/Szalai-Németh felállásnál nincs nagyon jobb(sajnos)!(esetleg Lovrencsics egy másik felállásban)
Dárdai meg remélem marad, bár most úgy néz ki erre kicsi az esély, igaz akkor valószínűleg Storck lesz az utódja, ami nem rossz megoldás!
Szerintem Lovrencsics majd átvesz egy csatár helyet és Stieber kerül majd árnyékékbe megint. Mondjuk Gergő idén nem brillírozott meg sokat is volt sérült, szóval kitudja, hogy milyen állapotban lehet... Meg ő régen hamis 9-est is játszott, de valamiért soha nem próbáltuk meg ott, pedig nagyon kéne egy ilyen mozgékonyabb csatárféle előre.

Amúgy én nagyon bírtam Szalait, de az elmúlt 2 éve az egy határ szar volt. Összekaphatná magát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

haszi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema

HozzászólásSzerző: haszi » 2015. június 14., vasárnap 12:16

A szeptemberi Magyar-román meccsről a jegyekkel kapcsolatosan érdekelne pár info: Mikor kezdik árulni a jegyeket, erről lehet már tudni valamit? Illetve, ha én, mint külföldi szurkoló jegyet szeretnék venni a meccsre, nincs szükségem szurkolói kártyára, elég ha személyivel/útlevéllel veszek névre szóló jegyet (ahogy olvastam), de engem az érdekelne, hogy ezt a jegyet csak helyben tudom megvenni vagy online is? :kivagyhe:

Raul7

HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. június 14., vasárnap 11:15

A langyosvíz mennyeiben szerzett tapasztalat nekem kevés. Szerezzen sok tapasztalatot ősszel az európai kupasorozatokban, és szívesen látom a kapuban. :agree: addig inkább nézem Király bravúrjait. :)
"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. június 14., vasárnap 10:23

Nem a fradizmus miatt legyen kezdő, hanem azért, mert ő a legjobb jelenleg. Böde pl nálam nem válogatott szint, hiába fradista, szóval nem ez beszél belőlem. Egyszerűen látom hogy véd és látom, hogy Királyékat nem látom védeni. :mrgreen: Padon csücsülnek és legyen akármilyen rutinos, sokat számít egy kapusnál, hogy játékban van-e. Dibuszt meg nem kell félteni, 25 éves lesz idén, az már nem pisis, Magyarország legnagyobb klubjában véd, ahol állandó a nyomás tudja azt kezelni, kupákat nyert, fontos meccseken (nagyon jól) játszott, nem aggódnék miatta egy percig sem, hogy nem állná meg a helyét címeres mezben.

Raul7

HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. június 14., vasárnap 9:53

Santi írta:
Raul7 írta:Dibuszt nem értem az elképzelt kezdőben, top5be épphogy belefér
Nem érted? A legjobb kapusunk jelenleg és ami a legfontosabb, hogy játékban (és formában) van, nem úgy mint mackónadrág vagy Bogdán. Egyébként utóbbi kettő sem rossz, csak nem játszanak eleget klubjukban vagy sérültek. Mondjuk Királyt 39 évesen el kellene már felejteni szerintem, annak ellenére, hogy ma volt egy szép védése, mindig félek mikor ő véd, benne van a potya.

:lol: :lol: :lol:

Hol a legjobb kapusunk? És Király mikor potyázott utoljára? Pont erre a rutinra van szükségünk, ami neki megvan, és megmutatta hogy lehet rá számítani. Egyébként Bogdán, Megyeri, de még Köteles, és talán Gula is jobb kapus mint Dibusz. Hozzáteszem, nincs azzal baj ha őt is leültetjük a padra, de a fradistákon kívül mással még nem nagyon találkoztam, aki kezdőbe követelné őt. Mert ilyen kiélezett helyzetben nincs is ott a helye.... :coffee:

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. június 13., szombat 23:32

Raul7 írta:Dibuszt nem értem az elképzelt kezdőben, top5be épphogy belefér
Nem érted? A legjobb kapusunk jelenleg és ami a legfontosabb, hogy játékban (és formában) van, nem úgy mint mackónadrág vagy Bogdán. Egyébként utóbbi kettő sem rossz, csak nem játszanak eleget klubjukban vagy sérültek. Mondjuk Királyt 39 évesen el kellene már felejteni szerintem, annak ellenére, hogy ma volt egy szép védése, mindig félek mikor ő véd, benne van a potya.

Raul7

HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. június 13., szombat 23:05

LiamGallagher írta:Tényleg Elek,róla el is feledkeztem, ő tökéletes oda középre, Pintérnek előbb csapatot kéne találni. Gerát meg nem azért írtam, hogy mindenképpen kiszedni, de lassan ideje új játékost betenni a helyére, mert nem lesz fiatalabb és az a térd se fog már sokat bírni.

Elek sajnos nem kap megfelelő terhelést kínában, és mivel még ott sem kirobbanthatatlan a csapatból, valami más opció kéne. :hmmm:

Vissza: