Olvastam itt a múltkor hogy személyesen szeretnél találkozni egy Barcás kollégával hogy elsimítsd a problémáidat...
Áll még az ajánlat vagy csak a gép mögül van nagy pofád? Egy randit velem is megbeszélhetnél várom a jelentkezésed!!

HozzászólásSzerző: Bácsi Fosi » 2015. június 14., vasárnap 12:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 14., vasárnap 12:44
HozzászólásSzerző: Bácsi Fosi » 2015. június 14., vasárnap 12:41
Kovács Lacika!Realista24 írta: Én elolvastam a hszeid, meg amúgy is figyellek. Abban a hitben vagy, hogy ha csak súrolod a határokat, finoman oltogatsz, burkoltan provokálsz és személyeskedsz, akkor védve vagy, mert igazából nem szeged meg a szabályokat. Rosszul hiszed, ahogy privátban is írtam neked, miután büszkén írtad, hogy nem tudunk semmit tenni veled. Majd úgy csinálunk, mint az eb-n.
Off vége.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 14., vasárnap 12:14
Én elolvastam a hszeid, meg amúgy is figyellek. Abban a hitben vagy, hogy ha csak súrolod a határokat, finoman oltogatsz, burkoltan provokálsz és személyeskedsz, akkor védve vagy, mert igazából nem szeged meg a szabályokat. Rosszul hiszed, ahogy privátban is írtam neked, miután büszkén írtad, hogy nem tudunk semmit tenni veled. Majd úgy csinálunk, mint az eb-n.DinhoL írta:Olvasd el a hozzászólásaimat és rájössz, hogy ez nem igaz. Innentől az ilyen savazásokra nem reagálok mert nem érzem jogosnak. Abból indult az egész, hogy kikerült egy cikk az oldalra és erre többen azt hitték, hogy katalánék kisebbítik az érdemeiteket. Erre csodálkoztam rá de be lettem támadva egy olyan dolog miatt amiről nem is tudtam...Továbbra sem provokálni, vagy feszkót gerjeszteni vagyok itt.h3x0r írta:Tipikus Barcas. Amikor barmi rosszat irnak/irunk a csapatarol vagy be lehet szolni a Realnak, azonnal ugrik, jön félmondatokkal provokalni. (pont annyira, hogy ne lehessen kilokni a stilusa miatt, de azert az odaszuras meglegyen) Majd amikor kiderul, hogy nem volt igaza, pont nincs gep elott, hogy valaszoljon vagy pont azt a hirt nem olvasta.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 14., vasárnap 11:35
azért ez így nem igaz, én magamtól biztos nem írnek ilyet egy real madridról szóló cikkbeMi ez a felháborodás most? Az idézett szöveget nem Barca szimpatizáns hanem madridista írta.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 14., vasárnap 9:45
Olvasd el a hozzászólásaimat és rájössz, hogy ez nem igaz. Innentől az ilyen savazásokra nem reagálok mert nem érzem jogosnak. Abból indult az egész, hogy kikerült egy cikk az oldalra és erre többen azt hitték, hogy katalánék kisebbítik az érdemeiteket. Erre csodálkoztam rá de be lettem támadva egy olyan dolog miatt amiről nem is tudtam...Továbbra sem provokálni, vagy feszkót gerjeszteni vagyok itt.h3x0r írta:Tipikus Barcas. Amikor barmi rosszat irnak/irunk a csapatarol vagy be lehet szolni a Realnak, azonnal ugrik, jön félmondatokkal provokalni. (pont annyira, hogy ne lehessen kilokni a stilusa miatt, de azert az odaszuras meglegyen) Majd amikor kiderul, hogy nem volt igaza, pont nincs gep elott, hogy valaszoljon vagy pont azt a hirt nem olvasta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 14., vasárnap 9:41
Aha.DinhoL írta:Koránsem igaz, hogy "write only" módban működök, hiszen láthatod, hogy az itteni beszélgetéseimre ha fenn vagyok válaszolok és nem provokáló szövegekkel..Sajnos nem tudok folyamatosan itt lenni és elolvasni minden hozzászólást. Pedig milyen jó lenne ha ez lenne az egyetlen dolgom..
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 14., vasárnap 9:39
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 14., vasárnap 9:36
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 14., vasárnap 9:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 14., vasárnap 9:25
Én egyiket sem.Melyik állításomat cáfoltad meg?
Fel akarták emelni Xavit de mivel ő látta, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet inkább egyedül oldotta meg. Ennyi a történet ha esetleg valaki nem értené.
"Megpróbálták leszedni a cipőmet és lökdöstek, amikor a busz szélén álltam. Mondtam nekik, hogy azonnal fejezzék ezt be, és foglalkozzanak inkább a szurkolókkal, mert ez az ünneplés értük van. Rendben van, hogy valaki megiszik három-négy sört, de ezek az események azért vannak, hogy megháláljuk a szurkolók támogatását, és nem azért, hogy magunkkal foglalkozzunk"
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 14., vasárnap 9:22
Realista24 írta:Én nem vele foglalkozok, hanem veled. Mert beteszek egy videót, képet, hírt, rögtön jössz cáfolni, magyarázkodni, hogy az bizony nem úgy van ahogy van....de amikor "hivatalosan" meg van cáfolva az állításod, akkor eszedbe sem jut írni.Mit mondjak rá? Eddig is tudtam, hogy elfogult de attól még marad elsőszámú kedvenceim közt. Nem is értem minek foglalkoztok még vele mikor már eligazolt és anno is volt egy ilyen nyilatkozata az öregnek..Meg az isteni spanyol borok!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 14., vasárnap 9:15
Én nem vele foglalkozok, hanem veled. Mert beteszek egy videót, képet, hírt, rögtön jössz cáfolni, magyarázkodni, hogy az bizony nem úgy van ahogy van....de amikor "hivatalosan" meg van cáfolva az állításod, akkor eszedbe sem jut írni.Mit mondjak rá? Eddig is tudtam, hogy elfogult de attól még marad elsőszámú kedvenceim közt. Nem is értem minek foglalkoztok még vele mikor már eligazolt és anno is volt egy ilyen nyilatkozata az öregnek..Meg az isteni spanyol borok!
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 14., vasárnap 9:00
Mit mondjak rá? Eddig is tudtam, hogy elfogult de attól még marad elsőszámú kedvenceim közt. Nem is értem minek foglalkoztok még vele mikor már eligazolt és anno is volt egy ilyen nyilatkozata az öregnek..Meg az isteni spanyol borok!Realista24 írta:Én inkább a Xavis nyilatkozatra reagálnék a helyedben...DinhoL írta:Mi ez a felháborodás most? Az idézett szöveget nem Barca szimpatizáns hanem madridista írta.Én úgy emlékszem azért tavaly is elég nagy dobra verték, de ez tök normális egy BL győzelem mindenhogy a klubfoci csúcsa és a legnagyobb dolog megnyerni. Tizedjére pedig még inkább..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 14., vasárnap 8:53
Én inkább a Xavis nyilatkozatra reagálnék a helyedben...DinhoL írta:Mi ez a felháborodás most? Az idézett szöveget nem Barca szimpatizáns hanem madridista írta.Én úgy emlékszem azért tavaly is elég nagy dobra verték, de ez tök normális egy BL győzelem mindenhogy a klubfoci csúcsa és a legnagyobb dolog megnyerni. Tizedjére pedig még inkább..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 14., vasárnap 8:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 14., vasárnap 8:24
Azt nem értem mi volt benne mák? Tanítani való gól volt.....az egyik legszebb a sorozatban. A 2 percben vagy a 92 percben szerzett gólok meg ugyanolyan gólok mint a 56. Percben szerzettek. Az AM ellünk az 1. és a 46. Percben szerzett gólt....___Samy___ írta:jól emlékszel, nem sok helyen és nem sok ember ismerte el a tavalyi bl győzelmet, csak arra hivatkoztak, hogy mák volt ramos góljánál
bezzeg idén...
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 14., vasárnap 0:45
Iden meg a Juve felmosta velunk a padlot.___Samy___ írta:bezzeg idén...
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. június 13., szombat 23:17
3 perc helyett 5-öt hosszabbított, megváltoztatva ezzel a hosszabbítás struktúráját, vagy mi a szösz volt mársonic írta:Ha jol emlekszek nalunk annyi volt, hogy a biro tul sokat hosszabbitott, es emiatt vegulis makkal nyertunk csak. De lehet rosszul emlekszek.R.M.C.F írta:volt e rólunk ilyen hogy is mondjam....példamutogatás,csúcselismerés,frankózás....
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 13., szombat 23:06
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem