EB - 2016
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: EB - 2016
Pedro, Vitolo...nmate írta:Gyökér ez az ember komolyan. Mennyire imádtam kiskoromban, most meg ott öli a focit ahol csak tudja.Zsombor írta:Na, ez 10/10-es csere volt. GG VDB

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Gyökér ez az ember komolyan. Mennyire imádtam kiskoromban, most meg ott öli a focit ahol csak tudja.Zsombor írta:Na, ez 10/10-es csere volt. GG VDB
Morata kb 13 méterre a kaputól, kapussal szembe nem meri ellőni, mert a bal lábán volt a labda. Hihetetlen és ő lőtt nekünk 2 gólt...
Na, ez 10/10-es csere volt. GG VDB
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ivánra kíváncsi vagyok a szünetben.

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
passzolt egy egyenesetZsombor írta:Levágatta a haját?wZoLee7 írta:Hamsík megcsinálta azt amire Bale képtelen volt

Levágatta a haját?wZoLee7 írta:Hamsík megcsinálta azt amire Bale képtelen volt
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ez a Cazorla, meg Pedro mi a tökömért kezd a válogatottban, amikor ott van a padon Isco, meg Koke.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hamsík megcsinálta azt amire Bale képtelen volt

Most szabadultam a fél éves bezártságból, lassan ledarálom.ziro4vr írta: Lassan ideje belevágni drága barátom. :Đ

Az, csak már régen láttam illetve hallottam, aztán kíváncsi voltam mi a legújabb agyszüleménye.R.M.C.F írta: Buta mint a tök a focihoz.

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Na ebben egyetértek.Zsombor írta:Hegyi megmondta, hogy milyen komoly spejler a jó Álvaro.ziro4vr írta:Moratat nagyon szopkodja a sport tv...![]()
Se Thiago, se Isco, Carvajal..Iniesta.
Amúgy ja, ezen játékosok hiányában lehet a Gotham szórakoztatóbb lenne.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lassan ideje belevágni drága barátom. :ĐZsombor írta:Hegyi megmondta, hogy milyen komoly spejler a jó Álvaro.ziro4vr írta:Moratat nagyon szopkodja a sport tv...![]()
VDB ha végez 16-ban, gyanús nekem...Guardiola szerződése addig szól...

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hegyi megmondta, hogy milyen komoly spejler a jó Álvaro.Zsombor írta:ziro4vr írta:Moratat nagyon szopkodja a sport tv...![]()

Buta mint a tök a focihoz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Bocsi az offért de még annyi ehhez: A T/1 ragozás önmagában szerintem ennyit nem jelent. Írtam is, hogy magyarként nyilván nem azonosulok velük viszont sok mindenben szimpatikus nép és életmód.ziro4vr írta:Azért nem ugyanaz, mint a klubcsapat téma. És az hogy szurkolsz, nem ugyanaz, mint hogy gyakorlatilag ezzel azonosulsz egy másik nemzettel. De nekem mindegy.

Som i Serem!
6oat
6oat
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt sose tudtam megérteni, egy klubcsapat más, elég multikulti. Egy Real Madrid mindenkinek szól, sok nemzet játékosai megfordultak ott, megvan a magyar kötődés is akár,de nem is ez a lényeg.Egy válogatott az nemzeti ügy, sosem tudnék kimondottan egy válogatottnak szorítani ami nem magyar.Max ha ott laknék de az se lenne az igazi.DinhoL írta:Ez meg eléggé lerágott csont..Ugyanaz a téma mint a klubcsapat - szurkoló viszony. A 12. ember tudjátok..csabi* írta:dinnyó mi tegnap kezdtünk, jött is a dráma.
ma a spanyolok játszanak nem mink, bár lehet te az is vagy akkor nemszóltam.Már megszoktam hogy így mondom, viszont a magyarokkal is így vagyok és természetesen a tegnapi meccsen sokkal jobban izgultam értük, mint most a spanyolokért. Szóval nem vagyok spanyol csak szurkolok nekik is.
Így a vb-ken általában divat módra választok magamnak egy csapatot, legtöbbször olyat ahol van Real játékos, de azért az is teljesen más.Kb pont leszarom,ha CR nem nyer vb-t de azért szorítok neki

Persze ez mindenkinek a saját dolga, de T/1-ben beszélni egy másik nemzet válogatottjáról nekem is erős.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Hegyi megmondta, hogy milyen komoly spejler a jó Álvaro.ziro4vr írta:Moratat nagyon szopkodja a sport tv...![]()

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hogy bele ugassak a témába...számomra csak klub szinten van olyan hogy "MI"...szlovákiában élek, magyar vagyok, de sem egyik sem másik válogatottnál nem használom a "MI"-t. Bár mindkettőnek szurkolok azért...a Portugál után

- hamesz
Meg Pedrot.Moratat nagyon szopkodja a sport tv...![]()

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Moratat nagyon szopkodja a sport tv...

Nem illik.