Gera játékát nagyon szerettem, de egyszerűen nincs már dinamikája a játékhoz, lassú, nem ér oda, sokat hibázik. Görögök ellen például nagyon kiütközött ez (ma is sokszor úton volt). Dibuszt nem értem az elképzelt kezdőben, top5be épphogy belefér, ugyanúgy ahogy Böde is kérdőjel, azon kívül hogy fradi játékos mégis milyen érv szól mellette...BBarni írta:Gerát kivenni persze...36 évesen több esze van ehhez a játékhoz, mint a keret többségének együtt!Még mindig alap, hogy kezdenie kell aztán ha jól alakul a meccs bejöhet valaki helyette valaki robotolni, a 60. perc körül!
Dibusz-Fiola-Juhász-Korcsmár-Kádár-Gera-Tőzsér-Dzsudzsák-Stieber-Böde/Szalai-Németh felállásnál nincs nagyon jobb(sajnos)!(esetleg Lovrencsics egy másik felállásban)
Dárdai meg remélem marad, bár most úgy néz ki erre kicsi az esély, igaz akkor valószínűleg Storck lesz az utódja, ami nem rossz megoldás!
De jó lenne ha (csak) ez lenne a baj...De úgy érzem egy brutális elfogultság, korlátoltság az eredménye a jelenlegi magyar sikertelenségnek.

Tőzsér viszont szerintem minden elismerést megérdemel, elképesztő munkát végez előrejátékban (is).