Akkor egész ősszel nem passzol majd neki, alig rúg így gólt Neymar, és sima Messi lesz..hamesz írta:Most kicsit elgondolkoztam, hogyha a brazilok netán Neymar vezetésével megnyernék a Copát akkor szerintetek lenne esélye az aranylabdára?

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 14., vasárnap 20:58
Akkor egész ősszel nem passzol majd neki, alig rúg így gólt Neymar, és sima Messi lesz..hamesz írta:Most kicsit elgondolkoztam, hogyha a brazilok netán Neymar vezetésével megnyernék a Copát akkor szerintetek lenne esélye az aranylabdára?
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 14., vasárnap 20:55
Jó kérdés, nem lenne érdemtelen az biztos de még korai lenne neki adni. Ez az év is CR vs Messi lesz esetleg egy juvés..hamesz írta:Most kicsit elgondolkoztam, hogyha a brazilok netán Neymar vezetésével megnyernék a Copát akkor szerintetek lenne esélye az aranylabdára?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 14., vasárnap 20:53
Messi fogja kapni, mögé lehet beraknák akkor.hamesz írta:Most kicsit elgondolkoztam, hogyha a brazilok netán Neymar vezetésével megnyernék a Copát akkor szerintetek lenne esélye az aranylabdára?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 14., vasárnap 20:52
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 14., vasárnap 19:42
CR lehet, hogy 31 lesz, de jövőre megy max csak el - lehet még akkor se - az meg ugye 3 év az eddigieket beleszámolva. Neymar 3 éven keresztül nem a posztján játszott volna, míg nálunk rögtön ott kezdett, ez pedig a fejlődése szempontjából nem elhanyagolható tény. Mert elhiszem, hogy szerintetek jó a jobboson is, de nem jó.. A Brazil válogatottban hakni meccseken ott is tud jól játszani, de komoly csapatban, komoly ellenfél ellen rendre besült jobboldalt, próbáltuk ott tavaly többször is, nagyon nem vált be. Úgyhogy nem tudom miért lett volna logikusabb egy olyan csapatba mennie, ahol a posztján van a csapat legjobbja, a világ top2 játékosának egyike - míg nálunk a balszélső támadó évek óta hiányposzt volt.ikarus93 írta:Véleményem szerint
Neymarnak a Madridot kellet volna választania annak idején, hiszen CR már 31 lesz míg Messi még mindig 27, hamarabb megkapná a karmesteri pálcát Neymar itt, mint a Barcába fogja.
HozzászólásSzerző: Savant » 2015. június 14., vasárnap 17:41
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. június 14., vasárnap 16:46
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. június 14., vasárnap 16:37
Na ja én is szabolcsi vagyok.Ha annyira akarsz verekedni ne azt várd, hogy hozzád menjenek legyél férfi aztán indulj. Az ilyen hülyegyerekeket mint te kenik rá reggel a vajaskenyérre szalámi helyett reggelente Szabolcsban
HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. június 14., vasárnap 16:13
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. június 14., vasárnap 16:04
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 14., vasárnap 14:32
Ha annyira akarsz verekedni ne azt várd, hogy hozzád menjenek legyél férfi aztán indulj. Az ilyen hülyegyerekeket mint te kenik rá reggel a vajaskenyérre szalámi helyett reggelente SzabolcsbanBácsi Fosi írta: Mikor jársz Pesten? Ringben kesztyűben vagy az utcán szeretnéd? Látom kemény gyerek vagy tele önbizalommal.![]()
Szervezzük meg egy nagyobb nyilvánosság előtt Barca-real szurkolói box intézem a helyet a Hranek Box Sportegyesületben akár már a jövő héten.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 14., vasárnap 14:13
Na idefigyelj te büdös köcsög!Bácsi Fosi írta:Ja jut eszembe lacika!
Olvastam itt a múltkor hogy személyesen szeretnél találkozni egy Barcás kollégával hogy elsimítsd a problémáidat...
Áll még az ajánlat vagy csak a gép mögül van nagy pofád? Egy randit velem is megbeszélhetnél várom a jelentkezésed!!
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 14., vasárnap 13:48
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2015. június 14., vasárnap 13:36
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. június 14., vasárnap 13:29
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 14., vasárnap 13:26
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 14., vasárnap 13:23
HozzászólásSzerző: Caraway » 2015. június 14., vasárnap 13:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 14., vasárnap 13:09
HozzászólásSzerző: Bácsi Fosi » 2015. június 14., vasárnap 13:07
Mikor jársz Pesten? Ringben kesztyűben vagy az utcán szeretnéd? Látom kemény gyerek vagy tele önbizalommal.Realista24 írta:Olvass vissza. Te tudod én ki vagyok, én azt nem, hogy te ki, így neked kell írnod nekem, ha szeretnél valamit.Bácsi Fosi írta:Ja jut eszembe lacika!
Olvastam itt a múltkor hogy személyesen szeretnél találkozni egy Barcás kollégával hogy elsimítsd a problémáidat...
Áll még az ajánlat vagy csak a gép mögül van nagy pofád? Egy randit velem is megbeszélhetnél várom a jelentkezésed!!
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem