HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 14., vasárnap 9:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 14., vasárnap 9:25
Én egyiket sem.Melyik állításomat cáfoltad meg?
Fel akarták emelni Xavit de mivel ő látta, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet inkább egyedül oldotta meg. Ennyi a történet ha esetleg valaki nem értené.
"Megpróbálták leszedni a cipőmet és lökdöstek, amikor a busz szélén álltam. Mondtam nekik, hogy azonnal fejezzék ezt be, és foglalkozzanak inkább a szurkolókkal, mert ez az ünneplés értük van. Rendben van, hogy valaki megiszik három-négy sört, de ezek az események azért vannak, hogy megháláljuk a szurkolók támogatását, és nem azért, hogy magunkkal foglalkozzunk"
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 14., vasárnap 9:22
Realista24 írta:Én nem vele foglalkozok, hanem veled. Mert beteszek egy videót, képet, hírt, rögtön jössz cáfolni, magyarázkodni, hogy az bizony nem úgy van ahogy van....de amikor "hivatalosan" meg van cáfolva az állításod, akkor eszedbe sem jut írni.Mit mondjak rá? Eddig is tudtam, hogy elfogult de attól még marad elsőszámú kedvenceim közt. Nem is értem minek foglalkoztok még vele mikor már eligazolt és anno is volt egy ilyen nyilatkozata az öregnek..Meg az isteni spanyol borok!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 14., vasárnap 9:15
Én nem vele foglalkozok, hanem veled. Mert beteszek egy videót, képet, hírt, rögtön jössz cáfolni, magyarázkodni, hogy az bizony nem úgy van ahogy van....de amikor "hivatalosan" meg van cáfolva az állításod, akkor eszedbe sem jut írni.Mit mondjak rá? Eddig is tudtam, hogy elfogult de attól még marad elsőszámú kedvenceim közt. Nem is értem minek foglalkoztok még vele mikor már eligazolt és anno is volt egy ilyen nyilatkozata az öregnek..Meg az isteni spanyol borok!
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 14., vasárnap 9:00
Mit mondjak rá? Eddig is tudtam, hogy elfogult de attól még marad elsőszámú kedvenceim közt. Nem is értem minek foglalkoztok még vele mikor már eligazolt és anno is volt egy ilyen nyilatkozata az öregnek..Meg az isteni spanyol borok!Realista24 írta:Én inkább a Xavis nyilatkozatra reagálnék a helyedben...DinhoL írta:Mi ez a felháborodás most? Az idézett szöveget nem Barca szimpatizáns hanem madridista írta.Én úgy emlékszem azért tavaly is elég nagy dobra verték, de ez tök normális egy BL győzelem mindenhogy a klubfoci csúcsa és a legnagyobb dolog megnyerni. Tizedjére pedig még inkább..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 14., vasárnap 8:53
Én inkább a Xavis nyilatkozatra reagálnék a helyedben...DinhoL írta:Mi ez a felháborodás most? Az idézett szöveget nem Barca szimpatizáns hanem madridista írta.Én úgy emlékszem azért tavaly is elég nagy dobra verték, de ez tök normális egy BL győzelem mindenhogy a klubfoci csúcsa és a legnagyobb dolog megnyerni. Tizedjére pedig még inkább..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 14., vasárnap 8:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 14., vasárnap 8:24
Azt nem értem mi volt benne mák? Tanítani való gól volt.....az egyik legszebb a sorozatban. A 2 percben vagy a 92 percben szerzett gólok meg ugyanolyan gólok mint a 56. Percben szerzettek. Az AM ellünk az 1. és a 46. Percben szerzett gólt....___Samy___ írta:jól emlékszel, nem sok helyen és nem sok ember ismerte el a tavalyi bl győzelmet, csak arra hivatkoztak, hogy mák volt ramos góljánál
bezzeg idén...
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 14., vasárnap 0:45
Iden meg a Juve felmosta velunk a padlot.___Samy___ írta:bezzeg idén...
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. június 13., szombat 23:17
3 perc helyett 5-öt hosszabbított, megváltoztatva ezzel a hosszabbítás struktúráját, vagy mi a szösz volt mársonic írta:Ha jol emlekszek nalunk annyi volt, hogy a biro tul sokat hosszabbitott, es emiatt vegulis makkal nyertunk csak. De lehet rosszul emlekszek.R.M.C.F írta:volt e rólunk ilyen hogy is mondjam....példamutogatás,csúcselismerés,frankózás....
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 13., szombat 23:06
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 13., szombat 22:44
Ha jol emlekszek nalunk annyi volt, hogy a biro tul sokat hosszabbitott, es emiatt vegulis makkal nyertunk csak. De lehet rosszul emlekszek.R.M.C.F írta:volt e rólunk ilyen hogy is mondjam....példamutogatás,csúcselismerés,frankózás....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 13., szombat 19:47
Azon gondolkodom,pl tavaly amikor rekord gólt lőttünk a bl-ben ,ronaldo rekord gólt lőtt,20 at rúgtunk a 3 német élcsapatnak ahol az aktuális VB játékosok játszottak......volt e rólunk ilyen hogy is mondjam....példamutogatás,csúcselismerés,frankózás....A Barcelona nem csak könnyedén győzte le a Juventust, de a végére a pusztító hármas, Lionel Messi, Luis Suarez és Neymar túl soknak bizonyult az olasz bajnok számára. Pedig az Öreg Hölgy nem épp újoncokkal állt fel a védelemben; a kezdő négyes összesen 242 európai, és 233 nemzetközi szerepléssel büszkélkedhet. A döntőig vezető úton a Barcelona leterítette az angol, a francia és a német bajnokot a kieséses szakaszban. Csupán a Bayern volt képes legyőzni Luis Enrique csapatát. Az elmúlt évekhez képest ezt többször meg kell ismételnie Beníteznek, hogy trófeákat tudjon gyűjteni a csapattal. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 12., péntek 20:01
VV után Szűcs Lalival is elégedettek lehettetek volna.Drake írta:Ter Stegen (97) is the player with the second most accurate long balls in the CL this season.Most: 117, Kroos.
A szezon elején még sokan izgultak,hogy gyenge lábbal a gyerek.VV után kész felüdülés mindkét kapusunk.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. június 12., péntek 19:23
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. június 12., péntek 17:54
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 12., péntek 13:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 12., péntek 11:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 12., péntek 11:38
Nem sok BB kommentet lájkoltam eddig, de ez a numerounoBBeno írta:szóval neymarék csak a magasba akarták emelni xavit?Fel akarták emelni Xavit de mivel ő látta, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet inkább egyedül oldotta meg. Ennyi a történet ha esetleg valaki nem értené.![]()
![]()
"Megpróbálták leszedni a cipőmet és lökdöstek, amikor a busz szélén álltam. Mondtam nekik, hogy azonnal fejezzék ezt be, és foglalkozzanak inkább a szurkolókkal, mert ez az ünneplés értük van. Rendben van, hogy valaki megiszik három-négy sört, de ezek az események azért vannak, hogy megháláljuk a szurkolók támogatását, és nem azért, hogy magunkkal foglalkozzunk"
ilyenek ezek a csapattársak![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 12., péntek 11:34
Hja,ritka szerencsés csapat ez a depor...Na de térjünk át a bundázásra meg az adócsalásra :lol:
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem